- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.481
Canım testi biz görmeden yaptı bu sefer .negatif dedi.bebekler de iyi .ultrasonda suyu da iyi dedi canım.inşallah öyledir.15 gün sonra kadın doğ.gidecem.bu gittiğim perinotılog yu.eve geldim başım ağrıdı stresten tansiyonum 13 8 oldu.limonata içtim yatıyorum canım
Çok şükür iyiler işte bu seferde biz görmeden yaptı diye takılmış gibisin yapma dr Sonuçta yalan söyleyecek hali yok. Ne kadar güzel sağlıklı bebeklerin her şey yolunda tadını çıkar rahat olmaya çalış biraz. Stres senden çok bebelere zarar veriyor, biraz rahat ol. Sevindim iyi haberlerle gelmene.Canım testi biz görmeden yaptı bu sefer .negatif dedi.bebekler de iyi .ultrasonda suyu da iyi dedi canım.inşallah öyledir.15 gün sonra kadın doğ.gidecem.bu gittiğim perinotılog yu.eve geldim başım ağrıdı stresten tansiyonum 13 8 oldu.limonata içtim yatıyorum canım
Sağol kuzum inşallah herşey iyi olur.15 gün sonra inşallah bir sorun cukmazsa kadın doğ.gidecem.muhtemelen şeker testi isteyecek.hazır kan vermişken herşeyine bak diyecem.hemogram tsh demir alt ast.en azından 1 ay kafam rahat eder.birde idrar testi veririm.o zamana Allah kerim.tabi o zamana kadar bir sıkıntı çıkmazsaÇok şükür iyiler işte bu seferde biz görmeden yaptı diye takılmış gibisin yapma dr Sonuçta yalan söyleyecek hali yok. Ne kadar güzel sağlıklı bebeklerin her şey yolunda tadını çıkar rahat olmaya çalış biraz. Stres senden çok bebelere zarar veriyor, biraz rahat ol. Sevindim iyi haberlerle gelmene.
Sağol kuzum inşallah herşey iyi olur.15 gün sonra inşallah bir sorun cukmazsa kadın doğ.gidecem.muhtemelen şeker testi isteyecek.hazır kan vermişken herşeyine bak diyecem.hemogram tsh demir alt ast.en azından 1 ay kafam rahat eder.birde idrar testi veririm.o zamana Allah kerim.tabi o zamana kadar bir sıkıntı çıkmazsa
Arkadaşîm çok sevindim bebeklerin iyi olmasına , sularının yeterli olmasına.Bugun seni merak ettiğim için topiği açtım.ve senin mesajını aradım.Ben inanıyorum ikisinide sağlıkla dünyaya getireceksinCanım testi biz görmeden yaptı bu sefer .negatif dedi.bebekler de iyi .ultrasonda suyu da iyi dedi canım.inşallah öyledir.15 gün sonra kadın doğ.gidecem.bu gittiğim perinotılog yu.eve geldim başım ağrıdı stresten tansiyonum 13 8 oldu.limonata içtim yatıyorum canım
Iyi aksamlar bayanlar ben de bugün öğrendim ikizlerim oluyor hâlâ şoktaym:))
Hayirli olsun canim super haber:) sende bendensin tek bebek gordk kalp dinledik 2 gun once ogrendim bnde:) saglikla devam etsn inss❤Iyi aksamlar bayanlar ben de bugün öğrendim ikizlerim oluyor hâlâ şoktaym:))
Amiin teşekkürler:)Hayirlisiyla kucağınıza alirsiniz insallah. Tebrikler. :))
Amiin insaaallah. Ilk gebeliğin mi kaç haftalık çift yumurta mı.. peşpeşe geldi sorular ammaHayirli olsun canim super haber:) sende bendensin tek bebek gordk kalp dinledik 2 gun once ogrendim bnde:) saglikla devam etsn inss❤
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın Sağ saglim bebeklerine kavusursun inşallah. Almanya olmasına şaşırmadım. Benimde akrabalarım var Almanyada. Onlarda ordaki imkanlardan çok bahsettiler. Ne olursa olsun normal doğumu teşvik ettiklerini 4.5 kiloluk çocukları bile normal dogurttuklarini falan duymuştum. Bizim burda birazda kolaya kaçıyorlar drlar. Ama olsun Rabbim hepimizi vakti zamanı geldiğinde can sağlığıyla kurtarsın inşallah sağlıklı dogsunlarda önemli değil. Allah yardımcın olsun seninde.
