- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 789
- 123
- 34
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.321
Ana canım ikisi aynı şey değil ki.ben daha 21 hafraligim.3 kutu bitirdim şimdiye kadar.çünkü ilerlerse daha kötü Allah korusunMerhaba Kızlar . Doktorum enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi kullanmadım. Onun yerine monurol şase kullandım. Tedirgin ediyor antibiyotik beni
Kuzum bende o haftakarda oğlunu hissettim.kızı hissedemiyordum.1 2 haftadır kızı hissediyorum.korkma birşey olmaz.kızım 317 oğlum 370 gram di.demekki büyük olduğu için o daha belirgindigünaydın arkadaşlar bu haftalarda bebeklerden birininin hareketlerini hissediyorum tek taraflı diğer taraftaki bebeği hiç hissetmiyorum.. kesesi küçük olduğu için mi acaba
Doktorun tavsiyesine kulak ver derim daha ileriki safhada bebeklere geçiyor yakında düğün yapan ikiz bir arkadaşta oldu bebeklere geçmişti enfeksiyon ikisi de kuvezde kaldı. Gerekli olmasa zaten vermez. Tedavi görmeleri gerekir, plasenta onları korur.Merhaba Kızlar . Doktorum enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi kullanmadım. Onun yerine monurol şase kullandım. Tedirgin ediyor antibiyotik beni
Çok normal, bende on gün arayla hissetmistim.günaydın arkadaşlar bu haftalarda bebeklerden birininin hareketlerini hissediyorum tek taraflı diğer taraftaki bebeği hiç hissetmiyorum.. kesesi küçük olduğu için mi acaba
inşallah canım onları sağ salim kucağıma almadan bitmez benim bu korkular ...Kuzum bende o haftakarda oğlunu hissettim.kızı hissedemiyordum.1 2 haftadır kızı hissediyorum.korkma birşey olmaz.kızım 317 oğlum 370 gram di.demekki büyük olduğu için o daha belirgindi
Ah Kuzum ne hepimiz ayniyız.inan dünden beri rahim ağzında iğne batması gibi birşey oluyor.inşallah canım onları sağ salim kucağıma almadan bitmez benim bu korkular ...
Bende de enfeksiyon vardı monurol şase verip gönderdiler ama 3 gün sonra doğum sancısıyla hastaneye gittşm. 22 haftalık ikizlerimi kaybettim. Keşke banada antibiyotik verselerdi. İhmal etmeyin çok tehlikeli boyutlara varabilir. Az kalsın bende ölüyordumMerhaba Kızlar . Doktorum enfeksiyon var dedi ve antibiyotik verdi kullanmadım. Onun yerine monurol şase kullandım. Tedirgin ediyor antibiyotik beni
bir kaç kez benim de oldu çok korktum ama benim bebeklerden biri çok aşağıdaymış rahim ağzına çok yakın dedi dr ,ben o yuzden oluyor sanıyordum.. bu yüzden de ileri haftalar beni korkutuyor rahim ağzına yakın olan erken doğar diyeAh Kuzum ne hepimiz ayniyız.inan dünden beri rahim ağzında iğne batması gibi birşey oluyor.
Canım benim rahim ağzı yetmezliği olunca 12.haftada serklaj yapıldı.inşallah dikiş tutarbir kaç kez benim de oldu çok korktum ama benim bebeklerden biri çok aşağıdaymış rahim ağzına çok yakın dedi dr ,ben o yuzden oluyor sanıyordum.. bu yüzden de ileri haftalar beni korkutuyor rahim ağzına yakın olan erken doğar diye
Benim için daha erken ama hep 11/70 , 10:60 galan çıkıyor. Normal şartlarda da aynı seyrederKizlar merhaba
Bugun perinatolog randevum vardi. Ilk ölçümde tansiyonum 13/9 cikti yuksek tansiyonun dikkat etmemiz lazim dedi. Muayeneden sonra tekrar olctu 11/8 simdi normal ama yinede dikkat et dedi canim sıkıldi biraz. Sizin tansiyonunuz kac cikiyor muayenelerde?
Ara ara kontrol ettirip önlem alabilirsinKizlar merhaba
Bugun perinatolog randevum vardi. Ilk ölçümde tansiyonum 13/9 cikti yuksek tansiyonun dikkat etmemiz lazim dedi. Muayeneden sonra tekrar olctu 11/8 simdi normal ama yinede dikkat et dedi canim sıkıldi biraz. Sizin tansiyonunuz kac cikiyor muayenelerde?
Gebelikte günlük tansiyon takibi önemli Allah korusun bebeklerimize de zarar.Kizlar merhaba
Kizlar merhaba
benimde aynı cikmisti canim tuzsuz yemeye çalış turşu türü şeyler tuketmezsen düşer. Ben bunlara dikkat edince normale döndü.Kizlar merhaba
Ben 19. Haftada hissetmeye başladım.birini hissediyordum.aslnda belki de bize öyle geliyor.sen erken bile hissetmeye başlamışsın.hiç endişe etmegünaydın arkadaşlar bu haftalarda bebeklerden birininin hareketlerini hissediyorum tek taraflı diğer taraftaki bebeği hiç hissetmiyorum.. kesesi küçük olduğu için mi acaba
Arkadaşım Temmuz’da aldı kızını kucağına aynı şeyleri söylediler. Hiç bir sıkıntı yok şükür. Ayrıca tek başına bu bir şey ifade etmiyor diye biliyorum ense kalınlığı burnu vs normalse. Bence üzülme inşallah herşey yolunda gidecekKızlar canim cok sıkkın. Bugün ilk defa perinatologa gittim ayrıntılı ultrason için. oğlana herseyı normal dedi ama yaşım geregi düşük riskli dedi. Kızda kalpte sorun gördü. amniyosentez yaptırmami önerdi. Yüksek riskli dedi. Genellikle down sendromlularin kalbinde görünen bir sıkıntı gördü. Kalpte arsa görülmesi diye tabir ediliyormuş. Çok üzüldüm ağladım gün boyu. Duydunuz mu hiç böyle birşey. Düşündüm taşındım test yaptirmayi düşünmüyorum. Rabbime sığınıyorum o en hayırlısını versin. lutfen sizde dualarınızi esirgemeyin benden bebeklerimden. Saglicakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?