- Konu Sahibi perikanadi
-
Hoşgeldin hayırlı olsun sizinde ikizleriniz. Sen bizden bayağı ilerdeymissin hafta olarak bizimle tecrübelerini paylaşırsın. Nasıl gidiyor gebelik.Merhaba arkadaşlar :)) bende ikiz hamileyim 16 haftalık:)) bi tane de oglum var sürpriz oldu bize :)) gelin tanısalımöö
Amin canim inşallah sağlıcakla gelir bebislerimiz. Sende hosgeldin aramizaMerhaba, ben de 2019un ikiz anne adaylarındanım. Biz tam 12 haftalık olduk. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri :)
Hoşgeldin Mart annesiMerhaba arkadaşlar :)) bende ikiz hamileyim 16 haftalık:)) bi tane de oglum var sürpriz oldu bize :)) gelin tanısalımöö
Oo maşallah cogaliyoruz. Amin inşallah. Ben de 12. Haftaya başladımMerhaba, ben de 2019un ikiz anne adaylarındanım. Biz tam 12 haftalık olduk. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri :)
Ne gibi bir ağırlık benimde tüp BebekArkadaşlar aranızda tüp bebekle ikiz hamile olan var mı acaba? Kullandığım ilaç ve iğneler çok ağırlık yapıyor bende, sizde de öyle mi?
Yok canım subat annesiyim :)))Hoşgeldin Mart annesi
Canım benim baya sıkıktılıydı başlarda kusmaktan helak oldum . Suan kasıklarımda agrı var. Oglum var bi tane sezaryen olmustum onun da etkisi varHoşgeldin hayırlı olsun sizinde ikizleriniz. Sen bizden bayağı ilerdeymissin hafta olarak bizimle tecrübelerini paylaşırsın. Nasıl gidiyor gebelik.
Her yanım şişti, hem progestan iğne hem de estrafem yapar diyorlar, sende de oluyor muNe gibi bir ağırlık benimde tüp Bebek
Canım bende 6 haftadır.haftada 1 tane proluton iğne.günde 1 tane 200 lük progestan hap içiyorum.çok şükür şişlik olmadıHer yanım şişti, hem progestan iğne hem de estrafem yapar diyorlar, sende de oluyor mu
Progestan iğne ya da estrafem mi yapıyor acaba? Allahtan estrafem son haftasındayım bırakacağım. Ama progestan 12. Haftaya kadarCanım bende 6 haftadır.haftada 1 tane proluton iğne.günde 1 tane 200 lük progestan hap içiyorum.çok şükür şişlik olmadı
Senin ilaçların ondan farklı olurCanım bu arada benim tüp bebek değil canım
Canım benim önceden erken doğunun var.boş gebeliğin var.o yüzden prolutın ve progestsnı ne zaman keseceğini söylemedi.ben 9 hafta 5 günlüğüm.12 13.hafta gibi muhtemelen serklaj olucam.o yüzden bayağı kullanıcak gibiyim sanki ilaçları.bu arada 2 kilo verdim.iştahın hiç yok canımSenin ilaçların ondan farklı olur
Merhaba,hoşgeldin. Hayırlı olsun. Biraz ilerlemiş. Benim daha küçücükler. Doktor alttan ultrasonla 2 tane kese gördü. İkizler geliyor dedi. Haftaya cuma kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz. Senin nasıllar? Neler hissediyorsun?Merhaba arkadaşlar :)) bende ikiz hamileyim 16 haftalık:)) bi tane de oglum var sürpriz oldu bize :)) gelin tanısalımöö
Amin canim inşallah sağlıcakla gelir bebislerimiz. Sende hosgeldin aramiza
Sağlıkla kucağına al canım inşallah bebişleriniCanım benim önceden erken doğunun var.boş gebeliğin var.o yüzden prolutın ve progestsnı ne zaman keseceğini söylemedi.ben 9 hafta 5 günlüğüm.12 13.hafta gibi muhtemelen serklaj olucam.o yüzden bayağı kullanıcak gibiyim sanki ilaçları.bu arada 2 kilo verdim.iştahın hiç yok canım
Amin canım.hepimiz inşallah burda güzel haberler paylaşırız.sağlıcakla 36.37.haftaları görürüz.günümüze az kaldı deriz.Sağlıkla kucağına al canım inşallah bebişlerini
Mart grubunda gördüğümü hatırlıyorum belki de yanlış hatırlıyorum olsun sorun yokYok canım subat annesiyim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?