2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bende bu soruya cevap vereyim.
Benim 5. Gun embriyosuydu 3 tane. 1 tanesi bolundu tek yumurta ikizi.

Cinsiyt belli oldu mi senin canim:) kendi doktoruma yarin gidicem cnaimtupbebek doktorumla devm ediyorum ben. Annemler ultrasn gorsn die oyle bi acile gtmstk ordaki nobtci doktor demsti ikiz die. Tam gunu durumu yarin ogrenicem asil bakalim farkina:) 5. Gun 2 embriyoydu benimde

Bizimkilerde bole cikmasn tatlim surpriz ustune surpriz yasariz artik:)))

Bende bu soruya cevap vereyim.
Benim 5. Gun embriyosuydu 3 tane. 1 tanesi bolundu tek yumurta ikizi.
Çok teşekkür ederim demek ki beşinci gün embriyosu da bölünüyormuş. Ben yanlış biliyormuşum. Bakalım bizimki tek yumurta mı çift yumurta mı

Bizimkilerde bole cikmasn tatlim surpriz ustune surpriz yasariz artik:)))
Olabilir canım nasip inşallah sağlıklı olsunlarda ilerleyen zamanlarda öğreniriz tek mi çift mi inşallah sen yarın mı gidiyorsun dra. Benim iki haftam var daha

Olabilir canım nasip inşallah sağlıklı olsunlarda ilerleyen zamanlarda öğreniriz tek mi çift mi inşallah sen yarın mı gidiyorsun dra. Benim iki haftam var daha
Aynen saglikli olsunlar canim da ay heyecan bitmiyor❤ haftaya gidixektm canim ikiz oldgunu ogrenindce bu haftaya cektm kendi doktorum yeni ogrenicek blki bisi ekler icmeye falan bilsin. Yarin ogrencem durumu yazarim tek mi cift mi minik olan buyuge yetismis mi bakalim:)))

Çok telaş oldu annemler falan şu an anlatamam :) allah size de nasip etmiş saglikla gelsinler. İlk gebeligim 6 aydır deniyorduk esimle

Ikiside 5. Gun embriyosuydu. Benim sanirim transferden 3 gun sonra bolunmus. Arastirmistim tek plesanta cift kese dollenmeden sonraki 4-8. Gunlerde bolunme olursa oluyormus. Ilk 3. Gun bolunme olursa cift kese cift plesanta oluyormus

Benim ikiside kiz, zaten tek yumurta olduklarindan birisine bakiyorlar digerine bakmaya gerek gormuyorlar. Canim tup bebek doktorlari daha pahali oluyo, birde dogum konusu gorus istersen,cunku bir arkadasima ileriki donemlerde dogumunu ben yaptiramam bana gelmene gerek yok artik demisti.

Ikiside 5. Gun embriyosuydu. Benim sanirim transferden 3 gun sonra bolunmus. Arastirmistim tek plesanta cift kese dollenmeden sonraki 4-8. Gunlerde bolunme olursa oluyormus. Ilk 3. Gun bolunme olursa cift kese cift plesanta oluyormus
Allah’ın mucizesi işte. Daha neler öğreneceğiz bakalım sağol canım

Ay masallah canim :) ben cok dr degstrdm canim bu doktorumdn cok memnun kaldm yumrta takibi asilama ve tup bebek yaptk 3.ayda bebege kavustm sukur:) dogumuda burda yapmayi dusunuyorm zatn donanmli bi hastane degstrmem bide kendi hastalarini gondermiyorms kendisi takp etmek istiyor. Doktoruma cok baglandgm icn degstrmeyi asla dusnmuyorm ozel sigortam var anlasmali hastane cuzzi oduyorm dogum icn ayri teminatimda var allahtan:) tupbebek merkezine gtmedm bn hastsneye gittm tavsiye uzerine sukir ilkdenemede kavstuk rabbim ayirmasin butn yavrularimizi bizden❤

Hangi doktora gidiyorsun? Benimde tup bebek doktorum monokoryonik ikiz olunca kendisi takip etmek istedi. Ilk birkac muayeneye gittim ama sonrasında biraktim. Aslında tup bebek doktorumu cok seviyorum cok memnun kaldım ama gebe takibinde sanki tup bebek surecindeki gibi olamadi.

Tüp bebek uzmanları gebe takibinde biraz daha pasif oluyor. Benim drum açıkça söymel gerekirse takip ederim ama benim işim buraya kadar demişti.

Tüp bebek uzmanları gebe takibinde biraz daha pasif oluyor. Benim drum açıkça söymel gerekirse takip ederim ama benim işim buraya kadar demişti.

Aynen oyle cok pasif kalıyor. 5 dkda ultrasonu bitiriyordu hatta son kontrolde ikiz oldugunu ben hatırlatmistim. Benimki devam etmek istedi ama benim icime sinmedi ve evime cok uzak diye biraktim. Ama tup bebekte kesinlikle herkese oneririm kendisini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…