2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bende anlamış degılım kıloları ıyı aslında yer daralmıs olmalı nasıl tekrar dönüyosa hayretlik normal dogum olup olmayacagı artık yattığim gunki posisyonlarına baglı olacak artık daha nekadar dönecekler bakalim :)galiba biz anneler konu bebeklerı olunca hassasıyet üst sevıyede evet doguma yakınım ama kısalmıs dıyince yinede ıcım cız ettı onların ıyılıgı ıcın son ana kadar tasimak istıyoruz tek duam sızler ve tum bebek bekleyen anneler inş sizde son zamana kadar bebeklerıızı saglıkla tasıyıp kıcagınıza alırsınız

Aminn inş hep dua ediyorum ve edıcemde galiba biraz hamılleık hassasıyetı konu bebekler olunca herseyı takıntı yapabılıyoruz ama sunu anladım hamılelık suresınce takıntısı korkusu meragı hıc bıtmıyor önce hamile olunup olmadıgı sonra dusuk tehlıkesı sonra cınsıyet merakı , testlerın ıyı cıkıp cıkmıcagı ,erken dogum korkusu,sonrada hangi turlu dogurulacagı hep bi belırsızlık

Merhaba, bir tanıdığımın kızı için de aynısını söylemişlerdi. İleriki haftalarda kayboldu kalpteki arsa-ışık ve sağlıkla doğdu büyüdü kızı. Umarım sizin kızınız da aynı şekilde sağlıklıdır. Dilerseniz başka bir perinatologa daha gidin. Maalesef bazı doktorların tabirleri sert olabiliyor.

Yani geçiceğini bilim de dayanim ama korkuyorum çünkü 24 saat bulanıyo. Kusma yok sürekli hamur işi yiyorum korkudan bastırsın diye, hoş bir işe de yaramıyor.
İkiz gebeliklerde süreç biraz daha uzayabiliyor tabi.Mideni ne bastırıyorsa onu ye başka birşey yemek için zorlama kendini demişti bana doktorum.inanki bir kaç haftaya düzeleceksin.hiç canını sıkma

İkiz gebeliklerde süreç biraz daha uzayabiliyor tabi.Mideni ne bastırıyorsa onu ye başka birşey yemek için zorlama kendini demişti bana doktorum.inanki bir kaç haftaya düzeleceksin.hiç canını sıkma
Canım 3-4 gündür canım hiçbişi yemek istemiyor ama yemesem boş mideyle kusarım bişi olur korkusuyla ekmek,çubuk kraker,makarna börek yiyorum. Bu sefer salak salak beslenip bir de kilo alıyorum. Senin de hep bulanıyor muydu? Biliyorum uzattım biraz ama insan çaresiz hissedince mantıklı da düşünemiyor

Sürekli bulanıyordu sürekli yatıyordum.ayağa kalktığım an dayanamıyordum.bende kusmada oluyordu bir kaç kez serum taktırdım hatta.ilk 3 ay bebek kandan beslenirmiş.sen yemesende o besleniyor dert etme.kiloyu düşünme ben zayıflamıştım ama sen mideni ne tutacaksa onu yemelisin.salçalı soğanlı hiçbirşey yiyemedim ben soğan kokusuna dayanmıyordum.sadece tarhana çorbası ve zeytin ekmek çok iyi geldi.öyle beslendim aylarca.tarhana çorbası tavsiye ederim.hiç geçmeyecek sanıyorsun ama inanki geçecek bir kaç haftan daha var canım.

Benimde 12. Haftaya kadar cok kotuydu bulanti hali ve kusma vardi. Sonra giderek azaldi. Insallah sizinde en kisa zamanda gecer. Suyunuza az limon ya da nane atıp icin. Ayva yiyin bulantiya iyi geliyor.

Ay saol canım moral oldun özellikle ikizlere hamile birinden bunları duymak iyi geldi. Ben çalışmıyorum normalde sefasını sürerdim, artık herşey sıkıcı geliyor:) 3 hafta sonra testlerim var barii onları düşünüp moral bulim. Teşekkür ederim canım

Benimde 12. Haftaya kadar cok kotuydu bulanti hali ve kusma vardi. Sonra giderek azaldi. Insallah sizinde en kisa zamanda gecer. Suyunuza az limon ya da nane atıp icin. Ayva yiyin bulantiya iyi geliyor.
Ayy 12. Hafta rüya gbi inş canımdediğin limon ve naneyi de deniyim çok merci

Herşey güzel olacak :) hamileliğin tadını çıkarmaya başlayınca ,özellikle ilk kıpırtısını hissedince bütün olumsuzluklar silinecek :)

Kızlar siz benden hafta olarak genelde daha ilerdesiniz. Mide bulantılarınız ne zaman geçti? Gerçekten çok sıkıldım :)
13-14 hasta aralığında geçti benim ama bunun ikiz ile ilgisi yok ikiz olup çekmeyen de var tek olup doğuma kadar sürende var. İnşallah bıkan hastaya geçer senin iyi düşün geçecek diye ama normal süreç bu maalesef ben 5 kg verdim o süreçte sadece karbonhidrat yiyebiliyordum yatıyorum hareket yok ama yine de çok Az yediğim için kilo verdim.
Pozitif düşünce iyidir bir sıkıntı biter başka bir sıkıntı başlar sürecin özü bu onuı anladım, her gören erimişsin diyor ki zayıf biri değilim ona rağmen. Güzel hisler her şeye rağmen bebeklerime değer.
Rabbim korusun onları sağlık sıhhat versin inşallah hepimiz sağlıkla getireceğiz dünyaya. Hayırlı olan nasip olacak inşallah sana da doğumun şekli detay olarak kalacak.

Aslinda cok haklisin ama iste yapimdan dolayi bazen cok iyiyim espiriler yapiyorum, bazen de daha ne kadar dayanabilirim bu bulantilara diye strese giriyorum. Midem bulanirken disari cikip gezmek, bi aktivitede bulunmak icimden gelmiyor. Ama ins en kisa zamanda benim de sizler gbi gecer. Ayrica hep sorularima cevap verdigin, destegin icin ayrica tesekkur ederim cok yardimseversin

Rica ederim canım hepimiz birbirimize destek olmak için buradayız geçer güzel düşün yeter ki pozitif olmak çok önemli bu süreçte onu bilelim geçecek gerisi. Suratsiz biri olup çıkıyor insan bulantıdan Ablam bir kez gördü çok suratsizsin elimde değil diyorum inanmadı kendisi hamile aynı suratsizlik anladım seni dedi sonra hepimiz yaşadık yani az kalmış hareketler başladı mi gerisi. Boş geliyor insana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…