- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.541
Birkaç gün ağrı normal diyor iğneyi olanlar ben olmadim ama olanlar bu şekilde söylüyor hafif ateş kırgınlık da yapabiliyormys.Kizlar selamm
Dun tetanos asisi oldum ya aksama kadar hic bir sey hissetmedim. Gece 11de kolum agrimaya basladi, hala cok agriyor. Galiba gece de farkinda olmadan ustune yattim. Asi yaptiranlar boyle bir sey yasadiniz mi ? Ay her seye takar oldum.
Benimde 13 aralıktaydı fakat ben rica ettim 14 aralık olabilir mi diye :) keşke aynı günde olsaydık . bana da Hakan Bey bakıyor evet başka hastanede takipliyim aslında ama cerrahpaşada da 15 günde bir çağırıyorlar gidiyoruz bizde, detaylı için gitmiştik 20. hafta da şimdi çağırıyorlar 15 günde bir. güzel inceliyorlar gerçekten.Merhaba bende 13 Aralik'ta gidecegim. Keske ayni gun olsaydi tanışırdik. :)) Benim dosyam acildi. 11. Haftadan beri gidiyorum oraya. Cogunlukla Hakan Bey bakiyor ikizlere, bir defasında Didem hanim muayene etti digerlerinde hep Hakan Bey.
Cerrahpasa disinda baska bir hastanede de takipli misiniz?
Merhaba canim. Bana gecen sene kedim isirdigi icin tetanoz asisi yapilmisti kuduz asinin yaninda. Yok boyle bir agri yemin ederim. Benimkide ertesi gun baslamisti agrimaya 1 hafta kolum kutuk gibi oldu agridan kolumu kaldiramiyordum bile. Herkestede oluyormus. Simdi tek dilegim gecen sene yapildigi icin tekrar yapilmamasi. Gecmis olsunKizlar selamm
Dun tetanos asisi oldum ya aksama kadar hic bir sey hissetmedim. Gece 11de kolum agrimaya basladi, hala cok agriyor. Galiba gece de farkinda olmadan ustune yattim. Asi yaptiranlar boyle bir sey yasadiniz mi ? Ay her seye takar oldum.
Merhaba canim. Bana gecen sene kedim isirdigi icin tetanoz asisi yapilmisti kuduz asinin yaninda. Yok boyle bir agri yemin ederim. Benimkide ertesi gun baslamisti agrimaya 1 hafta kolum kutuk gibi oldu agridan kolumu kaldiramiyordum bile. Herkestede oluyormus. Simdi tek dilegim gecen sene yapildigi icin tekrar yapilmamasi. Gecmis olsun
Birkaç gün ağrı normal diyor iğneyi olanlar ben olmadim ama olanlar bu şekilde söylüyor hafif ateş kırgınlık da yapabiliyormys.
Benimde 13 aralıktaydı fakat ben rica ettim 14 aralık olabilir mi diye :) keşke aynı günde olsaydık . bana da Hakan Bey bakıyor evet başka hastanede takipliyim aslında ama cerrahpaşada da 15 günde bir çağırıyorlar gidiyoruz bizde, detaylı için gitmiştik 20. hafta da şimdi çağırıyorlar 15 günde bir. güzel inceliyorlar gerçekten.
Yok kuzum randevu sikintim olmaz hacettepede doktor arkadaslarim var ben senin memnun olup olmadigini merak ettim.Bana sordun galiba. Özgür özyüncü ye gidiyorum perinatolog ama randevu almak pek kolay değil birkaç kişi almaya çalıştı vermediler uzman dr göndersin istiyorlar genelde. Ben doktordan memnunum mesai dışı ücreti ödüyoruz 122 lira onun dışında hastanede yattığım dönemlerde ücret ödemedim.
Belli haftanın üstünü muayene etmiyorlar demişti bir arkadaş uzmanlar için. Bilemiyorum sekreteryayi aramayı deneyebilirsiniz.
Arkadaşlar ilk aylarda progestan kullandınız mı düşük tehlikesi için
Amiiin inşallahhh . Benim kendi doktorum Liv hospitalda fakat doğum ücreti muayenesi çok uçuk , sanırım kendi doktorumu bırakmak zorunda kalıcam , medipol çamlıca veya çakmak erdem hastanesiyle görüşmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı, benim de tek yumurta ikizi aynıyız :)))Evet gercekten utanmasam aglayacaktim gece. Esim canin ne kadar tatli diyor ama ezilmis, curumus gibi agriyor. Napalim gecer insallah. Sana yapmayabilirler yanlis hatirlamiyorsam 2 yil koruyuculugu varmis asinin.
Evet yapiyor ates oldu biraz da. Sabredeceğim demekki.
