2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Masallah canim bu gunlere gelmssin tabiki zorlar asagi inmstir hakknda hayirlisi aagliklisi neyse o olsun bize guzel mujdeler ver❤

Aminn Allah razi olsun cok tsk ederim

Nur topu gibi bir rahim ağzında kisalmamiz oldu 15 mm dediler ikizlerde en az 25 mm olması gerekiyormuş. Hastaneye yine yatış verdiler bu beşinci yatışım hastanede gebelikde. Çok kısalmis uzar mi bu tekrar ya zaten yatıyordum ben kızlar nolcak halim perşembeden beri geliyordu leke dr a yazdım rahim ağzında açılma olabilir doğumhaneye git dedi kısalmis rahim ağzı daha önce bir sorun yok demişlerdi. Kasılma da varmış galiba hissetmiyorum ama. Başına gelen var mi, ikiz gebelik ne zormuş Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.

Geçmiş olsun canım benim yaşadığım bir durum değil inşallah herşey yoluna girer. Nasıl bir müdahalede bulunacaklar şimdi

Allah yardımcın olsun canım ..gerçekten ikiz gebelik çok zormuş ben tek gebeligimde bu haftalarda ev temizler cam silerdim..şimdi eğilip yerden bişey almak bile zorluyo ileri haftalari hayal bile edemiyorum az bişey yorulayim hemen sancı başlıyo ...rabbim hepimize yardım etsin

Geçmiş olsun canım benim yaşadığım bir durum değil inşallah herşey yoluna girer. Nasıl bir müdahalede bulunacaklar şimdi

Amin Allah razı olsun.
Yatırdılar takip edeceğiz dediler serum veriliyor. Pazar olduğu için kendi doktorumuz yok tabi. Kan idrar alındı bekliyoruz. Ama dışardan aradılar Yenidoğan yoğun bakımı olan hastane arayan bir hasta varmış 112den arıyorlar 25 haftalık ikiz gebemiz var o yüzden alamayizn diyorlar yeni erken doğum olabilir bir durumdayım. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

Cok gecmis olsun. Stres yapma diyecegim biliyorum boş gelecek ama tevekkul et, Allah'a sigin insallah bir sey olmaz bak kontrol altındasin. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Yarin kendi doktorun gelirse eminim icini rahatlacak sonuçlar alinir.

Geçmiş olsun çok üzüldüm, sabır diliyorum, başka da ne denir bilmiyorum.. 15 mm den yukarı çıkması tıbben mümkün müymüş peki, ne bileyim dikiş atıyorlardı sanırım öyle mi?

Canim gecmis olsun cok uzme kendini senin gibi olup hatta acilmasi olupta 34 36 haftalari goren bir suru insan var. Sikma canini güzel düşün güzel olsun dikisin varmiydi senin

Ay canim cok gecms olsun ins oyle bisi olmaz dualarimz seninle olsun. Iyi olursn ins. Haberdar et bizi

İnşallah vakti zamanı gelince gelir miniklerin Allah yardımcın olsun canım.

Cok gecmis olsun. Stres yapma diyecegim biliyorum boş gelecek ama tevekkul et, Allah'a sigin insallah bir sey olmaz bak kontrol altındasin. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Yarin kendi doktorun gelirse eminim icini rahatlacak sonuçlar alinir.

Geçmiş olsun çok üzüldüm, sabır diliyorum, başka da ne denir bilmiyorum.. 15 mm den yukarı çıkması tıbben mümkün müymüş peki, ne bileyim dikiş atıyorlardı sanırım öyle mi?

Canim gecmis olsun cok uzme kendini senin gibi olup hatta acilmasi olupta 34 36 haftalari goren bir suru insan var. Sikma canini güzel düşün güzel olsun dikisin varmiydi senin

Ay canim cok gecms olsun ins oyle bisi olmaz dualarimz seninle olsun. Iyi olursn ins. Haberdar et bizi

İnşallah vakti zamanı gelince gelir miniklerin Allah yardımcın olsun canım.
Sağolun kızlar Allah razı olsun. Yatıyoruz seruma devam. Kasılmalar için on dk arayla üç tane nidicard içtim. Birazcık azaldı sanki kasılma hali. Bebeklerin ciğer gelişimi için iğne yapıldı celestone. Erken doğum için önlem alınıyor inşallah yavrularim beklerler.
Aman yormayin kendinizi yatin yatabildiginiz kadar. Karnın özellikle alt kısmında sertleşme olursa doktora bilgi verin.

Uzuldum canim. Insallah etken gelmez bebekler. Bol bol dua et.

Gecmis olsun Rabbim yardimciniz olsun ins bebekler erken gelmeden haftalarini bitirirsin

Merhaba arkadaşlar, hepinizin Hamileliği hayırlı olsun. Rabbim inşaallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder
bebim size sorum olacak 7 yıl sonra cift yumurta ikizlerine doğal yollardan hamile kaldım. Sanırım ters giden bişeyler var doktor boş gebelikten şüphe ediyor. Bir bebek 6+0 12.98 mm diğer Bebek 5+6 10.50 mm ve iki bebeğin de kalp atışıni duyamadık yolk kesesi de yok. Sizler keseleriniz kaç mm iken yokk kesesini gördünuz acaba erken mi şuan Dr bir hafta sonra gel duyamazsak kürtaj yapacam dedi:-(

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim senide bebeginide esirgesin insallah erken gelmez . Bundan sonra yataktan hiç kalkmamanı isteyecektir Dr. Aman kendine dikkat et. Rabbim vakti zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Dualarım seninle Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…