2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Benim bir kaç kaybım oldu canım birde kanamam oldu geçen hafta. İşimde sürekli araç üstünde masa başı değil. Ağır kaldırmak zorundayım işim gereği. Diğer gebeliğimi de yoğun bir nöbet sonrası kanamayla riske atmıştım kimse rapor vermemişti. Şimdi verdiler Allah’tan

Rapor alacak kadar bir sorun görünmüyor açıkçası. Uyku yorgunluk her hamile de olur buna rağmen vermiyorlar. Kanama, düşük riski, sızıntı, aşırı kilo kaybı vb durumlarda rapor veriyorlar. Doktor ile konuş istersen değiştir dr u çok erken daha.
Benim dr soruyor iş yerindekiler durumu biliyorlar değil mi diye ona göre rapor veriyor. Üç kez hastaneye yattım iki kez kanama bir kez yoğun sancı oldu. Yani dediğim gibi doktor durumunu iyi görüyordur.

Ayrıca sende bebeklerde iyi olun da çalış bunda bir sakınca yok. Rabbim sağlık versin bebeklerimize. Ben sürekli dua ediyorum rapor biterken evlatlarım iyi olsun sağlığımız yerinde olsun işe giderim diyorum ama dr istirahat diyor.

Yapmaya çalışacam, benim gördüğüm şöyle bir şeydi , anneniz nasıl yaptı ?? Sert olması gerekiyormuş galiba , 450 tl neredeyse bir beşik fiyatı

Buna benziyor ama kare kismi yuvarlak benimkinin. Evde degilim gittigimde foto ceker paylasirim. Bence bunu ihtiyac hasil olursa alin. Gereksiz pahali. Aslinda bir yorganciya gosterseniz o bile yapar bunu.

Kızlar duphalac şurup kullanan var mi kabızlık için.doktoru aradım.akşamları 3 kapak iç dedi.çok geldi bana da....

Canlar mide bulantilarim gecmiyor . sabah uyanir uyanmaz lavobada solugu aliyorum afedersiniz . bi de gun kararmaya baslayinca bulanti basliyor eve gelince pert haldeyim.14.haftadayim benim durumu yasayanlar kac haftalikken bu bantilar geciyor . kalici mi . hic bir sey dogru duruat yiyemedigimden uzuluyorum bebislerime yetemiyorum gibi

Kızlar duphalac şurup kullanan var mi kabızlık için.doktoru aradım.akşamları 3 kapak iç dedi.çok geldi bana da....
Kabiz oldugumda doktor bana da yazmisti icinde bildigim kadariyla seker eriği var. Esim kullandirmadi bi iki gun ilaclara ara verdim kuru kayisi kuru erik bide pirasa yemegi yemistim kabizligim gecmisti . kabizligim cok kotuydu ikinmaktan kasikta bi tendonum zarar gormustu iki gun topalladim. Zorlamamak gerekiyormus ben bilmeden zorladim. Pirasa yemegi iyi bagirsak aciyo . ondan sonra da kayisi ve bol sivi almaya dikkat ediyorum . duphalocda gecici bir cozum bana gore

Buna benziyor ama kare kismi yuvarlak benimkinin. Evde degilim gittigimde foto ceker paylasirim. Bence bunu ihtiyac hasil olursa alin. Gereksiz pahali. Aslinda bir yorganciya gosterseniz o bile yapar bunu.
Haklısın yorgancıya sormak en iyisi:) çok teşekkür ederim, fotoğrafı bekliyorum :)

Hala günde en az bir kez kusan biri olarak seni çok iyi anlıyorum , endişelenme bebeklerin besleniyordur , 8-16. haftalar arası felaketi hatırlamak bile istemiyorum , bir de kendi evinle insanın midesi daha çok bulanıyor , dışarda ya da başkasının evinde daha az oluyor nedense..bana doktor Zofran adında bir ilaç vermişti , yarım olarak kullandım çok zor durumda kaldığımda

Kuzum ısırgan semiz otu marul kayısı erik aç karnına zeytinyağ avakado bal kabağı püresi.hepsini denedim canım 3lite su ne yersem içinde donuyor

Ayni ilaci bende kullandim kullanirken iyiyim ama bir yeri yaparken bende diger bi taraf bozuluyor. Kabizlik yapmisti birakmak zorunda kaldim. Hayirlisiya bende de gecer insaAllah . (
Tesekkur ederim cevabin icin

Canım benim hala geçmedi bulantılarım 13 ten sonra azalır mi dedim ama maalesef... bu yüzden doğru dürüst beslenemiyorum arkadaşlarin yiyip içtikleri seyleri okuyunca vicdan azabı duyuyorum...

Canım kaç ölçek kullandın nasıl kullandin yazarsan sevinirim
Sabah bir kaşık zeytinyağı ile başlayıp sonrasında bir ölçek şurup içtim gün içinde tekrar bir kaşık zeytin yağı ve bir süre sonra bir ölçek şurup içtim günün sonunda mutluydum:) bir daha da kabızlık yaşamadım ama bir süre her gün bir yemek kaşığına limon sıkıp içtim..o şurubun zararı yok , sadece aşırı şeker olması insanın midesini bulandırabiliyor

Moral bozmak istemiyorum ama bulantılar azalınca da ekşime başlıyor :)) ekşimekte için gaviscon ve renine kullanabilirsiniz Gönül rahatlığıyla :)

Canım benim hala geçmedi bulantılarım 13 ten sonra azalır mi dedim ama maalesef... bu yüzden doğru dürüst beslenemiyorum arkadaşlarin yiyip içtikleri seyleri okuyunca vicdan azabı duyuyorum...
Benim de hic gececekmis gibi durmuyor . kusmalarim tam gaz devam

Moral bozmak istemiyorum ama bulantılar azalınca da ekşime başlıyor :)) ekşimekte için gaviscon ve renine kullanabilirsiniz Gönül rahatlığıyla :)
Bulantilardan once yanma vardi bende o bulantidan daha beter bir durum. Bebisler buydugu icin mi yanmalar oluyor mideye baski yapiyor olabilirler.

Merhaba bende masa başı memurum. 9. haftada kanama nedeniyle 1 ay rapor aldım. Rapordan sonra 1 aydırda göreve başladım 8- 9 saat masa başı oturunca ister istemez evde uzanınca kalkamıyorum. Bel ve kalça ağrım çok fazla. uzanınca dönemiyorum ayağa kalkınca yürüyemiyorum ilk bir kaç adımda cok'zorlanıyorum sonra düzeliyor yürüsüm ama. Yasadiklarim normalmi herkesmi yasiyor bilmiyorum. Ama bu'şekilde devam edeese bende fazla calisamam diyorum. Çarşamba günü ilk'defa perinatolaga gidecegim başka bir şehre. Bakalım o ne diyecek. ilk defa ayrıntılı ve detaylı muayene olacağım. İnşallah bebişlerim iyidir dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…