2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Aynen ben de biriyle beraberken caktirmamaya calisiyorum ama bu sefer kendime iskence. Su hareketler bi baslasin, bi anliyim yanimda olduklarini dedigin gbi farkli hissedicem herhalde. Suan cok biseylerin farkinda da degilim acikcasi hala saka geliyor :)

5 -10 hafta aralığında sende hissedersin.
12. Haftada hisseden var benimki 15-16 falandı

O suratsızlık bende de var eşim bile diyor sirke satıyorsun diye ama elimde değil başımı kaldıramıyorum çoğu zaman kusamıyorum da

O suratsızlık bende de var eşim bile diyor sirke satıyorsun diye ama elimde değil başımı kaldıramıyorum çoğu zaman kusamıyorum da
Çok normal bende hiç kusmadim ama sürekli bulanan bir mide insanı suratsız yapıyor. Geçecek inşallah.

Teşekkür ederim dün çok duygusaldim bilmediğim bir durum ve drun tabiri insan ister istemez üzülüyor. Bugün çok araştırdım ve rahatladım. Deginiz gibi birçok örnek var. Bu şekilde söylenip sonradan sağlıklı ve problemsiz doğan. Ben Allah a tevekkul ettim ve ona bıraktım kafaya takip uzmeyecegim kendimi insallah inanıyorum ki herşey güzel olacak.

Teşekkürler. bulunduğum şehirde perinatolog yok bu yüzden surekli bir perinatolag takibinde olamıyorum malesef. bugün bayağı araştırdım Dün ilk defa böyle bir durumla karşılaşmanın duygusallığıni yaşıyordum araştırıp bilinclenince rahatladım. Test yada amniosentez yaptırarak bu konuya daha fazla takılmak istemiyorum. iyi dilekleriniz ve cevabınız için teşekkür ederim.

Günaydın kızlar....yine akıntı yine rahimde batma var.pazartesi kontrolüm var.İnşallah sorunlar büyümez.bazen gerçekten yoruluyorum.karamsar oluyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.mübarek günde hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin....

Gunaydin canim o su gibi akinti sabahlari bendede oluyor sanirim progestan yapiyor bide mantar iccin fitil kullaniyorum ben rahimdeki batmalar bence rahim buyudugu icin korkma icini ferah tut

Gunaydin canim o su gibi akinti sabahlari bendede oluyor sanirim progestan yapiyor bide mantar iccin fitil kullaniyorum ben rahimdeki batmalar bence rahim buyudugu icin korkma icini ferah tut
Kuzum fitil kullanmıyorum ben.ama inşallah dediğin gibifir.artık saatleri sayıyorum.korkuyorum.geçmiyor vakit.bir yandan da illa ki olsun demiyorum.Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.ama nefsim yine beni bırakmıyor.korkmaya başlıyorum....

Canim bizler elimizden fazlasiyla yapiyoruz bu saatten sonrasi rabbime mis insallah bizlerede nasip eder yawrularimizin kokusunu icimize yi. Birde insan ca surekli kendini dinliyo kafani dagitacak biseyler bulsan kendini bu kadar strese sokma dedigin gibi zaman biraz or geciyo ama geciyo yani

Canım yatıyorum maaalesef.hiç kalkmiyorym.midem bulanıyor.kabızlık var.bir sürü şey....Allahım yardım et bize

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah. Zor zamanlar ama hayırlısıyla geçecek inşallah. Sağlıkla kucaklamak nasip etsin rabbim

Kızlar çamaşırım ıslanmış yine.icinde beyaz beyaz hafif akıntı var.kafayı yiyecem gerçekten..pazartesi olsada testi tekrar etsek .Allahım inşallah bebeğin suyu değildir

Kızlar çamaşırım ıslanmış yine.icinde beyaz beyaz hafif akıntı var.kafayı yiyecem gerçekten..pazartesi olsada testi tekrar etsek .Allahım inşallah bebeğin suyu değildir

Progestan ya da crinone kullanıyor musun? Ondan dolayi olabilir. Stres yapma kendine. Biz kendi kendimizi yiyoruz boyle gercekten psikolojik olarak zor durumdayiz. Benimde kafam tansiyon olayina takildi 2 gundur olcuyorum normal hep ama ileride yukselirse korkusu oldu simdi. Ama bizim elimizden bir sey gelmez. Rabbim ne derse o olacak. Hic bir seyi degistirmeye gucumuz yok. Tevekkul edelim. En hayirlisi neyse o olsun.

Doktoruna haber verdin mi belki bekleme gel der.

Batma hissi arada bende de oluyor çocuklar hareket ederken vurduğunda falan cizz ediyor sanki.
İnşallah kötü bir şey yoktur Rabbim şifa versin.

Kabızlık için ilacı kullan sorun olmaz daha çok zarar vereceksin kendine. Sen iyi olmaz isen bebeklerde olmaz.

Yok canım fitil jel kullanmıyorum

Kab
Kabızlığı hallettim çok şükür canım.doktoru aramadım.aramak istemiyorum.pazartesiyi bekleyeyim diyorum.ilaçlar felan yeni bitti zaten .birde içinde beyaz beyaz akıntı var

Aminn karamsar olmamak elde degıl aklımız hep bebeklerımizde ama iyi dusunelım ıyı olsun inş bır sıkıntı yoktur Rabbım bu mubarek cuma gunu hurmetine hakkında hayırlısını nasıp etsın rabbım yardımcın olsun

Biyerden turnusol kagıdı bulabılırmısın onunla anlayabılırsın gelen suya onu suruyosun ammıon sıvısı rengını degıstırıyomus için rahat etsın bır dene ıstersen renk degısırse en azından pazartesıyı beklemezsın bır kontrole gıdersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…