2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Hadi gozunaydin
Bundan baska olumsuzluk yasamazsin insallah. 1 dis sarimsak yut tansiyonu dengeliyor.

Crp 11 çıktı ceftinex antibiyotik vimesa diye gıda takviyesi verdi doktorum. Antibiyotik korkutuyor ama enfeksiyon daha tehlikeli. Tehlikesini acı bir şekilde tecrübe ettim. Bıktım bu enfeksiyonlardan ya

Çok şükür iyiler işte bu seferde biz görmeden yaptı diye takılmış gibisin yapma dr Sonuçta yalan söyleyecek hali yok. Ne kadar güzel sağlıklı bebeklerin her şey yolunda tadını çıkar rahat olmaya çalış biraz. Stres senden çok bebelere zarar veriyor, biraz rahat ol. Sevindim iyi haberlerle gelmene.

Sağol kuzum inşallah herşey iyi olur.15 gün sonra inşallah bir sorun cukmazsa kadın doğ.gidecem.muhtemelen şeker testi isteyecek.hazır kan vermişken herşeyine bak diyecem.hemogram tsh demir alt ast.en azından 1 ay kafam rahat eder.birde idrar testi veririm.o zamana Allah kerim.tabi o zamana kadar bir sıkıntı çıkmazsa

Aile hekimin yapmiyor mu bu testleri. Benim aile hekimim ve ebe her 3 haftada bir çağırıyor tum idrar, kan tahlillerimi yapiyorlar.

Arkadaşîm çok sevindim bebeklerin iyi olmasına , sularının yeterli olmasına.Bugun seni merak ettiğim için topiği açtım.ve senin mesajını aradım.Ben inanıyorum ikisinide sağlıkla dünyaya getireceksin

Aminn inş hepımıze rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsin evet burda sezeryanı cok mecbur kalmadıkca uygulamıyorlar catı musayıtse 4 ve 4,5 normal dogurtuyolar iri dıye hemen sezeyan yok o guzel

Evet bizim ev cürcüna olacak inş ablalari dört gözle beklıyor cok tşk ederim inş sonuna kadar dayanırız bebeklerımız ıcın inş doguma kadar sabahları kaşar peynir günde bir muz ve bir kivi yemeni tavsiye ederim bebegı beslıyomus kivide içindekı bır madde bebegin cıger gelısımınde etkı olan maddeymıs doguma kadar ye ucundan azıcık ac cay kasıgıyla ıcını oya oya ye ıns kuveze gırmeden saglıcakla alırız bebeklerımızı kucagımıza dualarım hepımız ıcın olucak dogumda

Amiin insaaallah. Ilk gebeliğin mi kaç haftalık çift yumurta mı.. peşpeşe geldi sorular amma
ilk gebeligim canim senin:) hehe bizim ailede cok var ikiz cok istiyordum normal olsada ihtimalim yuksekti ama es faktornden dolayi tupbebek tedavisi gordm 2 transfer oldu sans olsn die genelde 1 i tutarms 1 dedi doktor daha iyi soradan bole bi sevnc yasadik:) 8 haftalik oldk canisi ama saklanan minigim biraz daha kucuk 1 hafta kadr vrms arasnda ina zmaanla buyur o da asiri bulantim var zor geciyor bebislerim iyi olsn yeter ki ben cekerim❤

Bende 19 hafta nın içindeyim bana dikiş den bahsedilmedi acaba neye göre ve ne zmn serklaj yapıldı kızlar size bu arada 31 yasında 2 oglandan sonra bir kız bir erkek bebek bekliyorum ben size dua ediyorum sizdede dua beklerim inş Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin kucaklarımızı boş bırakmasın inş

Aile hekimin yapmiyor mu bu testleri. Benim aile hekimim ve ebe her 3 haftada bir çağırıyor tum idrar, kan tahlillerimi yapiyorlar.
Canım
Ay kuzum inşallah canım inşallah zamanında sağlıkla gelirler.ikimizinde günü aynı.su arlık ve ocak ayı bir bitseydi.rahatlardık biraz.

Canım evden çıkmak çok zor oluyor.birde eşim çalışıyor.sabah gidemeyiz sağlık odağına.ancak h.sonu özel hastenede yaptırıyoruz.2 hafta oldu kanda enfeksiyona bakıldı.2 kutu antibiyotik bitirdim.20 gün sonra hem kan hem şeker çıksın bir arada diye düşündüm

Cok sevindim canim. Gozun aydin

Amin canim. Hoş geldin aramıza. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin seninde. Benimde iki oglum var. İkizlerimde bir kız bir oğlan aynı durumdayız seninle. Serklaj öyle herkese yapılan bişey değil. riskli gebelere yapılıyor açılması olan daha önce erken doğum oykusu bulunan vb kişilere yapılıyor. Cok'şükür bende yok dikiş falan. Allah dikişli arkadaslarada yardim etsin. ikiz gebelik riskli zaten ama serklajlilarin durumu daha zor daha çok dikkat etmeleri gerekiyor sürekli yatıyorlar. Allah hepimize yardım etsin arkadaşım. Insallah hepimiz saglicakla bebeklerimizi kucağımıza alır bundan sonraki evrede buyumeleri ve gelişimleri konusunda sohbetler yaparız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…