2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bebekler iyi canım şükür küvöze girmediler ama çok minik oldukları için hem beni emeniyorlar hem de mamayı da yiyemiyorlar bu yüzden kan şekerleri düşüyor hep inşallah bunu da atlatıcaz
Cok sevindm senin adina canim girmemelerine masallah. Oy kiyamam onlara ya minik olduklari icindir canim zamanla toparlar. Yigenlerm ikizdi biri 2 kilo dogmsti cene ememiyodu okadr kucktuki zmaanla alsti:)

Kizlar genelde 35 36m haftalarda mi ikiz dogumlari oluyo. Smdiden doktor bisi diyemez dimi zaman yaklastkca belli olur sanirim. Cok merk ediyorm ins erken olmaz gelisirler. Ikiz olup normal dogum yapan arkadaslarimiz var mi:)

Kizlar genelde 35 36m haftalarda mi ikiz dogumlari oluyo. Smdiden doktor bisi diyemez dimi zaman yaklastkca belli olur sanirim. Cok merk ediyorm ins erken olmaz gelisirler. Ikiz olup normal dogum yapan arkadaslarimiz var mi:)

Ben doktoruma sormustum normal dogum ihtimalim olup olmadigini o da hem tup bebek hem ikiz normal yapmam, sezeryan olacak demisti. Zaten 35-37 haftalar arasi dogumu yapiyorum dedi.

Duzgun Bey'i biliyorum. Bir arkadasim da onermisti bana hastanede yakindi aslinda ama kismet olmadi. Insallah senin surecin iyi geçer canimm.

Kizlar bu arada benim nabzim hep 90-100 arasi. Doktoruma da sormadim ama bu sefer gittigimde bir sorarim

Tesekkurler bilgi icin canim bnde oyle tahmn etmstm ya. Garntici biraz tupbebekle oldgu icin normali zorlamaz gibi geliyo bakalm haftaya kontrolum. Bnde normal istiyordm hep sezaryn zor geliyo korkutuyo:) sagol canim ins. Nabiz olaylatini hic blmiyorm ya sizden duydum bugun bakmadm hic kendime gerekli ve onmliyse bi alet alayim eve:) tansiyon yukslmesi thlikeli die biliyorm son zamanlar aslnda evde bulnmasi lazm ya

Bencede al. Ozellikle sonlara dogru duzenli olcmek gerekir. Ben simdiden sabah aksam olcuyorum. Dijital olanlardan var bende hem tansiyonu olcuyor hem nabzi.
Normal dogum bende cok istiyordum ama napalim nasip kismet. Yavrularımız saglikla gelsin de artik nasil olursa olsun. :)

Bende normal Doğum isterdim ama yaptıracak dr bulabilir miyim bilmiyorum. Tüp bebek ve ikiz gebelik olunca risk almak istemiyor kimse

Kizlar ben ikiz olupta normal doguran varmi diye arastirmistim. Normal dogum yapanlar var. Ama benimkiler gibi monokaryonik yani teknplesantadan beslenenlerde normal dogumun riski daha buyuk oluyormus. Ilk bebek normal dogsuktan sonra plesantanin ayrilma ihtimali varmis ve bu durum 2. Bebek acisindan cok kotu bir durummus. Yani neyazikki benim kacarim yok sezeryan olacak

Bende normal Doğum isterdim ama yaptıracak dr bulabilir miyim bilmiyorum. Tüp bebek ve ikiz gebelik olunca risk almak istemiyor kimse

Olsun canım sağlıkla doğsunlar da sezeryan normal önemli değil. Sonunda bizde bebeklerde sağlıklı olur inşallah

Tek plasenta oluğunu hangi haftada öğrendin canım bu arada

Tek plasenta oluğunu hangi haftada öğrendin canım bu arada
Valla canim kadin dogumcular gorebiliyormu bilmiyorum ama benimki bisi solememisti. 12.hafta perinatolog kontrolunde ogrendim ben. Ogune kadar kendi kadin dogumcum cift yumurta ikizi oldugunu israrla soyluyordu cift embriyo transfer edildiginden.

Valla canim kadin dogumcular gorebiliyormu bilmiyorum ama benimki bisi solememisti. 12.hafta perinatolog kontrolunde ogrendim ben. Ogune kadar kendi kadin dogumcum cift yumurta ikizi oldugunu israrla soyluyordu cift embriyo transfer edildiginden.
Sağol canım benim tüp bebek drum hiç bir şey demedi söylediğin gibi. 10+6 da perinatalog kontrolüm var o söyler belki

Baştan birşey diyemiyor canım doktorlar, ikizler genelde 36 da doguyor daha erken de olabiliyor tabi. Keşke 37 yı tamamlayip dogursam diyorum ben de. Karnimizda kaldığı her gün sağlıkları için çok iyi . Normal doğum yapan çok benim halam var, kuzenim var. ben normal olursa çok isterim sezeryan korkutucu bir şey benim için maslesef ki doktorum şimdiden bunları konuşmak erken falan diye geveledi anladığım kadarıyla tek olanlarda da pek normal yaptırmiyor özel hastane. Erken ama daha once doğum yaptirdiklarinin sezeryan oranını bilmek iyi olurdu doktorun. Biraz gıcık oldum Dr.a

Evt biliyorm o aletleri edineyim o zaman hemen cok sagol bilgiler icin canim aynen saglikli dogsunlar artik orasi onemli degil bugunumize sukir nasip oldu

Yaa demek oyle hic riske atma tabiki cnaim bebislerin iyisaglikl i dogsunda olsn varsn onemli degil

Keske 37 e erissek canim vala neguzel gelsms olurlar:) aslnda suan hep normale donuyolar devltde oyle tsvk ettignden ozellerde rapor veriyo sanirm. Tabi ikizde risk fazla almayabilirler. Dogal ikzlerde blki olabilir de tupbebekte pek sanmiyorm ya benmde tedavyle olmstu. Sezaryan korkutucu geliyo banada herseyn dogali guzelde kismet artik:)

Ayy cnm gozun aydin Allah anali babali buyutsun cok sevindim kuveze girmemelerine ins emmeyede basladilarmi bir an once gelisip buyurler darisi basima ben daha dogurmadim ama iki gundur sancilaniyorum normal dogum olacakti yone donmusler ikiside ters sali gunu sezeryan konusucaz gunu erkene cekerlermi bilmiyorum

Selam kizlar ben daha dogurmadim iki gundur sancilaniyorum doktor 20 sine normal dogumu baslatacakti fakat bebekler tekrar ikiside ters dondu simdi sali gunu sezeryan konusma randevusu verdiler öne cekerlermi bilmiyorum arrik cok zorlaniyorum iyice asagidalar yuruyemiyorum hayirlisila dogursaydim lutfen hepiniz dualarinizda benide unutmayin hepimiz sagsaglim evlatlarimiza kavusalim

Teşekkür ederim canım darısı başına biz de öyle umut ediyoruz hakkında hangi Doğum şekli hayırlıysa öyle olsun inş her iki doğumunda zorlukları var ama Rabbim bir güç veriyor miniklere yetmek için hiçbir şeyi gözün görmüyor dua ediyorum senin içinde sağlıkla en kolay şekilde kavuşun birbirinize

Canım hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah bebeklerin

Rabbim kolaylığını versin inşallah, sağlıkla evlatlarına kavuş. Maşallah bu bebekler nasıl yer bulup dönüyor anlamadım. Benim şimdiden sanki hiç yerim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…