2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Merhaba arkadasin da benim de ikizlerimiz monokoryonik o yuzden bizi 2 haftada bir cagiriyorlar yani bana aciklamasini oyle yaptilar.
Sizin cift yumurta ikizleriyse arayi uzun tutuyor olabilirler.

Gunaydin canim arada bende de oluyor. Rahim genişlediği icin diye dusunuyorum.
İnşallah kuzum ya 3 5 saniye sürüyor.sonra normal .acaba havalar soğudu diyorum ondan mi.ama ful kalorifer açık.2 hafta sonra kadın doğ.gidince idrar testi isteye cem.15 gün oldu antibiyotik biteli..

Merhaba arkadasin da benim de ikizlerimiz monokoryonik o yuzden bizi 2 haftada bir cagiriyorlar yani bana aciklamasini oyle yaptilar.
Sizin cift yumurta ikizleriyse arayi uzun tutuyor olabilirler.
Anladım arkadaşım.Tabi senin ve diğer arkadaşımızın tek yum. ikizi olduğu için takip aralığı kısadır.

İki farklı kesemiz var,geçen hafta tek idi gordugumuzde. birisinin bir kaç gün daha geriden olduğunu söyledi doktor fakat heyecandan sormadım eğer çift kese varsa zaten çift yumurta ikizi değil mi kızlar. Genetik olarak var bende ailemde ve gecmisimizde ikizlik çok. Herhangi bir tedavi veya ilaç yoktu doğal olarak ailemin genleri beni de bulmus

hayırlı olsun ne büyük şans. evet ama bende grupta öğrendim bazen tel yumurta ikizleride çift keseli olabiliyomuş.

Hosgeldn canim hayirli olsun:) cift yumrta benim genelde 2 kesede cift yumrta oluyor bildgim. Bizim ailede de cok var hep cift yumrta mesela birebir benzemiyo genlerle aktarilan genelde cift oluyor die biliyorm bzde ilkten birini gormstk sora gecn hafta bir bebegim daha surpriz yapti❤

Canim iki kese oldugunda tek veya cift yumurta ikizi yani her ikiside olabiliyor. Benimde 2 farkli kese fakat tek plesentadan beslenen tek yumurta ikizi. Tabi cift kese ve cift plesenta olan tek yumurta ikizleri de var. Embriyonun bolunme gunune gore kese ve plesentanin durumu sekilleniyor.

Olabilir canim tabi ki ben genel olani soyledim:) seninkide degisikmis Allah bagislasin masallah benim 2 embriyoydu zaten ayri olck ins iyi gelisirler merak ediyorm hep aralarnda biraz fark vrdi ctesi doktora gidicem bakalim ne durumdalar:)

B
Bizim de öyle oldu diğeri henüz kese olusturmamis demek ki geçen hafta cok değişik bir duygu ya...

Olabilir canim tabi ki ben genel olani soyledim:) seninkide degisikmis Allah bagislasin masallah benim 2 embriyoydu zaten ayri olck ins iyi gelisirler merak ediyorm hep aralarnda biraz fark vrdi ctesi doktora gidicem bakalim ne durumdalar:)
Allah sağlık versin size de insallah iyidirler :) bizim de biri kardeşinden daha küçük

Son düzenleme:
B

Bizim de öyle oldu diğeri henüz kese olusturmamis demek ki geçen hafta cok değişik bir duygu ya...
Gelisimi yavasti canim gostermedi kendini minik oldugundan:) surpriz yapti bize mucizem❤ benim icin cok bska bi duyguydu tupbebekle hamile kaldim birine sukrederken daha cok sevindm ins benimle kalip saglikli dogarlar

Allah sağlık versin size de insallah iyidirler :) bizim de biri kardeşinden daha küçük
Aminn canim inss hepimizin. Arada fark oluyorms oyle okudm duydum hep. Zamanla fark kapaniyorms daha cok bizmde ole olur ins saglikli olsnlar da:) ilk gebelign miydi canim❤ nasi bi sevnc olmstur ailede. Hersey cift cift olack artik kucagimiza aldgimz gnleri gorelim inss

Amin canim hepimizinkileri insallah. benimkilerinde aralarinda fark vardi gecen haftaya kadar, ilk defa son kontrolumde ayni ciktilar. Sende merak etme aralarindaki fark cok buyuk degilse sıkinti olmuyor. Buarada daha ilginc olani benimde 2 embriyo transfer edildi biri hic tutmamis, digeri icerde bolunmus 12.hafta perinatolog tarafindan kesinlesti tek yumurta ikizi olduklari. Insallah hayirli haberler alirsin cumartesi

Inss canim ya herkes ilerde yakaliyorlar birbirlerini diyo:) oh masallah yakalams seninkiler bole devam etsin aa biri bolundu demek oburu de tutsa ucuz olabilirms sende:) neguzel bisi nasip etmis Allah cok iyi olms canim. biri tutmadi die biliyorduk bizde doktor tek demsti ona ne oluyo die merak ediyodum oda tutms yavs gelstgi icn gornmems dediler bakalim:) tek yumrta ikzlerinin cinsiyetide ayni mi oluyo canim peki

Evet canim ayni genetik koda sahipler. Doktor oyle dediyse belki seninkilerde tek yumurta ikizidir. Benim transferi yapan doktorda demisti icerde bolunurse ucuz de olabilir diye. Aralarindaki fark nekadar? Benim senin kadarken biri digerinin yarisi kadardi. 2 hafta sonra kucuk olan digerine yaklasti ancak aralarinda 1er haftalik fark kaldi. Seninde tek mi cift mi oldugu ilerleyen haftalarda belli olur.

Canım sana beşinci gün mü üçüncü gün mü transfer yapılmıştı. Bende merak ediyorum tek yumurta mı çift yumurta mı bana iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi. Ben beşinci günde içerde bölünme olmuyor diye biliyorum üçüncü gün bölünüyormuş be kadar doğru bilmiyorum tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…