- 18 Mayıs 2013
- 580
- 765
- 103
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.421
Allah razı olsun canım amin hepimizinkiler inşallah hiç korkma Allah'a güven kendini yorma rahatlıkla görürsünüzMaşallah sağlıkla vaktinde doğsunlar inşallah. Rabbim o günleri görmeyi bizlere de nasip etsin inşallah sağlıkla
Bana dikiş atılmadı canım dr gerek görmedi ama artık rahim boyum kısalmaya başladı tabii 34 teyiz biz ciğer geliştirici yapıldı bu hafta o yüzden nasıl geldik bu haftalara dersen Allah yardım etti diyebilirim:) öncelikle drum çalışmama müsaade etmedi heyet raporu verdi ama benim evde bir kızım var çalışmasam da sürekli istirahat halinde olamadım bir türlü yine de ağır işlerden kaçtım temizliğe haftalık yardımcı kadın geldi marketi falan yapsam da sadece arabaya yerleştirdim eşim işten gelince eve taşıdı mesela yani ortalama hareketli bir hayatım vardı şimdi elimden geldiğince evden çıkmamaya çalışıyorum büyüyünce hemen ağrılar kendini gösteriyor çünkü eğer sizin imkanınız varsa bolca dinlenin ikizlerde uzun kalmanın en büyük iksiri istirahat bir de pozitif düşünce ben hep dedim en az 36 yı göreceğime inanıyorum diye göremesem de bugüne kadar geldik ya elhamdulillah30 haftayı geçenler nasıl durdu bebisler. Rahme dikis filan atıldı mı yatıyor musunuz napiyorsunuz?? Ben şimdiden korkmaya başladım o kadar durmazlar diyorum
Ben 22.haftada ikizlerimi kaybettim onun için içime korku girdi. Çalışmıyorum evdeyim ev işi bile yapmıyorum ama bugün biraz yoruldum evin her odasini silip süpürdüm. Eşim temizliyor ama içime sinmiyor. Sağ olsun eşim yardım eder akşama kadar okulda çalışır sonra gelip evde çalışır. Bakalım inşallah bende görebilirim. Sen tehlikeyi atlatmışsin şimdi dogsalarda bişi olmaz Allah'ın izniyle.Allah razı olsun canım amin hepimizinkiler inşallah hiç korkma Allah'a güven kendini yorma rahatlıkla görürsünüz
Bana dikiş atılmadı canım dr gerek görmedi ama artık rahim boyum kısalmaya başladı tabii 34 teyiz biz ciğer geliştirici yapıldı bu hafta o yüzden nasıl geldik bu haftalara dersen Allah yardım etti diyebilirim:) öncelikle drum çalışmama müsaade etmedi heyet raporu verdi ama benim evde bir kızım var çalışmasam da sürekli istirahat halinde olamadım bir türlü yine de ağır işlerden kaçtım temizliğe haftalık yardımcı kadın geldi marketi falan yapsam da sadece arabaya yerleştirdim eşim işten gelince eve taşıdı mesela yani ortalama hareketli bir hayatım vardı şimdi elimden geldiğince evden çıkmamaya çalışıyorum büyüyünce hemen ağrılar kendini gösteriyor çünkü eğer sizin imkanınız varsa bolca dinlenin ikizlerde uzun kalmanın en büyük iksiri istirahat bir de pozitif düşünce ben hep dedim en az 36 yı göreceğime inanıyorum diye göremesem de bugüne kadar geldik ya elhamdulillah
Sağol canım.azaldı bu sabah su gibi değil de.beyaz açık sarı gibi akıntı geldi.o da gebelikte normal yazıyorTabi en iyisi doktorun bakması daha garanti ben en azından pazartesıye kadar bekleyemezsen ıcın rahat etsın dıye dedım doktor oyle dedıyse ıyı ozaman ıcın rahat etsın hayırlısı rabbim esirger
