- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.681
Canim durumun nedir varmi bi gelisme gecen cuma benimde karnim sertlesiyodu ve bebekler toplaniyodu nst de hic sancim cikmadi ama doktorum bu kadar kasilma iyi degil dedi serum falan taktilar biraz daha iyiyim ama gun icinde sertlesme oluyo hepSağolun kızlar Allah razı olsun. Yatıyoruz seruma devam. Kasılmalar için on dk arayla üç tane nidicard içtim. Birazcık azaldı sanki kasılma hali. Bebeklerin ciğer gelişimi için iğne yapıldı celestone. Erken doğum için önlem alınıyor inşallah yavrularim beklerler.
Aman yormayin kendinizi yatin yatabildiginiz kadar. Karnın özellikle alt kısmında sertleşme olursa doktora bilgi verin.
Merhaba seninde hamileliğin hayırlı olsun. İnşallah korktuğun gibi çıkmaz. Benim 5 haftalikken kesen oluşmuş dedi dr ama tek kese gördü. 7. haftada kalp atışını duyduk yine tek dedi. 7. haftadan sonra başka bir dra gördüğümde ikiz dedi. diğerinin kalp.atışını dinletti cok'şükür. Biraz daha bekleyin bakalım inşallah duyarsın kalp atislariniMerhaba arkadaşlar, hepinizin Hamileliği hayırlı olsun. Rabbim inşaallah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder
bebim size sorum olacak 7 yıl sonra cift yumurta ikizlerine doğal yollardan hamile kaldım. Sanırım ters giden bişeyler var doktor boş gebelikten şüphe ediyor. Bir bebek 6+0 12.98 mm diğer Bebek 5+6 10.50 mm ve iki bebeğin de kalp atışıni duyamadık yolk kesesi de yok. Sizler keseleriniz kaç mm iken yokk kesesini gördünuz acaba erken mi şuan Dr bir hafta sonra gel duyamazsak kürtaj yapacam dedi:-(
Sağol canım Allah razı olsun. Daha iyiyiz. Yatıyordum daha dikkat edeceğim.Çok geçmiş olsun canım. Rabbim senide bebeginide esirgesin insallah erken gelmez . Bundan sonra yataktan hiç kalkmamanı isteyecektir Dr. Aman kendine dikkat et. Rabbim vakti zamanı geldiğinde sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Dualarım seninle Allaha emanet ol.
İlaçlar devam ikinci doz Ciger geliştirici iğne yapılacak gece.Canim durumun nedir varmi bi gelisme gecen cuma benimde karnim sertlesiyodu ve bebekler toplaniyodu nst de hic sancim cikmadi ama doktorum bu kadar kasilma iyi degil dedi serum falan taktilar biraz daha iyiyim ama gun icinde sertlesme oluyo hep
Teşekkür ederim benimde. İkiz olduğu 5+1 de anlaşıldı bakalım hayırlısı olsun biraz daha bekleyecez galiba inşaallah bebeklerimi görürümMerhaba seninde hamileliğin hayırlı olsun. İnşallah korktuğun gibi çıkmaz. Benim 5 haftalikken kesen oluşmuş dedi dr ama tek kese gördü. 7. haftada kalp atışını duyduk yine tek dedi. 7. haftadan sonra başka bir dra gördüğümde ikiz dedi. diğerinin kalp.atışını dinletti cok'şükür. Biraz daha bekleyin bakalım inşallah duyarsın kalp atislarini
Canım siteye çok zor giriyorum.sıkıntı var.Canım geçmiş olsun zar-zor okusdym..benimde 2gündür resmen şeyimin üstünde kalp atışı gib tık tık ediyor.çok aşağıda dikişinide acıtıyor.yarın doktora gidecem bakalım.inşallah yavrularmiz tutunuriSağol canım Allah razı olsun. Daha iyiyiz. Yatıyordum daha dikkat edeceğim.
İlaçlar devam ikinci doz Ciger geliştirici iğne yapılacak gece.
Bebeklerin yerinin sertleşmesi uzun zamandır var bu başka türlü bir sancıydi kasıklarıma aci gibi bir ağrı giriyordu bende kasılma diye düşünmedim nst de çıkmadı zaten dr eli ile dinledi karnın alt kısmında 7dk da iki kez hissetti var dedi bende başı bir şey olduğunu öyle anladım. Bebeklerin top gibi bir yerde toplanması değilde rahimin alt kısmında ani sertleşme 15-20sn kadar olup gidiyor sonra tekrar yumuşak hale geliyor . Benim üç gündür lekem geliyordu dr açılma olabilir diye çağırdı açılma yoktu kısalma vardı.