İnşallah kolay bir doğumun olur arkadaşım. sağlıcakla alırsın yavrularını kucağına. bizlere de hayırlısıyla o günlere gelebilmeyi nasip etsin Rabbim[/QUOTE
Aminnm inş Rabbim tüm hepınıze nasıp etsin inş bu yolda bunaltmasın
Oy maşallah senin üçüncü Doğum evin içi cıvıl cıvıl olacak inşallah :)maşallah canım senin bebelerin kiloları gayet yerinde güzel besliyorsun demekki benimkiler minnak ilk kızımda zayıf doğmuştu bunlarda pek ilerlemiyor kilodan küvöze girerlerse diye üzülüyorum sadece 34 haftalığım biri 1800 diğeri 2000 di daha bir de ultrasonda fazla çıkma ihtimalleri var iki kilonun altında doğmasalar bari
ilk gebeligim canim senin:) hehe bizim ailede cok var ikiz cok istiyordum normal olsada ihtimalim yuksekti ama es faktornden dolayi tupbebek tedavisi gordm 2 transfer oldu sans olsn die genelde 1 i tutarms 1 dedi doktor daha iyi soradan bole bi sevnc yasadik:) 8 haftalik oldk canisi ama saklanan minigim biraz daha kucuk 1 hafta kadr vrms arasnda ina zmaanla buyur o daAmiin insaaallah. Ilk gebeliğin mi kaç haftalık çift yumurta mı.. peşpeşe geldi sorular amma
CanımAile hekimin yapmiyor mu bu testleri. Benim aile hekimim ve ebe her 3 haftada bir çağırıyor tum idrar, kan tahlillerimi yapiyorlar.
Ay kuzum inşallah canım inşallah zamanında sağlıkla gelirler.ikimizinde günü aynı.su arlık ve ocak ayı bir bitseydi.rahatlardık biraz.Arkadaşîm çok sevindim bebeklerin iyi olmasına , sularının yeterli olmasına.Bugun seni merak ettiğim için topiği açtım.ve senin mesajını aradım.Ben inanıyorum ikisinide sağlıkla dünyaya getireceksin
Canım evden çıkmak çok zor oluyor.birde eşim çalışıyor.sabah gidemeyiz sağlık odağına.ancak h.sonu özel hastenede yaptırıyoruz.2 hafta oldu kanda enfeksiyona bakıldı.2 kutu antibiyotik bitirdim.20 gün sonra hem kan hem şeker çıksın bir arada diye düşündümAile hekimin yapmiyor mu bu testleri. Benim aile hekimim ve ebe her 3 haftada bir çağırıyor tum idrar, kan tahlillerimi yapiyorlar.
Cok sevindim canim. Gozun aydinCanım testi biz görmeden yaptı bu sefer .negatif dedi.bebekler de iyi .ultrasonda suyu da iyi dedi canım.inşallah öyledir.15 gün sonra kadın doğ.gidecem.bu gittiğim perinotılog yu.eve geldim başım ağrıdı stresten tansiyonum 13 8 oldu.limonata içtim yatıyorum canım
Amin canim. Hoş geldin aramıza. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin seninde. Benimde iki oglum var. İkizlerimde bir kız bir oğlan aynı durumdayız seninle. Serklaj öyle herkese yapılan bişey değil. riskli gebelere yapılıyor açılması olan daha önce erken doğum oykusu bulunan vb kişilere yapılıyor. Cok'şükür bende yok dikiş falan. Allah dikişli arkadaslarada yardim etsin. ikiz gebelik riskli zaten ama serklajlilarin durumu daha zor daha çok dikkat etmeleri gerekiyor sürekli yatıyorlar. Allah hepimize yardım etsin arkadaşım. Insallah hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucağımıza alır bundan sonraki evrede buyumeleri ve gelişimleri konusunda sohbetler yaparız.Bende 19 hafta nın içindeyim bana dikiş den bahsedilmedi acaba neye göre ve ne zmn serklaj yapıldı kızlar size bu arada 31 yasında 2 oglandan sonra bir kız bir erkek bebek bekliyorum ben size dua ediyorum sizdede dua beklerim inş Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin kucaklarımızı boş bırakmasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?