2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Her yanım şişti, hem progestan iğne hem de estrafem yapar diyorlar, sende de oluyor mu
Estrofem kullanmadım canım o yapıyor olabilir. Benimde şişligim oldu ohss olmuştum benimkinin sebebi oydu. Yeni daha çok ilaç alıyoruz tüp Bebek sürecinde biraz daha bekle geçecektir bol su tüket geçer inşallah.
 
Merhaba canım ben de bulantı halsizlik cok oldu bi ara resmen yürütmedi beni . Suan çatı agrılarım var . Magnezyum ve kalsiyum hapı kullanıyorum . Yarın doktora gıdecegım . Yeter ki onlar iyi olsunlar :)
 
Belki şubattanda önce olablr canım ikizler erken geliyor :)
Evet ne zaman gelecekleri çok belli olmuyor ikisi birden sigisamiyorlar annelerinin rahmine çabucak gelmek istiyorlar. Ne kadar uzun kalırsa o kadar iyi ama Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah.
 
rahim agzini kacinci haftada olcuyorlar ? ben de bugun bi bebegimin kalp atsni duydum digerini duyamadik malesef (((
 
doktr 10 gun sonra tekrar gel dedi kese buyumus ama kalp atisi yok henuz. doktr ya kendi kendni kaybder yada yetisr blli olmaz dedi.. bn mide bulantsndan serum zofran fln aliyorum surekli bu arada sizler naslsnz
İnşallah yetişir canım dua etmekten başka çare yok. Bulantı var premesis kullanıyorum ben çok etkili değil ama idare ediyoruz. Bir süre sonra o ilaçların etkisi de olmuyor diyor kullananlar. Az kaldı üç ay bitimine geçecek diye umuyorum
 
Canım rahim ağzı ileri ki haftslarda ölçülüyor.20.haftadan sonra ama benim önceden kaybın olduğu için sanırım tedbir amaçlı 12 13.hafta gibi atılacak dikiş.bu gidişimde konusucaz doktorumla
 
kızlar hepinize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar diliyorum.bende Allah kısmet ederse ikiz annesi olacam. 2 haftadır kanamayla yatıyorum.ne zaman geçecek bilmiyorum
 
kızlar hepinize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar diliyorum.bende Allah kısmet ederse ikiz annesi olacam. 2 haftadır kanamayla yatıyorum.ne zaman geçecek bilmiyorum
Hayırlısıyla bebeklerine kavuşursun inşallah, çok mu kanama var geçmiş olsun.
 
Merhaba kizlar. Bende bugun kontrole gittigimde 2 kese gordum. Suan 5+2 yim Ancak kesenin birinin kalp atisi dahi var ve iyi durumda. Digeri zayif kalmis dedi doktor icinde embriyoyu gordu fakat kalp atisini duyamadi. Crinone jeli sabah aksama cikardi, birde proluton igne verdi. 5 hafta uygulanacakmis. Bakalim haftaya insallah onunda atis atisini duyariz.
 
İnşallah diğer bebeğin de sağlıkla devam eder yetişir kardeşine.
 
Merhaba arkadaslar bende 7+5 ikizlere hamileyim tup bebekle. Yalniz benim ikizlerim tek kesedeymis. Insallah saglikla gelirler, cok tedirginim. Ayrica, size bir sorum olacak.
7+0da kalp atisini duyduk ve o gun mide hassasiyetim başladı 2 defa kustum ancak 4 gun surdu. Dun ve bugun gayet normalim akinti ve arada kasiklara batma disinda hic belirti yok. Bu normal mi ?
 
ay ne guzel ya, demek tek yumurta ikizi. Hayirli olsun canim, allah kucagina almayi nasip kismet etsin. Banada bugun prolutan vurulduktan sonra kendimi cok kotu hissetmeye basladim. Kalbimde agri var oglenden beri bide elim ayagim tutmuyo sanki. Boyle olmasi normalmi acaba
 

Amin insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz. Igne belki bunyene agir gelmiştir. Ben bir kere proluton oldum bisey hissetmedim ama herkesin bunyesi farkli. Birkac kisiden daha ağır bir igne olduğunu duymustum.
 
Maşallah tek yumurta ikizleri demek ki. Genelde 7. Hafta da bulantı başlar arada gider arada gelir normal olabilir. İlla bulantı olacak kusulacak diye bir durum yok canım inşallah olmaz ve sağlıkla devam eder. Kasık batmalari rahim büyümesine bağlanıyor çok uzun süre arada daha da fazla şekilde devam edecekmis. Stres bebeğe kötü yansır, evham yapma sakin bir hamilelik geçirmeye çalış.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…