- Konu Sahibi perikanadi
-
Çarpıntı hamilelikte olur ama ikiz gebelikte daha fazla olurmuş. Kan aittira vücutta ve kalp yetişmeye çalışıyor. Ayrıca tsh düşüklüğü de çarpıntı yapıyor. Hamilelikte bazılarının yükselir bazılarının duser. Benim de düştü dr çarpıntı var mi diye sordu var dedim.ay ne guzel ya, demek tek yumurta ikizi. Hayirli olsun canim, allah kucagina almayi nasip kismet etsin. Banada bugun prolutan vurulduktan sonra kendimi cok kotu hissetmeye basladim. Kalbimde agri var oglenden beri bide elim ayagim tutmuyo sanki. Boyle olmasi normalmi acaba
banada zofran 4 mg verdi ama kullanmya cesaret edemiyorum.bilgisi olan var miİnşallah yetişir canım dua etmekten başka çare yok. Bulantı var premesis kullanıyorum ben çok etkili değil ama idare ediyoruz. Bir süre sonra o ilaçların etkisi de olmuyor diyor kullananlar. Az kaldı üç ay bitimine geçecek diye umuyorum
canim tedavi olmus hipertiroidim var, carpintim ondan kaynakli degil daha bugun baktirdim. normal degerlerim. Igneden once yoktu, igne yapildiktan sonra allak bullak oldum. Ignede progesteron ignesi ya, dedim acaba hormonu yukseltti diyemi boyle oldu, normalmi?Çarpıntı hamilelikte olur ama ikiz gebelikte daha fazla olurmuş. Kan aittira vücutta ve kalp yetişmeye çalışıyor. Ayrıca tsh düşüklüğü de çarpıntı yapıyor. Hamilelikte bazılarının yükselir bazılarının duser. Benim de düştü dr çarpıntı var mi diye sordu var dedim.
Kullanılabiliyor, kullanırsan bulantin başlamadan tok karnına al.banada zofran 4 mg verdi ama kullanmya cesaret edemiyorum.bilgisi olan var mi
Prigestanin çarpıntı yaptığını hiç duymadım iki hamileliğinde de kullandım. Gebelikte çarpıntı okur illa bir şey bağlama bence. Araştır biraz çarpıntı baş dönmesi göz kararması bunlar çok normal gebelikte. İkiz olunca ikiye katlacanim tedavi olmus hipertiroidim var, carpintim ondan kaynakli degil daha bugun baktirdim. normal degerlerim. Igneden once yoktu, igne yapildiktan sonra allak bullak oldum. Ignede progesteron ignesi ya, dedim acaba hormonu yukseltti diyemi boyle oldu, normalmi?
Hiç endişe etme canım birçok kişide olabiliyor hele de çoğul gebelikte. Benim başından beri kanamalıydı kanama bölgesi tamamende geçmeyebiliyor rahim kendi kendine zamanla absorve ediyor. bol bol istirahat et stres yapıp üzülme uzanmak çok önemli çalışıyorsan kesinlikle rapor al dinlen birde kan sulandırıcı kullanıyorsan bırak mutlaka bana bıraktırmıştı doktor.kızlar hepinize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar diliyorum.bende Allah kısmet ederse ikiz annesi olacam. 2 haftadır kanamayla yatıyorum.ne zaman geçecek bilmiyorum
Maşallah tek yumurta ikizleri demek ki. Genelde 7. Hafta da bulantı başlar arada gider arada gelir normal olabilir. İlla bulantı olacak kusulacak diye bir durum yok canım inşallah olmaz ve sağlıkla devam eder. Kasık batmalari rahim büyümesine bağlanıyor çok uzun süre arada daha da fazla şekilde devam edecekmis. Stres bebeğe kötü yansır, evham yapma sakin bir hamilelik geçirmeye çalış.
Benim de tüp Bebek çoğul gebelerin çoğu tüp Bebek oluyor zaten. Tabiki kıymetli ama evham yardımcı olmuyor bol bol dua et sakin ol başka şeylere odaklan. Güzel beslen güzel düşün.Evet gerçekten fazla evham yapıyorum bu da beni mahvediyor. Rabbime emanet buna inaniyorum ama tup bebek olunca korkular cok oluyor. Mesajin beni rahatlatti canim sagol haklisin rahat birakmak lazim kendimizi. Insallah basarabilirim.
İkisini de aynı anda kullandığım oldu iki yıl önce düşük yaptım 12 haftalıkti her hafta depot u kullanıyorum gün aşırı yine gündelik iğne oluyordum. Yani o dönemde de yaşamadım ama tabi doktora danışmak gerekir. Geçmiş olsun.Canim progestan ile proluton depotun etken maddeleri farkli biri 50 ml progesteron digeri 250 mg hidroksiprogesteron kaproat iceriyor. Buyuk ihtimal benim igneyi de progestana cevirecek.
nerdeyse 2günde bir ultrasondayım.kalp atışlarını duyup eve gelip geri yatıyorum.zaman zaman çoğalıyor azalıyor.doktorlarda biley diyemıyor.progestan proluton verip gönderiyorlar.yapcak çokta bir şey yok zatenHayırlısıyla bebeklerine kavuşursun inşallah, çok mu kanama var geçmiş olsun.
Evet canım gereken yapılıyor daha fazlası kimsenin elinden gelmiyor Rabbime emanet. Sağlıklı ise dünyaya gelecektir değilse zaten ne kadar tedavi yapılsa da düşen düşüyor. Kanamalı olup çok sağlıklı doğum yaşayan da var.nerdeyse 2günde bir ultrasondayım.kalp atışlarını duyup eve gelip geri yatıyorum.zaman zaman çoğalıyor azalıyor.doktorlarda biley diyemıyor.progestan proluton verip gönderiyorlar.yapcak çokta bir şey yok zaten
Rahim ağzı mı ölçüm yapılıyorCanım rahim ağzı ileri ki haftslarda ölçülüyor.20.haftadan sonra ama benim önceden kaybın olduğu için sanırım tedbir amaçlı 12 13.hafta gibi atılacak dikiş.bu gidişimde konusucaz doktorumla
Evet canım.Rahim ağzı mı ölçüm yapılıyor
Dr bana hiç bahsetmedi canım... ikizlerde oluyor dimi buEvet canım.
Canım benim önceden erken doğunun var.kızınıda serklaj ile doğurdum.ikiz olmasa bile bana atılacaktı.şimdi ikiz de olunca risk büyüdü yani.muhtemelen bir aksilik sıkıntı olmazsa atacaklar sanırım.ikizlerfe çok dikkat etmek lazımDr bana hiç bahsetmedi canım... ikizlerde oluyor dimi bu
Canım benim geçmiş olsun . Oglumda sıkıntı yoktu bakalım ikizler nasıl olurCanım benim önceden erken doğunun var.kızınıda serklaj ile doğurdum.ikiz olmasa bile bana atılacaktı.şimdi ikiz de olunca risk büyüdü yani.muhtemelen bir aksilik sıkıntı olmazsa atacaklar sanırım.ikizlerfe çok dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?