- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.401
O akıntı tipi şeyler hepimizde var hatta her wc ye gidildiğinde idrar içinde bile o tip şeyler görürsün. Sıvı gibi oluyor sıvı sızması ona dikkat et. Akıntı normal diye düşünüyorum.Kabızlığı hallettim çok şükür canım.doktoru aramadım.aramak istemiyorum.pazartesiyi bekleyeyim diyorum.ilaçlar felan yeni bitti zaten .birde içinde beyaz beyaz akıntı var
Kızlar çamaşırım ıslanmış yine.icinde beyaz beyaz hafif akıntı var.kafayı yiyecem gerçekten..pazartesi olsada testi tekrar etsek .Allahım inşallah bebeğin suyu değildir
Canım doktoru aradım ben 2doktora gidiyitun.perinotılog u aradım.uçağa yetişecekmiş.eğer çoğalırsa diğer doktoru aramamı söyledi..içinde beyaz kalıntı olmasi iyi normal gebelik akıntısına benziyor degi.doktorum turnusol kağıdına pek guvenmiyor.o rahim ağzından sıvı alıp yapıyor.bekliycem.vardır herseyde bir hayır.....Biyerden turnusol kagıdı bulabılırmısın onunla anlayabılırsın gelen suya onu suruyosun ammıon sıvısı rengını degıstırıyomus için rahat etsın bır dene ıstersen renk degısırse en azından pazartesıyı beklemezsın bır kontrole gıdersın
Canım doktoru aradım ben 2doktora gidiyitun.perinotılog u aradım.uçağa yetişecekmiş.eğer çoğalırsa diğer doktoru aramamı söyledi..içinde beyaz kalıntı olmasi iyi normal gebelik akıntısına benziyor degi.doktorum turnusol kağıdına pek guvenmiyor.o rahim ağzından sıvı alıp yapıyor.bekliycem.vardır herseyde bir hayır.....Biyerden turnusol kagıdı bulabılırmısın onunla anlayabılırsın gelen suya onu suruyosun ammıon sıvısı rengını degıstırıyomus için rahat etsın bır dene ıstersen renk degısırse en azından pazartesıyı beklemezsın bır kontrole gıdersın
Canım onada dikkat etmeye çalışıyorum.idrarı yapıyom.sonra altımı silince o akıntı gelen yerden açık sarı birşey geliyor.şeffaf değil ama çamaşırımı giyince su gibi oluyor çamaşırım.öyle işte canım bunun en garantisi test.dua edin su olmasin.büyüdük bayağı hissediyorum aryik.bu saatten sonra Allah korusun cokk yıpranırım..inşallah 30.haftayı görürüzriO akıntı tipi şeyler hepimizde var hatta her wc ye gidildiğinde idrar içinde bile o tip şeyler görürsün. Sıvı gibi oluyor sıvı sızması ona dikkat et. Akıntı normal diye düşünüyorum.
İyi çok şükür kabızlık geçmiş.
Amniyon sıvısi renksiz oluyor canım idrar ile karışmasın. Renksiz hafif kokulu bir sivi önceki doğumlardan suyun geldiğinden hatirlarsin belki kokusunu hafif oluyor. Sikma sen canını hareketlerini hissediyorsun iyi olduklarını biliyorsun en azından çok şükür.Canım onada dikkat etmeye çalışıyorum.idrarı yapıyom.sonra altımı silince o akıntı gelen yerden açık sarı birşey geliyor.şeffaf değil ama çamaşırımı giyince su gibi oluyor çamaşırım.öyle işte canım bunun en garantisi test.dua edin su olmasin.büyüdük bayağı hissediyorum aryik.bu saatten sonra Allah korusun cokk yıpranırım..inşallah 30.haftayı görürüzri
Canim benimde devam ediyor. Bencede progestandan. 2 gun sonra kontrolun var. Hersey yolunda gidecek, stres yapma uzme kendini. Iyi haberker alacaksinKuzum fitil kullanmıyorum ben.ama inşallah dediğin gibifir.artık saatleri sayıyorum.korkuyorum.geçmiyor vakit.bir yandan da illa ki olsun demiyorum.Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum.ama nefsim yine beni bırakmıyor.korkmaya başlıyorum....
İçe doğrudur yönü bende kızi geç hissettim diğerine göre hala az hissedilir vurma hareketi ama bariz hissediliyor hareket ettigi ama vurma şeklinde değil çoğunlukla. Büyüdükçe her türlü gerilmesi dönmesi farkediliyor seni şekilden şekile sokar yakında.Kizlar yaa ben sagdakini hissediyorum hep ama soldakinda hic hareket yok? Carsamba perinatologdaydim gayet iyi ikisi de ama neden hareket etmiyor ya da ediyorsa ben anlamiyorum?
İçe doğrudur yönü bende kızi geç hissettim diğerine göre hala az hissedilir vurma hareketi ama bariz hissediliyor hareket ettigi ama vurma şeklinde değil çoğunlukla. Büyüdükçe her türlü gerilmesi dönmesi farkediliyor seni şekilden şekile sokar yakında.