Erken Doğum mu olmuştu canım eğer öyleyse lütfen kendini yorma hele hele süpürge çok tehlikeli çünkü tamamen belden aşağı yük veriyoruz süpürge yaparken ha ben hiç yapmadım mı yaptım ama herhangi bir tehlike yoktu ama herhalde aylardır da yapmıyorum bebeklerimizden önemli değil ne yapalım eşler elbette yardımcı olacaklar bu süreçte valla az bile yapıyorlar ben diyorum eşime bedavadan çocuk sahibi oluyorsun ağrı Yok zorluk yok ben iki aylıktan beri mide bulantısı kusma yaşıyorum tüm sosyal yaşamımdan feragat ettim bebekler ağırlaştıkça ağrısı sızısı iğnesi ilacı sürekli hastane kontrolleri nefes bile zor alıyorum bizim çektiğimizin yanında onların yaptığı çok birşey değil hiç vicdan yapma yani bırak yapsınlar sonunda kucaklarına alacakları güzellikler için az bileBen 22.haftada ikizlerimi kaybettim onun için içime korku girdi. Çalışmıyorum evdeyim ev işi bile yapmıyorum ama bugün biraz yoruldum evin her odasini silip süpürdüm. Eşim temizliyor ama içime sinmiyor. Sağ olsun eşim yardım eder akşama kadar okulda çalışır sonra gelip evde çalışır. Bakalım inşallah bende görebilirim. Sen tehlikeyi atlatmışsin şimdi dogsalarda bişi olmaz Allah'ın izniyle.
Ayy evet o konularda çok haklısın cefasini biz çekiyoruz sefasini onlar surecek. Çektiğimiz cefanin en güzel mukafatlwri tabi öyle belanin başımızın üstünde yeri var. Enfeksiyon sebebiyle kaybettim doğumu başlattı. Süpürge işini bugunden itibaren bırakıyorum aman çocuklarıma bişi olmasın da ev umrumda degilErken Doğum mu olmuştu canım eğer öyleyse lütfen kendini yorma hele hele süpürge çok tehlikeli çünkü tamamen belden aşağı yük veriyoruz süpürge yaparken ha ben hiç yapmadım mı yaptım ama herhangi bir tehlike yoktu ama herhalde aylardır da yapmıyorum bebeklerimizden önemli değil ne yapalım eşler elbette yardımcı olacaklar bu süreçte valla az bile yapıyorlar ben diyorum eşime bedavadan çocuk sahibi oluyorsun ağrı Yok zorluk yok ben iki aylıktan beri mide bulantısı kusma yaşıyorum tüm sosyal yaşamımdan feragat ettim bebekler ağırlaştıkça ağrısı sızısı iğnesi ilacı sürekli hastane kontrolleri nefes bile zor alıyorum bizim çektiğimizin yanında onların yaptığı çok birşey değil hiç vicdan yapma yani bırak yapsınlar sonunda kucaklarına alacakları güzellikler için az bile
Allah razı olsun canım inşallah benim miniklerim de sağlıkla o günleri görecek canı gönülden inanıyorum Allah büyükAllah razı olsun canım amin hepimizinkiler inşallah hiç korkma Allah'a güven kendini yorma rahatlıkla görürsünüz
Bana dikiş atılmadı canım dr gerek görmedi ama artık rahim boyum kısalmaya başladı tabii 34 teyiz biz ciğer geliştirici yapıldı bu hafta o yüzden nasıl geldik bu haftalara dersen Allah yardım etti diyebilirim:) öncelikle drum çalışmama müsaade etmedi heyet raporu verdi ama benim evde bir kızım var çalışmasam da sürekli istirahat halinde olamadım bir türlü yine de ağır işlerden kaçtım temizliğe haftalık yardımcı kadın geldi marketi falan yapsam da sadece arabaya yerleştirdim eşim işten gelince eve taşıdı mesela yani ortalama hareketli bir hayatım vardı şimdi elimden geldiğince evden çıkmamaya çalışıyorum büyüyünce hemen ağrılar kendini gösteriyor çünkü eğer sizin imkanınız varsa bolca dinlenin ikizlerde uzun kalmanın en büyük iksiri istirahat bir de pozitif düşünce ben hep dedim en az 36 yı göreceğime inanıyorum diye göremesem de bugüne kadar geldik ya elhamdulillah
