- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.521
Zorda kalırsan sen kendin Cerrahpaşa yi istersin olur sanıyorum. İnşallah sorun olmaz da planların bozulmaz.Tabi ya Hacettepe'den onde hastane mi var ulkede oyle bir sey bende hic sanmiyorum.
Aslinda bende cerrahpasa perinatolojide muayene oldugum icin orda dogum yapabilirim cok tavsiye de ediyorlar ama herhangi bir komplikasyon olmadigi surece ozeldeki doktorumda dogum yapmak istiyorum.
Maşallah canım tek iyi olsunlar da boşver.hareket ersinler.benimde sağ tarafındaki erkek maşallah aşırı hareketli.ay benimde kan ve idrara bakılmayalu 15 gün oldu.dahada yatırmadım.12 aralıkta perinotılog tekrardan detaylı bakacak.19 aralikta kendi kadın doğ.gidecem.artık o,zaman şeker yükleme zamanı geliyor kan vermişken hepsine baksınlar diyecem inşallah.sanırım o zamana kadar geç kalmam.Benimde vajinama dogru vuruyorlar sanki o an tuvaletim gelmiş gibi oluyor. Sari akinti bende de var. Doktor normal dedi.
Az once tetanos asimin ilk dozunu oldum. Hamileligin basindan bu yana 5 kilo almisim. Ebe hizli kilo aliyorsun dedi. Oysa o kadar cok dikkat ediyorum ki kizartma, hamur, abur cubur hic yemiyorum.
Devit, decavit, magnesium, ferrum kullanmaya devam ayrica doktorunla gorus onay verirse omega 3 kullan dediler bu kadar vitamine ne gerek varsa.
1 ay sonra asinin 2. Dozunu olacakmisim. Tansiyon 10a 6 cikti iyi ama yinede yemeklerine hic tuz koyma dedi.
Telefon gibi bir aletle bebeklerin kalp atisini dinledi Ebe. Ikisinin de kalp atisini duyduk. Sagdaki cok fena ama hic yerinde durmuyor dedi.
Sevindim iyi olmana canım..bakalım inşallah sağlıkla kucağınıza alırıZ hepimiz..Canım kafası aşağıda ise kafasını çevirdikce benzer hisler bende de oluyor. Arada bağırsaklara doğru bir vuruyorlar o zaman bir sancı başlıyor gaz ile birlikte geçiyor. Normal hisler bunlar, maşallah onlara buradayız diyorlar.
İyiyim çok şükür leke falan yok. Evdeyim yatıp kalkıyorum arada oturup örgü öruyorum başka bir şey yapmıyorum. Kontrol 13 Aralık. Aralığa geldik çok şükür Ocak ayı biraz daha rahatlamış oluruz hafta açısından ilerlemiş olur.
Ben tetanoz iğnesi olmadim süreç karışık bizim kanama sancı falan olunca dr gerek yok dedi.
Sadece decavit kullanıyordum geçen hafta b12 eklendi düşük çıktı. Kan iyi dediler henüz verilmedi çok ilaç gerek yok dedi aile hekimi yeterli su anda sana dedi.
Maşallah durmasın yerinde kıpır kıpır olsun. Tansiyonda gayet iyi.
Bebeklerin kilo açısından arası zamanları biz de hızlı kilo alıyoruz. Ben hala başlangıç kilosuna gelmedim 5 verdim 3,5 aldım.
Maşallah canım tek iyi olsunlar da boşver.hareket ersinler.benimde sağ tarafındaki erkek maşallah aşırı hareketli.ay benimde kan ve idrara bakılmayalu 15 gün oldu.dahada yatırmadım.12 aralıkta perinotılog tekrardan detaylı bakacak.19 aralikta kendi kadın doğ.gidecem.artık o,zaman şeker yükleme zamanı geliyor kan vermişken hepsine baksınlar diyecem inşallah.sanırım o zamana kadar geç kalmam.
Evt canim oturarak calisiyorm ama sandlyelr cok rahat degl belime yastik gotrmeyi dusunuyorm. Uyku cok basiyo yemektn sora dinlenme odamz var biraz orda dinleniyorm. Dogum izni daha erken bsliyorms zatn tek gebelige gore. Inss o gunlere saglikli bir seklde ulasir ne hayirli dogum olcaksa o olsn kuzum❤Oo senin işin daha zor çünkü ikiz gebelik normal gebeliğe göre daha ağır geçiyor. Son aylara doğru ara verirsin heralde işe mecbur. Genel de sezeryan diyolar bilmiyorum ya Inşaallah kolay bi şekilde normal olur
Amin canim cok sagolasn. Bnde olmsuzu csgrmamak icin iyi dusunuyorm hep bana umut oldn demek sorasnda estleniyo :) masallah sen sona gelmssn canim kolau bi dogum olur ins saglikla kucagina alirsn❤Hayırlı olsun mevlam saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın hıc merak etmeyın benımde aralarında bir hafta vardı suan cok az fark var kılolarında nerdeyse aynı sayılırlar hep olumlu dusunun moral cok onemlı
Hayirli olsn canim Allah saglimla kucagina almayi nasip etsin masallah:)Merhabalar :) 26 yaşındayım, ben de monokoryonik diamniyotik tek yumurta ikizleri bekliyorum. Adet gecikmesi ile doktora gittim. 7 haftalık Hamile olduğumu söyledi doktor, tam sevinirken ııı bi şey daha var bunlar ikiz dedi, ben uzun süre o şoku atlatamadım :) ailede ikiz yok, zaten tek yumurta olduklarını öğrendik, bu durum kalıtımsal değilmiş. Şu an 15.haftadayım. Henüz cinsiyetlerini öğrenmedim. Riskli bir gebelik olduğunun farkındayım ama pozitif olmamız lazım, umarım bekleyen herkes bebeklerine kavuşur, isteyene de allahım nasip eder..