Merhaba bayanlar allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı. Size bi sorum olacak adet günü bhcg değerlerinizi hatırlıyor musunuz nasıl arttı benimle paylaşırmısınız? Çok ikiz istedik özellikle eşim 180-477-1064 çıktı salı doktora gidicem ihtimal var mı sizce
Ben ikinci defa ikizlere hamile kaldım. İlk ikizlerimi erken doğumla kaybettim. İlk ikizlerde çatlatma iğnesinin 14. Günü 200 16.gün 550 çıkmıştı. Bu ikizlerde iğnenin 12.günü 68 iki gün arayla 150-300-650 şeklinde gitti. Yani gayet tek gibi arttı ama iki kese gördük çok şaşırmıştık. Artışlar yanıltıcı olabiliyor. İkiz ihtimali var tabiMerhaba bayanlar allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı. Size bi sorum olacak adet günü bhcg değerlerinizi hatırlıyor musunuz nasıl arttı benimle paylaşırmısınız? Çok ikiz istedik özellikle eşim 180-477-1064 çıktı salı doktora gidicem ihtimal var mı sizce
Betaya bakilarak kesin olarak ikiz veya degil denemez. Ancak keselerin gorunmesiyle belli olur. Benimde beta degerlerim 2 kat artiyorduMerhaba bayanlar allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı. Size bi sorum olacak adet günü bhcg değerlerinizi hatırlıyor musunuz nasıl arttı benimle paylaşırmısınız? Çok ikiz istedik özellikle eşim 180-477-1064 çıktı salı doktora gidicem ihtimal var mı sizce
Arkadaşlarında dediği gibi bunun kan sonucu ile alakası pek yok. tekil gebe olup ikiz gebeden daha yüksek kan değeri artışı olanlar gördüm. Kese kalp atışı bunlar görülmeden ikiz anlaşılmaz. Hayırlısını versin Rabbim, sağlıklı olsun tek çok Rabbimin hikmeti.Merhaba bayanlar allah hepinize sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı. Size bi sorum olacak adet günü bhcg değerlerinizi hatırlıyor musunuz nasıl arttı benimle paylaşırmısınız? Çok ikiz istedik özellikle eşim 180-477-1064 çıktı salı doktora gidicem ihtimal var mı sizce
Ben Beta ile cok anlasilacagini sanmiyorum.
Bizim tup bebekti transferin 10. Gunu 333 cikti 2 gun sonra 999 cikti. 5. Haftada kese gorduk. 7 haftada ikiz oldugunu anladi doktor. Hakkinizda hayirlisi insallah.
Ben ikinci defa ikizlere hamile kaldım. İlk ikizlerimi erken doğumla kaybettim. İlk ikizlerde çatlatma iğnesinin 14. Günü 200 16.gün 550 çıkmıştı. Bu ikizlerde iğnenin 12.günü 68 iki gün arayla 150-300-650 şeklinde gitti. Yani gayet tek gibi arttı ama iki kese gördük çok şaşırmıştık. Artışlar yanıltıcı olabiliyor. İkiz ihtimali var tabi
Betaya bakilarak kesin olarak ikiz veya degil denemez. Ancak keselerin gorunmesiyle belli olur. Benimde beta degerlerim 2 kat artiyordu
Sağolun arkadaşlar bu arada ne tüp bebek ne tedavi uygulandı normal gebelik değerim bu sağlıklı olsun da bir iki farketmez değerler iki katın bi tık üstünde ilerleyince heyecan yaptım sadece ondan sizlere danışmak istedimArkadaşlarında dediği gibi bunun kan sonucu ile alakası pek yok. tekil gebe olup ikiz gebeden daha yüksek kan değeri artışı olanlar gördüm. Kese kalp atışı bunlar görülmeden ikiz anlaşılmaz. Hayırlısını versin Rabbim, sağlıklı olsun tek çok Rabbimin hikmeti.
İhtimal var ama kesin ikiz diyemeyiz hayırlısı olsun. Keseyi yakın zamanda görürsün zaten belli olurSağolun arkadaşlar bu arada ne tüp bebek ne tedavi uygulandı normal gebelik değerim bu sağlıklı olsun da bir iki farketmez değerler iki katın bi tık üstünde ilerleyince heyecan yaptım sadece ondan sizlere danışmak istedim
Salı günü randevum o zaman belli olur herhalde nasip kısmet bakalımİhtimal var ama kesin ikiz diyemeyiz hayırlısı olsun. Keseyi yakın zamanda görürsün zaten belli olur
Canım doktoru aradım ben 2doktora gidiyitun.perinotılog u aradım.uçağa yetişecekmiş.eğer çoğalırsa diğer doktoru aramamı söyledi..içinde beyaz kalıntı olmasi iyi normal gebelik akıntısına benziyor degi.doktorum turnusol kağıdına pek guvenmiyor.o rahim ağzından sıvı alıp yapıyor.bekliycem.vardır herseyde bir hayır.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?