- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.341
Kızlar canim cok sıkkın. Bugün ilk defa perinatologa gittim ayrıntılı ultrason için. oğlana herseyı normal dedi ama yaşım geregi düşük riskli dedi. Kızda kalpte sorun gördü. amniyosentez yaptırmami önerdi. Yüksek riskli dedi. Genellikle down sendromlularin kalbinde görünen bir sıkıntı gördü. Kalpte arsa görülmesi diye tabir ediliyormuş. Çok üzüldüm ağladım gün boyu. Duydunuz mu hiç böyle birşey. Düşündüm taşındım test yaptirmayi düşünmüyorum. Rabbime sığınıyorum o en hayırlısını versin. lutfen sizde dualarınızi esirgemeyin benden bebeklerimden. Saglicakla kalın.
inşallah canım ense kalinligi burun kemiği falan herseyi normal dedi çok şükür. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ister istemez üzüldüm.Arkadaşım Temmuz’da aldı kızını kucağına aynı şeyleri söylediler. Hiç bir sıkıntı yok şükür. Ayrıca tek başına bu bir şey ifade etmiyor diye biliyorum ense kalınlığı burnu vs normalse. Bence üzülme inşallah herşey yolunda gidecek
Kuzum sorma saat 5gibi tansiyonum 12.8 8.6 çıktı ama başım nasıl ağrıyor.vişne suyu limonata ictim.lavanta yağı ile boynumu başımı yağladim.akşam yemeği yiyemefim.kusucak giBi oldm.ac uyudum.şimdi kalktım 11.9 7.9 olmuş..çok korktum ama..Kizlar merhaba
Bugun perinatolog randevum vardi. Ilk ölçümde tansiyonum 13/9 cikti yuksek tansiyonun dikkat etmemiz lazim dedi. Muayeneden sonra tekrar olctu 11/8 simdi normal ama yinede dikkat et dedi canim sıkıldi biraz. Sizin tansiyonunuz kac cikiyor muayenelerde?
Sagol'canım inşallah herşey güzel olacak.Boyle bir sey duymadim. Bu konuda bir sey diyemeyecegim ama hemen kendini bunaltma.
Yanlis yonlendirmekte istemiyorum ama bende olsam amniyosentez yapmazdim. Sonucta Allah ne nasip ettiyse o. Kendini uzup bebislerini de etkileme.
Insallah saglikla dunyaya gelirler.
Kuzum sorma saat 5gibi tansiyonum 12.8 8.6 çıktı ama başım nasıl ağrıyor.vişne suyu limonata ictim.lavanta yağı ile boynumu başımı yağladim.akşam yemeği yiyemefim.kusucak giBi oldm.ac uyudum.şimdi kalktım 11.9 7.9 olmuş..çok korktum ama..
Amin canım amin...gerçekten hemen belli oluyor.doktora bu değeri söylesem çok yüksek değil der ama beni mahvetti....baş ağrısı mide bulantısı......Dikkat edelim en iyisi. Hic beklemiyordum boyle bir sey moralim çok bozuldu. Hastaneden geldiğimden beri ikidir olctum 11/7 cikti.
Biraz arastirdim. Limonlu su icmek iyi geliyormuş. Her gun 1 dis sarimsak cignemeden yutun demisler ayrica. Hatirliyorum benim babamda tansiyonu yuklesince sarimsak yutardi dengelerdi hemen.
Tursu, salamura zeytin peynir yemememiz gerekiyormus. Dua edelim ve dikkat edelim bir sorun olmasin, takipte olursak iyi olur. Rabbim cumlemizin evlatlarini korusun.
Canım sen dua et gerekirse çok takılıyorsan Başka görüş al bence. Allah büyük herşey yolunda gidecek inşallahinşallah canım ense kalinligi burun kemiği falan herseyi normal dedi çok şükür. Hamileliğin verdiği duygusallıkla ister istemez üzüldüm.