Hayırlı olsun öncelikle sağlıklı bi doğum olur insaallah. O şok dünden beri benim de üstüm de:))Merhabalar :) 26 yaşındayım, ben de monokoryonik diamniyotik tek yumurta ikizleri bekliyorum. Adet gecikmesi ile doktora gittim. 7 haftalık Hamile olduğumu söyledi doktor, tam sevinirken ııı bi şey daha var bunlar ikiz dedi, ben uzun süre o şoku atlatamadım :) ailede ikiz yok, zaten tek yumurta olduklarını öğrendik, bu durum kalıtımsal değilmiş. Şu an 15.haftadayım. Henüz cinsiyetlerini öğrenmedim. Riskli bir gebelik olduğunun farkındayım ama pozitif olmamız lazım, umarım bekleyen herkes bebeklerine kavuşur, isteyene de allahım nasip eder..
Amin amin canm inşaallah. Dikkat et kendine Allah yardımcımz olsun zor bi süreç:)Evt canim oturarak calisiyorm ama sandlyelr cok rahat degl belime yastik gotrmeyi dusunuyorm. Uyku cok basiyo yemektn sora dinlenme odamz var biraz orda dinleniyorm. Dogum izni daha erken bsliyorms zatn tek gebelige gore. Inss o gunlere saglikli bir seklde ulasir ne hayirli dogum olcaksa o olsn kuzum❤
Sende canim aminnn aynen:) teyzemi hatirliyotm da bi dunya olmstu doguma yakn karni co buyumstu cnku 39. Haftada olmstu tek cock gibi oldu zamani iyice sismsti ondan:) zor yuruyodu son zamnlarda.Amin amin canm inşaallah. Dikkat et kendine Allah yardımcımz olsun zor bi süreç:)
Normal de 34. Haftadan sonra her an doğum gelebilir. Ayy kendimi düşünemiyorum sonlar da zaten minnak bişeyimSende canim aminnn aynen:) teyzemi hatirliyotm da bi dunya olmstu doguma yakn karni co buyumstu cnku 39. Haftada olmstu tek cock gibi oldu zamani iyice sismsti ondan:) zor yuruyodu son zamnlarda.
Çok ayakta kalıp yorulursan ondan olur sanıyorum ben pek ayakta kalmadığımdan yok ağrım. Benim arada hafif bel ağrısı ve arada kaburga ağrısı oluyor.Kızlar sizinde bacaklarınızı falan agrıyomu yaa ben uyuyamıyorum agrısına neredeyse cok sızlıyorlar.
Merhaba , ben de 2 haftada bir cerrahpaşaya gidiyorum , bana da artık 2 haftada bir buraya geleceksin burada dosya açıcaz dediler. ben de şimdi 14 aralıkda randevum , size hangi dr bakıyor acaba . Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah yavrularımızı ( amiinn ) .1 ay olacak demekki tahlillerin arasi gec kalmazsin bence ayda 1 tahlil yaptirmak normal. Hatta cogu gebelerde hic yapmiyorlar bile. Bizler hem pimpirikliyiz hem doktorlar ikiz diye daha cok dikkat ediyor. Benim 20. Haftada perinatolog detayli bakmistim 13 Aralikta yine randevum var 2 haftada bir geleceksin artik dedi.
Bana sordun galiba. Özgür özyüncü ye gidiyorum perinatolog ama randevu almak pek kolay değil birkaç kişi almaya çalıştı vermediler uzman dr göndersin istiyorlar genelde. Ben doktordan memnunum mesai dışı ücreti ödüyoruz 122 lira onun dışında hastanede yattığım dönemlerde ücret ödemedim.Gunaydin canim. Bu bel agrisi surekli yatmaktan oluyo sanirim. Sen hacettepede kime gidiyosun bende dikis icin ankaraya geldim ailem burda dikis sonrasida heyet raporu verdiler mecburen kaldim burda. Prof sevtap hannemir kilic a gidiyorum ben ama hacettepe hep aklimda kaldi memnunmusun bide ekstra ucret veriyomusun
Merhaba canim. Bizim gunlerimiz cok yakin. Valla ben calismama ragmen agrim yok bacaklarimda ki bazen ciddi anlamda cok yorgun dussem bile. Vitamin olarak ne kullaniyon? D vitamini eksikligi bacaklarda ozellikle dizlerde cok agri yapar. Ben vitamin olarak d-vit, magnezyum cinko, kan ilaci ve decavir kullaniyorum.Kızlar sizinde bacaklarınızı falan agrıyomu yaa ben uyuyamıyorum agrısına neredeyse cok sızlıyorlar.
Merhaba , ben de 2 haftada bir cerrahpaşaya gidiyorum , bana da artık 2 haftada bir buraya geleceksin burada dosya açıcaz dediler. ben de şimdi 14 aralıkda randevum , size hangi dr bakıyor acaba . Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşAllah yavrularımızı ( amiinn ) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?