2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Arkadaşlar aranızda tüp bebekle ikiz hamile olan var mı acaba? Kullandığım ilaç ve iğneler çok ağırlık yapıyor bende, sizde de öyle mi?

Hoşgeldin hayırlı olsun sizinde ikizleriniz. Sen bizden bayağı ilerdeymissin hafta olarak bizimle tecrübelerini paylaşırsın. Nasıl gidiyor gebelik.
Canım benim baya sıkıktılıydı başlarda kusmaktan helak oldum . Suan kasıklarımda agrı var. Oglum var bi tane sezaryen olmustum onun da etkisi var

Canım bende 6 haftadır.haftada 1 tane proluton iğne.günde 1 tane 200 lük progestan hap içiyorum.çok şükür şişlik olmadı
Progestan iğne ya da estrafem mi yapıyor acaba? Allahtan estrafem son haftasındayım bırakacağım. Ama progestan 12. Haftaya kadar
İştahın nasıl?

Senin ilaçların ondan farklı olur
Canım benim önceden erken doğunun var.boş gebeliğin var.o yüzden prolutın ve progestsnı ne zaman keseceğini söylemedi.ben 9 hafta 5 günlüğüm.12 13.hafta gibi muhtemelen serklaj olucam.o yüzden bayağı kullanıcak gibiyim sanki ilaçları.bu arada 2 kilo verdim.iştahın hiç yok canım

Merhaba arkadaşlar :)) bende ikiz hamileyim 16 haftalık:)) bi tane de oglum var sürpriz oldu bize :)) gelin tanısalımöö
Merhaba,hoşgeldin. Hayırlı olsun. Biraz ilerlemiş. Benim daha küçücükler. Doktor alttan ultrasonla 2 tane kese gördü. İkizler geliyor dedi. Haftaya cuma kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Senin nasıllar? Neler hissediyorsun?

Sağlıkla kucağına al canım inşallah bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…