- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.621
Bende aynı şekilde tüp bebekte kesinlikle öneririm gebelik takibi yaptığı hastaları da var ama çoğul gebelik ve birazda risk olunca onu aşıyor sanırımAynen oyle cok pasif kalıyor. 5 dkda ultrasonu bitiriyordu hatta son kontrolde ikiz oldugunu ben hatırlatmistim. Benimki devam etmek istedi ama benim icime sinmedi ve evime cok uzak diye biraktim. Ama tup bebekte kesinlikle herkese oneririm kendisini.
Gecmis olsun canim. Umarim sende en kisa zamanda toparlarsin kendini. Dualarimiz seninleGünaydın arkadaşlar 35 te dün Doğumum oldu preeklampsiden dolayı Doğum yaptırdı drum kızlarım iyi şükürler olsun benim ameliyatım sorunlu geçtiği için toparlamaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin bize :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına
Canım maşallah.İnşallah sende kısa sürede toparlarsın.bebeklerin nasıl pekiGünaydın arkadaşlar 35 te dün Doğumum oldu preeklampsiden dolayı Doğum yaptırdı drum kızlarım iyi şükürler olsun benim ameliyatım sorunlu geçtiği için toparlamaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin bize :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlanirsiniz inşallahGünaydın arkadaşlar 35 te dün Doğumum oldu preeklampsiden dolayı Doğum yaptırdı drum kızlarım iyi şükürler olsun benim ameliyatım sorunlu geçtiği için toparlamaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin bize :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına
Günaydın arkadaşlar 35 te dün Doğumum oldu preeklampsiden dolayı Doğum yaptırdı drum kızlarım iyi şükürler olsun benim ameliyatım sorunlu geçtiği için toparlamaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin bize :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına
Gözünüz aydın. Maşallah kızlara iyiler ise sizde kısa sürede toparlanirsiniz inşallah. Rabbim korusun, sağlık sıhhat versin hepimizin evlatlarına.Günaydın arkadaşlar 35 te dün Doğumum oldu preeklampsiden dolayı Doğum yaptırdı drum kızlarım iyi şükürler olsun benim ameliyatım sorunlu geçtiği için toparlamaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin bize :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına
İlk zamanlarda çok daha belirgin hissediyorsun sonra biraz alışıyor vücut sürekli böyle değildir muhtemelen sık sık ölç eğer çok çarpıntı olursa dr a söyle kalp doktoruna yönlendirir. İleriki zamanlarda 120 civarına kadar çıkacak, ikizlerde daha yoğun oluyor çarpıntı kan çok çoğalıyor vücut yetişmeye çalışıyor.Kzlarr selam, bugun olctum nabzim 95. Normal mi sizce? Sizde de bu haftalarda boyle yuksek cikiyor muydu
Yani anneme geldim, oylesine olctuk de o zaman yuksek cikti. Normal zamanda cok farkinda degilim ama hareket ettigimde, azcik is yaptigimda nefes nefese kaliyorum o ayri. Simdiden boyleysem korkuyorum. Ilk gittigimde doktoruma sorucam canim dedigin gibiİlk zamanlarda çok daha belirgin hissediyorsun sonra biraz alışıyor vücut sürekli böyle değildir muhtemelen sık sık ölç eğer çok çarpıntı olursa dr a söyle kalp doktoruna yönlendirir. İleriki zamanlarda 120 civarına kadar çıkacak, ikizlerde daha yoğun oluyor çarpıntı kan çok çoğalıyor vücut yetişmeye çalışıyor.
Canım benim 100 in altına hiç düşmüyor.birde ben sürekli yattığım halde böyle.birde hareket etsem 120 olur sanırım.ben doktora sordum normal demiştiYani anneme geldim, oylesine olctuk de o zaman yuksek cikti. Normal zamanda cok farkinda degilim ama hareket ettigimde, azcik is yaptigimda nefes nefese kaliyorum o ayri. Simdiden boyleysem korkuyorum. Ilk gittigimde doktoruma sorucam canim dedigin gibi
Hayırlı olsun Allah bebeklerinize ve size sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallahGünaydın arkadaşlar 35 te dün Doğumum oldu preeklampsiden dolayı Doğum yaptırdı drum kızlarım iyi şükürler olsun benim ameliyatım sorunlu geçtiği için toparlamaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin bize :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına
Hani senin haftalarda normalde cnm ben daha 11lerdeyim:) demin olctum 85 ti, yani uc can tasiyoruz normal genede herhalde:)Canım benim 100 in altına hiç düşmüyor.birde ben sürekli yattığım halde böyle.birde hareket etsem 120 olur sanırım.ben doktora sordum normal demişti
Yok canım ilk haftalardı benimdeHani senin haftalarda normalde cnm ben daha 11lerdeyim:) demin olctum 85 ti, yani uc can tasiyoruz normal genede herhalde:)
Bebekler iyi canım şükür küvöze girmediler ama çok minik oldukları için hem beni emeniyorlar hem de mamayı da yiyemiyorlar bu yüzden kan şekerleri düşüyor hep inşallah bunu da atlatıcazCanım maşallah.İnşallah sende kısa sürede toparlarsın.bebeklerin nasıl peki
Rabbim onları beslesin insallah annesi stres yapma sütun kesilmesin, kendini toparlamaya bak , ilk zamanlarda mama da verilir yavaş yavaş da emebilirlerBebekler iyi canım şükür küvöze girmediler ama çok minik oldukları için hem beni emeniyorlar hem de mamayı da yiyemiyorlar bu yüzden kan şekerleri düşüyor hep inşallah bunu da atlatıcaz
Maşallah maşallah canım .benim çok zor geçiyor bize d dua etBebekler iyi canım şükür küvöze girmediler ama çok minik oldukları için hem beni emeniyorlar hem de mamayı da yiyemiyorlar bu yüzden kan şekerleri düşüyor hep inşallah bunu da atlatıcaz
Medicana duzgun bey canim. Ona tedavi disnda takibe doguma gidende cok bitek tupbebek yapmiyo. Cok cocuk dogrtuyo o konudada aktf bilgili oyuzdn guvenim tam kendisine ve cok seviyo isini belli ediyo kendi de hastalari kadr seviniyo:) sona kadar birakmiyor oyuzdn. Hepimiz icin hayirlisi canim ins riskli durumlarimz olmaz erken dogum olmaz. Tabiki icine sinmesi onmli hangisi senin icin daha iyi olacksa o yolda devam et ikiz takibi zor dedigin gibi canimHangi doktora gidiyorsun? Benimde tup bebek doktorum monokoryonik ikiz olunca kendisi takip etmek istedi. Ilk birkac muayeneye gittim ama sonrasında biraktim. Aslında tup bebek doktorumu cok seviyorum cok memnun kaldım ama gebe takibinde sanki tup bebek surecindeki gibi olamadi.
Gozun aydin canim masallah darisi basimiza:) dualarimz senleGünaydın arkadaşlar 35 te dün Doğumum oldu preeklampsiden dolayı Doğum yaptırdı drum kızlarım iyi şükürler olsun benim ameliyatım sorunlu geçtiği için toparlamaya çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin bize :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?