2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Zorda kalırsan sen kendin Cerrahpaşa yi istersin olur sanıyorum. İnşallah sorun olmaz da planların bozulmaz.
Ben en baştan saglama alayım diye hacettepeye başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla doğar inşallah miniklerimiz.

Maşallah canım tek iyi olsunlar da boşver.hareket ersinler.benimde sağ tarafındaki erkek maşallah aşırı hareketli.ay benimde kan ve idrara bakılmayalu 15 gün oldu.dahada yatırmadım.12 aralıkta perinotılog tekrardan detaylı bakacak.19 aralikta kendi kadın doğ.gidecem.artık o,zaman şeker yükleme zamanı geliyor kan vermişken hepsine baksınlar diyecem inşallah.sanırım o zamana kadar geç kalmam.

Sevindim iyi olmana canım..bakalım inşallah sağlıkla kucağınıza alırıZ hepimiz..

1 ay olacak demekki tahlillerin arasi gec kalmazsin bence ayda 1 tahlil yaptirmak normal. Hatta cogu gebelerde hic yapmiyorlar bile. Bizler hem pimpirikliyiz hem doktorlar ikiz diye daha cok dikkat ediyor. Benim 20. Haftada perinatolog detayli bakmistim 13 Aralikta yine randevum var 2 haftada bir geleceksin artik dedi.

Merhabalar :) 26 yaşındayım, ben de monokoryonik diamniyotik tek yumurta ikizleri bekliyorum. Adet gecikmesi ile doktora gittim. 7 haftalık Hamile olduğumu söyledi doktor, tam sevinirken ııı bi şey daha var bunlar ikiz dedi, ben uzun süre o şoku atlatamadım :) ailede ikiz yok, zaten tek yumurta olduklarını öğrendik, bu durum kalıtımsal değilmiş. Şu an 15.haftadayım. Henüz cinsiyetlerini öğrenmedim. Riskli bir gebelik olduğunun farkındayım ama pozitif olmamız lazım, umarım bekleyen herkes bebeklerine kavuşur, isteyene de allahım nasip eder..

Oo senin işin daha zor çünkü ikiz gebelik normal gebeliğe göre daha ağır geçiyor. Son aylara doğru ara verirsin heralde işe mecbur. Genel de sezeryan diyolar bilmiyorum ya Inşaallah kolay bi şekilde normal olur
Evt canim oturarak calisiyorm ama sandlyelr cok rahat degl belime yastik gotrmeyi dusunuyorm. Uyku cok basiyo yemektn sora dinlenme odamz var biraz orda dinleniyorm. Dogum izni daha erken bsliyorms zatn tek gebelige gore. Inss o gunlere saglikli bir seklde ulasir ne hayirli dogum olcaksa o olsn kuzum❤

Amin canim cok sagolasn. Bnde olmsuzu csgrmamak icin iyi dusunuyorm hep bana umut oldn demek sorasnda estleniyo :) masallah sen sona gelmssn canim kolau bi dogum olur ins saglikla kucagina alirsn❤

Hayirli olsn canim Allah saglimla kucagina almayi nasip etsin masallah:)

Hayırlı olsun öncelikle sağlıklı bi doğum olur insaallah. O şok dünden beri benim de üstüm de:))

Amin amin canm inşaallah. Dikkat et kendine Allah yardımcımz olsun zor bi süreç:)

Amin amin canm inşaallah. Dikkat et kendine Allah yardımcımz olsun zor bi süreç:)
Sende canim aminnn aynen:) teyzemi hatirliyotm da bi dunya olmstu doguma yakn karni co buyumstu cnku 39. Haftada olmstu tek cock gibi oldu zamani iyice sismsti ondan:) zor yuruyodu son zamnlarda.

Sende canim aminnn aynen:) teyzemi hatirliyotm da bi dunya olmstu doguma yakn karni co buyumstu cnku 39. Haftada olmstu tek cock gibi oldu zamani iyice sismsti ondan:) zor yuruyodu son zamnlarda.
Normal de 34. Haftadan sonra her an doğum gelebilir. Ayy kendimi düşünemiyorum sonlar da zaten minnak bişeyim

Kızlar sizinde bacaklarınızı falan agrıyomu yaa ben uyuyamıyorum agrısına neredeyse cok sızlıyorlar.
Çok ayakta kalıp yorulursan ondan olur sanıyorum ben pek ayakta kalmadığımdan yok ağrım. Benim arada hafif bel ağrısı ve arada kaburga ağrısı oluyor.

Merhaba , ben de 2 haftada bir cerrahpaşaya gidiyorum , bana da artık 2 haftada bir buraya geleceksin burada dosya açıcaz dediler. ben de şimdi 14 aralıkda randevum , size hangi dr bakıyor acaba . Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah yavrularımızı ( amiinn ) .

Gunaydin canim. Bu bel agrisi surekli yatmaktan oluyo sanirim. Sen hacettepede kime gidiyosun bende dikis icin ankaraya geldim ailem burda dikis sonrasida heyet raporu verdiler mecburen kaldim burda. Prof sevtap hannemir kilic a gidiyorum ben ama hacettepe hep aklimda kaldi memnunmusun bide ekstra ucret veriyomusun

Bana sordun galiba. Özgür özyüncü ye gidiyorum perinatolog ama randevu almak pek kolay değil birkaç kişi almaya çalıştı vermediler uzman dr göndersin istiyorlar genelde. Ben doktordan memnunum mesai dışı ücreti ödüyoruz 122 lira onun dışında hastanede yattığım dönemlerde ücret ödemedim.
Belli haftanın üstünü muayene etmiyorlar demişti bir arkadaş uzmanlar için. Bilemiyorum sekreteryayi aramayı deneyebilirsiniz.

Kızlar sizinde bacaklarınızı falan agrıyomu yaa ben uyuyamıyorum agrısına neredeyse cok sızlıyorlar.
Merhaba canim. Bizim gunlerimiz cok yakin. Valla ben calismama ragmen agrim yok bacaklarimda ki bazen ciddi anlamda cok yorgun dussem bile. Vitamin olarak ne kullaniyon? D vitamini eksikligi bacaklarda ozellikle dizlerde cok agri yapar. Ben vitamin olarak d-vit, magnezyum cinko, kan ilaci ve decavir kullaniyorum.

Merhaba bende 13 Aralik'ta gidecegim. Keske ayni gun olsaydi tanışırdik. :)) Benim dosyam acildi. 11. Haftadan beri gidiyorum oraya. Cogunlukla Hakan Bey bakiyor ikizlere, bir defasında Didem hanim muayene etti digerlerinde hep Hakan Bey.
Cerrahpasa disinda baska bir hastanede de takipli misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…