2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

30 haftayı geçenler nasıl durdu bebisler. Rahme dikis filan atıldı mı yatıyor musunuz napiyorsunuz?? Ben şimdiden korkmaya başladım o kadar durmazlar diyorum

Ben surekli yatmiyorum ama cokta hareketli degilim yani baski hissettigimde agri hissettigimde uzaniyorum dikis atilmadi cok sukur 35+4 haftaya kadar geldim kismetse 38 de hastaneye yaticam ins herkez sonuna kadar nasip etsin mevlam ama artik cok agirlastim yurumekte bile zorlaniyorum

Aminn Rabbim herkeze son haftaya kadar nasıpetsın inş Ben Almanyadayim burda ozel veya devlet yok sıstem degısık yanı benı her ay takıp eden doktor doguma gırmıyor hastanede dogum once bır muayne edılıp gun verılıyor doktor ilk bebek bas gelis oldugu surece nornal dogum yapariz hic korkma dedi zaten ikiz oldugu icin normal de olsa kalabalik bir ekip olucaz dedi benimde kafam cok karisik 20 sınde yatıcam bakalım hayırlısı ogunkı pozısyonları nasıl olucak dogumdan sonra yazarım sızede

Evet ilk sezeryansa bunlarda sezeryan olsun riske atma benim ilk iki normal dogum hemde iri bebek Ilk kızım 4010 ıkıncısı 4520 dogdu oyuzden bunlarda normal olsun ıstıyor doktor suan 2550 biri 2600 biri dedi kıloları ıyı son haftaya kadar beklemeyelım sancıyla baslatalım dedı

Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın Sağ saglim bebeklerine kavusursun inşallah. Almanya olmasına şaşırmadım. Benimde akrabalarım var Almanyada. Onlarda ordaki imkanlardan çok bahsettiler. Ne olursa olsun normal doğumu teşvik ettiklerini 4.5 kiloluk çocukları bile normal dogurttuklarini falan duymuştum. Bizim burda birazda kolaya kaçıyorlar drlar. Ama olsun Rabbim hepimizi vakti zamanı geldiğinde can sağlığıyla kurtarsın inşallah sağlıklı dogsunlarda önemli değil. Allah yardımcın olsun seninde.

Günaydın canim herseyin guzel cikmasina sevindim. ben senden 1 hafta gerideyim. Çarşamba günüde ben detayliya girmiştim. erkek 305 kız ise 294 gramdı. Dr normal.demişti kilolarina Seninkinin kiloları iyi o yuzden kilolarını kafana takma. inşallah son haftalara kadar geliriz hep beraber. sağlıcakla kal.

kızlar benim de dün nst de sancım çıktı ciğer geliştirici vurulum 2 doz serumlar ve kasılmayı önleyici iğne vuruldum çok korkuyorum inş dayanırlar daha
Canım inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın, alırız. Yorma kendini ben de öğretmenim insan vicdan yapıyor ama onlar bizim kıymetlilerimiz arada bir rapor alıyorum dinlenmek için. Rabbim yardımcımız olsun

İnşallah kolay bir doğumun olur arkadaşım. sağlıcakla alırsın yavrularını kucağına. bizlere de hayırlısıyla o günlere gelebilmeyi nasip etsin Rabbim

Canım benimde dikisum var.12.haftada atıldı.şuan 22 hafraligim.ama benim kesede sızıntı var gibi.bugün kontrol var.tekrardan bakılacak rahim ağzından sıvı alınıp.bakalım ne olacak.inşallah sızıntı kapanmıştır.

İnşallah hayırla sağlıkla gelsinler
İnşallah güzel haberler alırsın sızıntı yoktur

Canim bu haftalardan sonra hizli kilo aliyolarmis. Sende dikis varmi . bide psikolojik olarak ne kadar iyi olursam sertlesme daha az oluyo sanki. Bundan sonra yatarakta olsun tadini cikaricam gorucez insallah bizde 30 lu haftalari. Tup bebekti benim senindemi oyle

Insallah kuzum merak etme rahim kendini hemen onariyomus zaten insallah guzel haberler verirsin bize

Oy maşallah senin üçüncü Doğum evin içi cıvıl cıvıl olacak inşallah :)maşallah canım senin bebelerin kiloları gayet yerinde güzel besliyorsun demekki benimkiler minnak ilk kızımda zayıf doğmuştu bunlarda pek ilerlemiyor kilodan küvöze girerlerse diye üzülüyorum sadece 34 haftalığım biri 1800 diğeri 2000 di daha bir de ultrasonda fazla çıkma ihtimalleri var iki kilonun altında doğmasalar bari

Canim gittin mi doktora ne çıktı. İnşallah sorun kalmamıştır.

Yok canım benim tüp bebek değil normal yolla. Eşimin ailesinde olunca mi denk geldi bilmiyorum. Sertlesme bende bayadır var. Başka bir yerde okumuştum magnezyum öneriyorlarDi sertlesme icin. Zaten bende kamplarda olunca kullanıyorum magnezyum. Ben dikişli değilim. Dikişlilerin durumu daha zor tabi. Allah yardım etsin hepimize. Bol bol yatman lazım senin. Önceden erken doğumun mu vardı neden dikis atıldı sana.

Canim 19. Haftada acilma oldu 1 cm ondan atildi normal yolla bi gebeligim var onunda 3.5 aylikkken kalbi durdu karnimda

Rabbim şifa versin inşallah hiç bir sorun çıkmayacak.
Canım testi biz görmeden yaptı bu sefer .negatif dedi.bebekler de iyi .ultrasonda suyu da iyi dedi canım.inşallah öyledir.15 gün sonra kadın doğ.gidecem.bu gittiğim perinotılog yu.eve geldim başım ağrıdı stresten tansiyonum 13 8 oldu.limonata içtim yatıyorum canım

Gözünaydın inşallah böyle sağlıkla devam eder minikler

Go
Gozun aydin canim saglikla devam eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…