Benimde 19+4de detayli yapildi bu haftadan itibaren 2 haftada bir geleceksin dedi. Bende çok memnunum cok guzel ilgileniyorlar. Ama ayrica Biruni Hastanesi Hazel hanima da gidiyorum ayda bir. Eger her sey yolunda giderse Biruni'de dogum yapmak istiyorum. Sen dogum hakkinda ne dusunuyorsun? Ayrica hangi tur ikizlere sahipsin? Benimkiler monokoryonik diamniyotik. Insallah saglikla gelir hepimizin bebisleri.
Valla cnm benim bulantılar devam ediyo daha 1 hafta oldu ben agızdan beslenmeye baslayalı suan herhangi bişey kullanmıyorum Dr yazdı ama sanki daha cok bulantı yaptı daha içemedim o yüzden aslında kanım düşük kullansam iyi olurMerhaba canim. Bizim gunlerimiz cok yakin. Valla ben calismama ragmen agrim yok bacaklarimda ki bazen ciddi anlamda cok yorgun dussem bile. Vitamin olarak ne kullaniyon? D vitamini eksikligi bacaklarda ozellikle dizlerde cok agri yapar. Ben vitamin olarak d-vit, magnezyum cinko, kan ilaci ve decavir kullaniyorum.
Amiiin inşallahhh . Benim kendi doktorum Liv hospitalda fakat doğum ücreti muayenesi çok uçuk , sanırım kendi doktorumu bırakmak zorunda kalıcam , medipol çamlıca veya çakmak erdem hastanesiyle görüşmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı, benim de tek yumurta ikizi aynıyız :)))
Amin hepimizin ki inşallah :)) . Benımde Çakmak Erdemde Funda Hanım da doğum yapan arkadaslarım oldu memnun kaldılar . yine de bi görüşmek lazım . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh ..Masallah ne guzel. :)) saglikla gelirler insallah.
Gorumcem cakmak erdem hastanesinde bir kadin doktorda yapmisti doğumunu memnun kalmisti.
Canim bence doktora soyle vucuttaki minerallerine vitaminlerine baksinlar.Valla cnm benim bulantılar devam ediyo daha 1 hafta oldu ben agızdan beslenmeye baslayalı suan herhangi bişey kullanmıyorum Dr yazdı ama sanki daha cok bulantı yaptı daha içemedim o yüzden aslında kanım düşük kullansam iyi olur
Memnunum lakin özel doktor gibi olmuyor sadece işini yapıyor gerektiği kadar bakıyor sorulara cevap verip gönderiyor. Ben başka dr a gitmiyorum çıktı falan yok elimde çıktı vermez bebekleri doğru düzgün görmüyoruz ama ilgileniyor ve riskli gebelik diye devam ediyoruz. Hoca iyi diye düşünüyorum ama özel ilgi alaka olmuyor.Yok kuzum randevu sikintim olmaz hacettepede doktor arkadaslarim var ben senin memnun olup olmadigini merak ettim.
Kullandım ama zaten tüp Bebek tedavisi olunca kullanılıyor. Onun dışında kanama düşük riski olduğunda da verilir. Kanamam oldu iki kez haftalık kullanıyorum iğnesini. Fitili 12. Haftada bıraktım.Arkadaşlar ilk aylarda progestan kullandınız mı düşük tehlikesi için
Ben kullanıyorum canım gebeliğin basından beriArkadaşlar ilk aylarda progestan kullandınız mı düşük tehlikesi için
benim tedaviyle oldu canım gebeliğim en başından beri kullanıyorum hatta tüp bebek doktorum artık kendi doktorun ilaçlarını belirlesin demişti kendi doktorum da kaullanmaya devam etmemi istedi.ilk 10 hafta günde 4 tane kullandım sonra günde 1'e indi.Arkadaşlar ilk aylarda progestan kullandınız mı düşük tehlikesi için
Kanaman fln var mıydı bi tehlikenBen kullanıyorum canım gebeliğin basından beri
Benim ki normal yoldan yani sadece bi kutu klomen kullanmıştım.. kanamam fln yok ona rağmen progestan yazdı doktor. Yan etkileri uyku yorgunluk fln yapıyomuş bilemedim kullanma konusunda
Canim merak etme, bisi olmaz. Yan etkilerini yasarsan doktoruna solersin. Ben cogu ilaca karsi sıkinti yasarim ve gebeligimin en basindan beri kullaniyorum crinojel sabah aksam, bir ara 10 gun ignesinide eklemislerdi kullanmistim heraksam. Bana bile bukadar yukleme yapildigi halde yanetki yapmadi. Progesteron hormonu dusuk riskini azaltir. Bence kullan, doktorun verdigine gore gerekli demekkiBenim ki normal yoldan yani sadece bi kutu klomen kullanmıştım.. kanamam fln yok ona rağmen progestan yazdı doktor. Yan etkileri uyku yorgunluk fln yapıyomuş bilemedim kullanma konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?