2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Benim ki normal yoldan yani sadece bi kutu klomen kullanmıştım.. kanamam fln yok ona rağmen progestan yazdı doktor. Yan etkileri uyku yorgunluk fln yapıyomuş bilemedim kullanma konusunda
benim de cok sukur kanamam olmadi ama doktorlar onlem amacli veriyorlar. Ben fitil olarak kullandim bi yan etkisini gormedim canim.

Doğru kullanayim bi süre. Daha yeni 8 haftalık oldu zaten

Kizlar ya bisey sormak istiyorum cok afedersiniz benim idrarimda beyaz beeyaz biseyler oluyo minicik progestandan olabilirmi ben sadece geceleri kullaniyorum

Kizlar ya bisey sormak istiyorum cok afedersiniz benim idrarimda beyaz beeyaz biseyler oluyo minicik progestandan olabilirmi ben sadece geceleri kullaniyorum
Bende de oluyor progestandan dolayı

Çoğul gebelikte gebelik belirtileri nasıl oluyor? Daha fazla sancı mı oluyor? Merak ettim :))

Benim ki normal yoldan yani sadece bi kutu klomen kullanmıştım.. kanamam fln yok ona rağmen progestan yazdı doktor. Yan etkileri uyku yorgunluk fln yapıyomuş bilemedim kullanma konusunda
Oncesnde bu yollarida denemstk ondada veriyorlar normal devm et kes diene kadr. Yuvarlak hap seklnde mi seninkisi. Onu vajinadan da kyllanabilirsn daha etkili olur hatta agzdn aldgnda asiri uyku yapar hamilelik yeternce uyku yapiyo zatn:)

Çoğul gebelikte gebelik belirtileri nasıl oluyor? Daha fazla sancı mı oluyor? Merak ettim :))
Tekten farki ne onu bilmiyorm canim ilk gebeligim:) gunmden 4 5 gun once tatli yiyememeye bslamstm bir de asiri karn agrim oldu regl agrisi gibi sidddetli cektm kasik agrisi btmasi vs. Adet donemine bnzerdi acikcasi bi yemek degsmesi erken olmstu. Cogul oldguna isart edick bisi olmuyo bnce kan sonucuna gore bile bisi denemiyo keseden anlasiliyo anca:)

Ultrasonda gorene kadar hic bir fark olmadi ama zaten ilk gebeligim hatta benim hic gebe belirtim olmadi tup bebek olmasa belkide 8. Haftaya kadar adet gecikmesi disinda bir sey anlamazdim.
8. Ve 14. Haftalar arası asiri mide bulantisi, kusma oldu sadece.

Oncesnde bu yollarida denemstk ondada veriyorlar normal devm et kes diene kadr. Yuvarlak hap seklnde mi seninkisi. Onu vajinadan da kyllanabilirsn daha etkili olur hatta agzdn aldgnda asiri uyku yapar hamilelik yeternce uyku yapiyo zatn:)
Doktor fitil vermedi o ayrıymış. Bunu hap olarak verdi. Evet ya uyu uyu şiş:)))

Bende cerrahpaşa perinatologa gidiyorum rıza madazlı yada dr.hakan ilgileniyor.2 gün önce kontrole gittim.
Oğlum 595 gr_kızım 511 gr.
Bi sorun olmadıgından 28. haftaya randövi verdiler.Ben hic 2 haftada bir gitmedim.
Tüm kan sonuçlarım iyi çıkmasına karşın ikiz oldukları için kan ilacı yazdılar.
Sizde bi sorunlu durum mu var .okadar sık çağırıyorlar?

Merhaba , şükürler olsun bi sorun yok bende , takip amaçlı çağırıcaz dediler hatta burda bi arkadaşı da 15 günde bir çağırıyorlar kontrole , şundan dolayı olabilir belki bizim tek yumurta ikizi yani kese ayrı plesanta bir bundan dolayı olabilir çünkü bu tür gebeliğin riskleri çift yumurta ikizlerine göre daha fazla oluyor Hakan bey böyle demişti ve 2 hafta da bir takip edicez dedi. Benim kendi doktorum takibimi yaptığı için orada tahlil ilaç vs gerek görülmedi sadece detaylı inceleniyor . bi problemimiz yok Allah' a şükür .

Günaydın kızlar.rahimde cızlama iğne batma hissi oluyor.arada canım acıyor.sizlerde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…