2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bende aynı şekilde tüp bebekte kesinlikle öneririm gebelik takibi yaptığı hastaları da var ama çoğul gebelik ve birazda risk olunca onu aşıyor sanırım

Günaydın arkadaşlar 35 te dün Doğumum oldu preeklampsiden dolayı Doğum yaptırdı drum kızlarım iyi şükürler olsun benim ameliyatım sorunlu geçtiği için toparlamaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin bize :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına

Gecmis olsun canim. Umarim sende en kisa zamanda toparlarsin kendini. Dualarimiz seninle

Canım maşallah.İnşallah sende kısa sürede toparlarsın.bebeklerin nasıl peki

Çok geçmiş olsun bir an önce toparlanirsiniz inşallah

Hayirli olsun. Insallah bir an once toparlarsiniz. Allah kizlarinizla uzun saglikli guzel bir omur nasip etsin. )

Gözünüz aydın. Maşallah kızlara iyiler ise sizde kısa sürede toparlanirsiniz inşallah. Rabbim korusun, sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına.

Kzlarr selam, bugun olctum nabzim 95. Normal mi sizce? Sizde de bu haftalarda boyle yuksek cikiyor muydu
İlk zamanlarda çok daha belirgin hissediyorsun sonra biraz alışıyor vücut sürekli böyle değildir muhtemelen sık sık ölç eğer çok çarpıntı olursa dr a söyle kalp doktoruna yönlendirir. İleriki zamanlarda 120 civarına kadar çıkacak, ikizlerde daha yoğun oluyor çarpıntı kan çok çoğalıyor vücut yetişmeye çalışıyor.

Yani anneme geldim, oylesine olctuk de o zaman yuksek cikti. Normal zamanda cok farkinda degilim ama hareket ettigimde, azcik is yaptigimda nefes nefese kaliyorum o ayri. Simdiden boyleysem korkuyorum. Ilk gittigimde doktoruma sorucam canim dedigin gibi

Canım benim 100 in altına hiç düşmüyor.birde ben sürekli yattığım halde böyle.birde hareket etsem 120 olur sanırım.ben doktora sordum normal demişti

Hayırlı olsun Allah bebeklerinize ve size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Canım maşallah.İnşallah sende kısa sürede toparlarsın.bebeklerin nasıl peki
Bebekler iyi canım şükür küvöze girmediler ama çok minik oldukları için hem beni emeniyorlar hem de mamayı da yiyemiyorlar bu yüzden kan şekerleri düşüyor hep inşallah bunu da atlatıcaz

Bebekler iyi canım şükür küvöze girmediler ama çok minik oldukları için hem beni emeniyorlar hem de mamayı da yiyemiyorlar bu yüzden kan şekerleri düşüyor hep inşallah bunu da atlatıcaz
Rabbim onları beslesin insallah annesi stres yapma sütun kesilmesin, kendini toparlamaya bak , ilk zamanlarda mama da verilir yavaş yavaş da emebilirler

Maşallah maşallah canım .benim çok zor geçiyor bize d dua et

Medicana duzgun bey canim. Ona tedavi disnda takibe doguma gidende cok bitek tupbebek yapmiyo. Cok cocuk dogrtuyo o konudada aktf bilgili oyuzdn guvenim tam kendisine ve cok seviyo isini belli ediyo kendi de hastalari kadr seviniyo:) sona kadar birakmiyor oyuzdn. Hepimiz icin hayirlisi canim ins riskli durumlarimz olmaz erken dogum olmaz. Tabiki icine sinmesi onmli hangisi senin icin daha iyi olacksa o yolda devam et ikiz takibi zor dedigin gibi canim

Gozun aydin canim masallah darisi basimiza:) dualarimz senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…