Geçmiş olsun inşallah boşuna sıkmissindir canını. 12-13 haftalarda bakılan ense ölçümü ve burun kemiği çok daha doğru sonuç verir down sendromu konusunda o da iyiydi diyorsun sorun etme. Ayrıca aldırmak istemiyorsan zaten test gereksiz Rabbim sağlık versin nice riskli dedikleri sağlam geldi dünyaya.Kızlar canim cok sıkkın. Bugün ilk defa perinatologa gittim ayrıntılı ultrason için. oğlana herseyı normal dedi ama yaşım geregi düşük riskli dedi. Kızda kalpte sorun gördü. amniyosentez yaptırmami önerdi. Yüksek riskli dedi. Genellikle down sendromlularin kalbinde görünen bir sıkıntı gördü. Kalpte arsa görülmesi diye tabir ediliyormuş. Çok üzüldüm ağladım gün boyu. Duydunuz mu hiç böyle birşey. Düşündüm taşındım test yaptirmayi düşünmüyorum. Rabbime sığınıyorum o en hayırlısını versin. lutfen sizde dualarınızi esirgemeyin benden bebeklerimden. Saglicakla kalın.
Canim merhaba nasil gidiyo yatis gun icinde kalkiyomusun hic ben wcye ve yemege kalkiyorum surekli yatmaktan kabiz oldum benimde serklaj olali 10 gun oldu insallah bu dikisler bizi son ayimiza kadar gotururKuzum sorma saat 5gibi tansiyonum 12.8 8.6 çıktı ama başım nasıl ağrıyor.vişne suyu limonata ictim.lavanta yağı ile boynumu başımı yağladim.akşam yemeği yiyemefim.kusucak giBi oldm.ac uyudum.şimdi kalktım 11.9 7.9 olmuş..çok korktum ama..
Merhaba, normal doğum planı belirsizlesti demek hayırlısı olsun. 1,3 daha dayanır sanki ama ikizlerde biraz erken kısalması normal sanırım birde minikler hala dönüyor napsin rahim ağzı garip o da.Selamlar nasılsın Arkadaşlar
Ben bugun kontrole gittim benim iki bebeişte tekrar oturma pozısyonuna gecmısler doktor nasıl bır dogum yapacagım hastaneye yattıgın gun bellı olur dedı arrık bakalım nasıl olucak ayın 20 de yatıcam inş 38.0 da bide doktor rahim agzının kısaldıgını ama sorun olmadıgını soyledi ama birkac arkadasım birden dusebılır dedı bıraz tedirgin oldum 1.3 cm dedi acaba nekadar daha dayanır bu uzunluk bir hafta daha dayansam sanirim baya iyi olucak
Sebebi enfeksiyon mu ? Yalnız şu da var genetik bozukluklar rahimdeki sorunlar da buna sebep oluyor . Arkadasım da kullandığı antibiyotikten dolayı kaybettiBende de enfeksiyon vardı monurol şase verip gönderdiler ama 3 gün sonra doğum sancısıyla hastaneye gittşm. 22 haftalık ikizlerimi kaybettim. Keşke banada antibiyotik verselerdi. İhmal etmeyin çok tehlikeli boyutlara varabilir. Az kalsın bende ölüyordum
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Kızlar canim cok sıkkın. Bugün ilk defa perinatologa gittim ayrıntılı ultrason için. oğlana herseyı normal dedi ama yaşım geregi düşük riskli dedi. Kızda kalpte sorun gördü. amniyosentez yaptırmami önerdi. Yüksek riskli dedi. Genellikle down sendromlularin kalbinde görünen bir sıkıntı gördü. Kalpte arsa görülmesi diye tabir ediliyormuş. Çok üzüldüm ağladım gün boyu. Duydunuz mu hiç böyle birşey. Düşündüm taşındım test yaptirmayi düşünmüyorum. Rabbime sığınıyorum o en hayırlısını versin. lutfen sizde dualarınızi esirgemeyin benden bebeklerimden. Saglicakla kalın.