Ben hiç süpürge yapmadık drumun ilk yasakladığı oydu çünkü. Ev işini bir yapan illa bulunur bencede boşverAyy evet o konularda çok haklısın cefasini biz çekiyoruz sefasini onlar surecek. Çektiğimiz cefanin en güzel mukafatlwri tabi öyle belanin başımızın üstünde yeri var. Enfeksiyon sebebiyle kaybettim doğumu başlattı. Süpürge işini bugunden itibaren bırakıyorum aman çocuklarıma bişi olmasın da ev umrumda degil
Ayy hadi ya ben baya baya süpürdüm. Süpürgem ağır oradan oraya taşıdım. Süpürgesini çıkarıp üç kısmıyla bastırarak süpürdüm halılari yedim neredeyse. Bir daha yapmam aman bişi olmasın. Tuvalete korkarak giriyorum ama bişi yok temiz. Zaten yumurtladigim günden beri progestan kullanıyorum bir defalık bişi olmaz heralde. İnsanlar fabrikalarda çalışıyor of of bir daha tovbeBen hiç süpürge yapmadık drumun ilk yasakladığı oydu çünkü. Ev işini bir yapan illa bulunur bencede boşver
Canım olabiliyor bende göremedim. Salı gideceğim. 9. Hafta görenler var bekle bakalım hayirlisimerhaba arkadaşlar, ben 8 haftalığım. dr geçen hafta 2 kese gördü ama birinde kalp atışı göremedi. ikiz sahibi olup erken haftalarda böyle bir şey başına gelen var mı? kalp atışı sonradan çıkabilir mi?
bize 2 hafta sonra gel dedi, 10. hafta bitince gideceğiz ki garanti olsun. 10. haftadan sonra zaten görünmezse demek ki o bebek yaşayamayacak dedi.Canım olabiliyor bende göremedim. Salı gideceğim. 9. Hafta görenler var bekle bakalım hayirlisi
Karından mi bakıyor o zaman daha geç görülüyor. Benim doktor hep karından bakar biraz kilo da var. Birini gördük kalbi atıyor onu da gorduk. İkincisi yok ama karnımın karanlık tarafindaymis olmaması yok olduğu anlamına gelmez dedi bakalım. Zaten gördüğümüz kese 190 görmediğimiz kese 160 olcusunde. Daha kucuktubize 2 hafta sonra gel dedi, 10. hafta bitince gideceğiz ki garanti olsun. 10. haftadan sonra zaten görünmezse demek ki o bebek yaşayamayacak dedi.
Bir kerelik bir şey olmaz canım ama sen yinede dikkatli ol eşin falan süpürsün olmazsaAyy hadi ya ben baya baya süpürdüm. Süpürgem ağır oradan oraya taşıdım. Süpürgesini çıkarıp üç kısmıyla bastırarak süpürdüm halılari yedim neredeyse. Bir daha yapmam aman bişi olmasın. Tuvalete korkarak giriyorum ama bişi yok temiz. Zaten yumurtladigim günden beri progestan kullanıyorum bir defalık bişi olmaz heralde. İnsanlar fabrikalarda çalışıyor of of bir daha tovbe
Yoğun çarpıntı başladı bende bildiğiniz yere seriyor beni. Araştırınca normal diyorlar ama benim vücut zorlanıyor sanırım.
Normalde 60-70 arası nabız olurdu dünden beri 90-100 arasında seyrediyor bazen 100unde üstünde nefes darlığı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?