2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Canım benim zaten hep 90 110 arası 90 dam aşağı neredeyse hiç düşmedi.normal dedi doktor

Kizlarr selam beni de araniza alir misiniz❤ Allah izin verirse ikizlerim olacak. Yeni ogrendik heyecanliym:) biri 8 haftalik biri 7 haftalik gorunuyor biri geride geliyor ve kesesi daha kucuk. Inss saglikli gelisir

Hayirli olsun. Allah hepimize saglikla, sihhatle evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin.

Ben sabah aksam tansiyon olcuyorum birkac gundur benimde nabzim hep 90 - 100 arasi. O kadar asiri carpinti hissetmiyorum ama ben. Arada boyle bir fenalik geliyor gibi oluyor. Normal diye dusunuyorum sonucta 3 kalp tasiyoruz.
Benim genelde bu civarda değildi işte o yüzden çok etkiliyor beni alışacak inşallah vücut.
Kizlarr selam beni de araniza alir misiniz❤ Allah izin verirse ikizlerim olacak. Yeni ogrendik heyecanliym:) biri 8 haftalik biri 7 haftalik gorunuyor biri geride geliyor ve kesesi daha kucuk. Inss saglikli gelisir
Hoşgeldin sağlıkla doğar inşallah bebeklerin.
Canım benim zaten hep 90 110 arası 90 dam aşağı neredeyse hiç düşmedi.normal dedi doktor
Sürekli böyle olsa sorun olmaz alışkın olur vücut ama sürekli böyle değil yeni yeni yükselmeye başladı o arada karnım da çok sertleşiyor çocukların büyüme atağı dönemi ona başladım artık basedecegiz napalm.

Amin canim hepimizn hosbuldm:)

Merhaba arkadaşlar ben de 34 haftalık ikiz anne adayıyım inşallah normal Doğum tarihim Ocak'ta görülüyor ama o zamana dayanırlar mı Aralıkta gelirler mi Rabbim bilir var mı haftası benimle yakın olanlar

Benimde suan 35+3 normal dogum tarihim 03.01 ama doktorlar 20.12 yatıs verdi posısyonlarına hore ya normal dogumu baslatacaklar yada sezeryana alacaklarmıs bakalım hayırlısı

Benimde suan 35+3 normal dogum tarihim 03.01 ama doktorlar 20.12 yatıs verdi posısyonlarına hore ya normal dogumu baslatacaklar yada sezeryana alacaklarmıs bakalım hayırlısı
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizlerede bugünlere gelmeyi nasip etsin. Özele mi gidiyorsunuz devlet hastanesine mi. Normal doğuma teşvik etmeleri çok güzel. Benim önceki iki doğumumda normal.olmasına rağmen ozeldeki drum daha 12 haftada sezeryan olacaksın dedi riske giremeyiz dedi. Henuz cok erken ama kafam çok karışık bu konuda

Hayır daha gelmediler :) kısmetse 20.12 de bakalım
Ay senin cok az kalmis canim saglicakla kucagina almak nasip olsun normal dogum oluyo mu ikizlerde. Haftaya kendi dktoruma gidicm merktn bska yrde baktrmstim ikiz mi die:) tupbebekle oldgu icin normal dogumu zorlamz gibi gldi bana da bakalm doktorun gorusu ne olur:)

kızlar benim de dün nst de sancım çıktı ciğer geliştirici vurulum 2 doz serumlar ve kasılmayı önleyici iğne vuruldum çok korkuyorum inş dayanırlar daha

Maşallah ne güzel kararlaştırmışsınız doğumu da benim normalde 11.01 ama bakalım dedi dr daha gün vermedi Benim önceki gebeliğim sezeryan olduğu için direk yine sezeryan diyor riske atamayız dedi bende hiç zorlamadım valla sağlıkla gelsinler de nasıl isterlerse öyle gelsinler:) seninkilerin kiloları kaç oldu şimdi
kızlar benim de dün nst de sancım çıktı ciğer geliştirici vurulum 2 doz serumlar ve kasılmayı önleyici iğne vuruldum çok korkuyorum inş dayanırlar daha
Allah yardımcın olsun canım yat dinlen aman hiç bşy için ayağa kalkma 32 yi gördün mü rahatlarsın biraz daha inşallah zamanını bekler minikler

Rabbim şifa versin inşallah daha durur minikler. Dr bir şey dedi mi çok küçükler daha ama hafstasına göre yine de dışarda yaşayabilir seviyeye yaklaşmışlar inşallah geçicidir. Bol bol istirahat etmen gerekiyor.

Öğretmenim daha çalışıyordum ama artık ayrılacağım kendimi yordum yatmak bana göre değil diyerek mecbur yatacağım artık yarın tekrar gideceğim dr uma bakalım ne diyecek

Öğretmenim daha çalışıyordum ama artık ayrılacağım kendimi yordum yatmak bana göre değil diyerek mecbur yatacağım artık yarın tekrar gideceğim dr uma bakalım ne diyecek

Gecmis olsun. Allah vakti zamanında kucagina almayi nasip etsin. Bende ogretmenim acikcasi cesaret edemedim. Ekim ayinda biraktim isi. Seninde 30. Haftada izne ayrilma hakkin var. Madem durum boyle doktorun 3 haftada rapor versin evinde dinlen bence hic riske atma.

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. Ben dun detayli usg ye girdim. Minislerim şükürler olsun iyiler. 19. Haftada serklajim olmustu 15 gundur yatiyorum. Doktorum 28 e kadar dayanman lazim diyo. Gun icinde karnim sertlesiyo sizdede oluyomu merak ettim. Bide bebislerimin biri 545 gr digeri 521 gr iyimi sizce. Dua edin ne olur hep birlikte sonuna kadar gorelim insallah

21. Haftaya gore kilolari iyi masallah. Sabirli ol. Rabbin hayirlisiyla kavustursun. Sertlik bende de oluyor ama yemeklerden sonre genelde. Sertleşme oldugunda kendimi cok agir hissediyorum hemen uzanıyorum iyi geliyor.

21. Haftaya gore kilolari iyi masallah. Sabirli ol. Rabbin hayirlisiyla kavustursun. Sertlik bende de oluyor ama yemeklerden sonre genelde. Sertleşme oldugunda kendimi cok agir hissediyorum hemen uzanıyorum iyi geliyor.
Canim sende dikis varmi ayaga kalktigimda sanki asagi dogru bi agirlik cokuyo yatinca iyi insallah tek dilegim 30 lu haftalari gormek

Canim sende dikis varmi ayaga kalktigimda sanki asagi dogru bi agirlik cokuyo yatinca iyi insallah tek dilegim 30 lu haftalari gormek

Bende dikis yok. Ama ikiz bebek bence bu haftalardan sonra böyle hissetmek normal. Seni cok iyi anliyorum o kadar tedirgin oluyoruz ki her seyden ama olabildigince olumlu dusunelim. Hepimiz 37lere kadar geliriz insallah. Amin. :))

Geçmiş olsun , yatarak normal zamanda doğum yapan bir sürü içerik okudum buralarda umarım sen de bunlardan biri olursun. Ben de öğretmenim, ocak ayının ilk haftası izne ayrılma zamanım , şimdilik bir sıkıntım yok ama nts’ye girmedim hiç 26 haftalık hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…