2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Çarpıntı hamilelikte olur ama ikiz gebelikte daha fazla olurmuş. Kan aittira vücutta ve kalp yetişmeye çalışıyor. Ayrıca tsh düşüklüğü de çarpıntı yapıyor. Hamilelikte bazılarının yükselir bazılarının duser. Benim de düştü dr çarpıntı var mi diye sordu var dedim.

banada zofran 4 mg verdi ama kullanmya cesaret edemiyorum.bilgisi olan var mi

canim tedavi olmus hipertiroidim var, carpintim ondan kaynakli degil daha bugun baktirdim. normal degerlerim. Igneden once yoktu, igne yapildiktan sonra allak bullak oldum. Ignede progesteron ignesi ya, dedim acaba hormonu yukseltti diyemi boyle oldu, normalmi?

Prigestanin çarpıntı yaptığını hiç duymadım iki hamileliğinde de kullandım. Gebelikte çarpıntı okur illa bir şey bağlama bence. Araştır biraz çarpıntı baş dönmesi göz kararması bunlar çok normal gebelikte. İkiz olunca ikiye katla

kızlar hepinize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar diliyorum.bende Allah kısmet ederse ikiz annesi olacam. 2 haftadır kanamayla yatıyorum.ne zaman geçecek bilmiyorum
Hiç endişe etme canım birçok kişide olabiliyor hele de çoğul gebelikte. Benim başından beri kanamalıydı kanama bölgesi tamamende geçmeyebiliyor rahim kendi kendine zamanla absorve ediyor. bol bol istirahat et stres yapıp üzülme uzanmak çok önemli çalışıyorsan kesinlikle rapor al dinlen birde kan sulandırıcı kullanıyorsan bırak mutlaka bana bıraktırmıştı doktor.

Evet gerçekten fazla evham yapıyorum bu da beni mahvediyor. Rabbime emanet buna inaniyorum ama tup bebek olunca korkular cok oluyor. Mesajin beni rahatlatti canim sagol haklisin rahat birakmak lazim kendimizi. Insallah basarabilirim.

Canim progestan ile proluton depotun etken maddeleri farkli biri 50 ml progesteron digeri 250 mg hidroksiprogesteron kaproat iceriyor. Buyuk ihtimal benim igneyi de progestana cevirecek.

Evet gerçekten fazla evham yapıyorum bu da beni mahvediyor. Rabbime emanet buna inaniyorum ama tup bebek olunca korkular cok oluyor. Mesajin beni rahatlatti canim sagol haklisin rahat birakmak lazim kendimizi. Insallah basarabilirim.
Benim de tüp Bebek çoğul gebelerin çoğu tüp Bebek oluyor zaten. Tabiki kıymetli ama evham yardımcı olmuyor bol bol dua et sakin ol başka şeylere odaklan. Güzel beslen güzel düşün.

Canim progestan ile proluton depotun etken maddeleri farkli biri 50 ml progesteron digeri 250 mg hidroksiprogesteron kaproat iceriyor. Buyuk ihtimal benim igneyi de progestana cevirecek.
İkisini de aynı anda kullandığım oldu iki yıl önce düşük yaptım 12 haftalıkti her hafta depot u kullanıyorum gün aşırı yine gündelik iğne oluyordum. Yani o dönemde de yaşamadım ama tabi doktora danışmak gerekir. Geçmiş olsun.

Saol canim. Belkide bunye farki vardir, cogu ilac bana sıkinti yapiyor, ilac alerjilerim neyazikki fazla. kalbimdeki sıkınti carpintidan ziyade kalbimde sirtima vuran agri yapmasi. Insallah sende bukez hayirlisiyla kavusursun bebeklerine

Hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun inşallah, çok mu kanama var geçmiş olsun.
nerdeyse 2günde bir ultrasondayım.kalp atışlarını duyup eve gelip geri yatıyorum.zaman zaman çoğalıyor azalıyor.doktorlarda biley diyemıyor.progestan proluton verip gönderiyorlar.yapcak çokta bir şey yok zaten

Evet canım gereken yapılıyor daha fazlası kimsenin elinden gelmiyor Rabbime emanet. Sağlıklı ise dünyaya gelecektir değilse zaten ne kadar tedavi yapılsa da düşen düşüyor. Kanamalı olup çok sağlıklı doğum yaşayan da var.

Bulantıya Baş ağrısı eklendi, arada mide ağrısı eşlik ediyor. Sizler nasılsınız arkadaşlar.

Dr bana hiç bahsetmedi canım... ikizlerde oluyor dimi bu
Canım benim önceden erken doğunun var.kızınıda serklaj ile doğurdum.ikiz olmasa bile bana atılacaktı.şimdi ikiz de olunca risk büyüdü yani.muhtemelen bir aksilik sıkıntı olmazsa atacaklar sanırım.ikizlerfe çok dikkat etmek lazım

Canım benim geçmiş olsun . Oglumda sıkıntı yoktu bakalım ikizler nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…