Evet enfeksiyon hemde görünmeyen ve antibiyotiğe dirençli bir enfeksiyon. Az bi enfeksiyon çıkmıştı toz verip gönderdiler 3 gün sonra doğum sancım başladı CRP 80e çıktı bir hafta hastanede ağır antibiyotiğinden doğum durdurucu serumlara kadar herşey denendi CRP 200e çıktı. Tam düşüyor tamam kurtulduk dedik maalesem doğum başladı. Muhtemelen enfeksiyon bebeklere geçince onlar dayanamadı.Sebebi enfeksiyon mu ? Yalnız şu da var genetik bozukluklar rahimdeki sorunlar da buna sebep oluyor . Arkadasım da kullandığı antibiyotikten dolayı kaybetti
Canım bende wc te kalkıyorum.arada kızımın bakıcısı birşeyler bulamazsa kalkıp gosteriyorum.yani aslında hep yatıyorum.kabızlık bende de var.öldüm resmen.doktor şurup verdi aradım tel. de.ama içmemek için direniyorum.ama içecek gibiyim.Canım insallsah Rabbimin izniyle 30 lu haftaları bari görürüz canım.Canim merhaba nasil gidiyo yatis gun icinde kalkiyomusun hic ben wcye ve yemege kalkiyorum surekli yatmaktan kabiz oldum benimde serklaj olali 10 gun oldu insallah bu dikisler bizi son ayimiza kadar goturur
Canım zaten doğumun yaklaşmış bu saatten sonra kısalmaya başlaması bence normal çünkü vücut kendini artık doğuma hazırlıyor.Sağlıkla kucağına alırsın canım.darisi burdaki arkadaşlara ve bana....Selamlar nasılsın Arkadaşlar
Ben bugun kontrole gittim benim iki bebeişte tekrar oturma pozısyonuna gecmısler doktor nasıl bır dogum yapacagım hastaneye yattıgın gun bellı olur dedı arrık bakalım nasıl olucak ayın 20 de yatıcam inş 38.0 da bide doktor rahim agzının kısaldıgını ama sorun olmadıgını soyledi ama birkac arkadasım birden dusebılır dedı bıraz tedirgin oldum 1.3 cm dedi acaba nekadar daha dayanır bu uzunluk bir hafta daha dayansam sanirim baya iyi olucak
Canim duphalac diye bi surup var ise yariyo bende kullanmistim o kadar ilac kullaniyoruz suruptanda bisey olmaz heralde sen ayrintiliya girdinmiCanım bende wc te kalkıyorum.arada kızımın bakıcısı birşeyler bulamazsa kalkıp gosteriyorum.yani aslında hep yatıyorum.kabızlık bende de var.öldüm resmen.doktor şurup verdi aradım tel. de.ama içmemek için direniyorum.ama içecek gibiyim.Canım insallsah Rabbimin izniyle 30 lu haftaları bari görürüz canım.
Canım girdim şükür herşey iyi dedi.pazartesi tekrar kontrole çağırdı.benim kesede su sızıntısı var.test te çıkmıştı.pazartesi tekrar test yapılacak.2 gündür rahim de dikişlerim olduğu yerde cız cız batıyor.bana dikiş atılalu 2 ayı geçti.Canım duphalac i nasil kaç kez kaç ml kullandınCanim duphalac diye bi surup var ise yariyo bende kullanmistim o kadar ilac kullaniyoruz suruptanda bisey olmaz heralde sen ayrintiliya girdinmi
Korkutmayayım canim ama benim hala devam ediyor.hele dün gece ac yattımKızlar siz benden hafta olarak genelde daha ilerdesiniz. Mide bulantılarınız ne zaman geçti? Gerçekten çok sıkıldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?