Sağol canım. Dikisin acıyor olmalı. Geçer inşallah ama büyüdükçe artacak.Canım siteye çok zor giriyorum.sıkıntı var.Canım geçmiş olsun zar-zor okusdym..benimde 2gündür resmen şeyimin üstünde kalp atışı gib tık tık ediyor.çok aşağıda dikişinide acıtıyor.yarın doktora gidecem bakalım.inşallah yavrularmiz tutunuri
tetanoz asisindan kurtulamadim bende sadece 3 doz degil 2 doz uygulanacakmis. Bugum yapildi ilki. Daha yapildigi gibi basladi kolum agrimayaKizlar selamm
Dun tetanos asisi oldum ya aksama kadar hic bir sey hissetmedim. Gece 11de kolum agrimaya basladi, hala cok agriyor. Galiba gece de farkinda olmadan ustune yattim. Asi yaptiranlar boyle bir sey yasadiniz mi ? Ay her seye takar oldum.
tetanoz asisindan kurtulamadim bende sadece 3 doz degil 2 doz uygulanacakmis. Bugum yapildi ilki. Daha yapildigi gibi basladi kolum agrimaya
Çok daha yüksek seviye ile bir kez oldum hastanede yattığım bir dönemdi damardan antibiyotik verildi sonra bir daha sorun olmadı.Merhaba arkadaşlar. Aranızda enfeksiyon ile mücadele eden var mı?? Dün lokosit 36 bakteri 47 çıktı gece hastanedeydik antibiyotik tedavisi uygulandı. Perinatologa yönlendirdiler sıra bekliyorum. Daha önce yüksek crp sebebiyle erken doğumla bebeklerimi kaybetmistim
Sen ve bebekler iyisiniz dimi. Crp yüksek olmayınca doktor çok korkutmadi ama yinede ben tedirginimÇok daha yüksek seviye ile bir kez oldum hastanede yattığım bir dönemdi damardan antibiyotik verildi sonra bir daha sorun olmadı.
Benim crp de çok yüksekti, iyiyiz şimdi. Aylar önce oldu.Sen ve bebekler iyisiniz dimi. Crp yüksek olmayınca doktor çok korkutmadi ama yinede ben tedirginim
Hadi ya yeni mi farkedildi. Sürekli istirahat ile bu sorunu ortadan kaldırabiliyormussun. İnşallah hayırlı vakitte sağlıcakla kavuşursunuz. Bir ay kadar dayansalar bile yeterli kritik dönemi atlatiyorsunuzBenim crp de çok yüksekti, iyiyiz şimdi. Aylar önce oldu.
Rahim ağzında kısalma var ama durumun bununla ilgisi yok.
Canim benim birara yuksekti, crp 29 du. Zaten zaturre olmusum mecburen antibiyotik (aksef) kullandik cunku atesimde yukseliyordu. Hafta olarakta 13. Haftadaydim sanirim. Perinatoga falan gondermediler beni. Herhangi bi sorun olmadi cok sukurMerhaba arkadaşlar. Aranızda enfeksiyon ile mücadele eden var mı?? Dün lokosit 36 bakteri 47 çıktı gece hastanedeydik antibiyotik tedavisi uygulandı. Perinatologa yönlendirdiler sıra bekliyorum. Daha önce yüksek crp sebebiyle erken doğumla bebeklerimi kaybetmistim
Toplamda 3 doz yapilacakmis, Gecen sene 1 doz yapildigi icin simdi 2 doz yapilacak dedi doktorum. Saol canim bana ebe banyo ile ilgili bisi dememisti dikkat ederim bende. Bakalim yarin asil agri basliycak gibi. Aman cocuklar iyi olsunlarda herseyi cekmeye hazirim.Gecmis olsun canim aslinda 2 doz 1 yil koruyormuş. Sen gecen sene oldum demistin galiba demekki 1 seneyi aştı.
Benim ilk etapta agrimadi hic anlamadim hatta ama aksama doğru cok fena agrimaya basladi. Sanki yumruk yemisim ezilmis gibi. 3 gun kadar agridi sonra gecti. Bu arada haberin olsun ebe bana 1 gun banyo yapma dedi ben yinede tedbir olsun diye 2 gun yapmadim.
Gecms olsn canim hic sevmem bende asi :s nezaman yapiliyo pekitetanoz asisindan kurtulamadim bende sadece 3 doz degil 2 doz uygulanacakmis. Bugum yapildi ilki. Daha yapildigi gibi basladi kolum agrimaya
Şimdi çıktım sorun yok şükür. Antibiyotiğe devam.Canim benim birara yuksekti, crp 29 du. Zaten zaturre olmusum mecburen antibiyotik (aksef) kullandik cunku atesimde yukseliyordu. Hafta olarakta 13. Haftadaydim sanirim. Perinatoga falan gondermediler beni. Herhangi bi sorun olmadi cok sukur
Gecms olsn canim hic sevmem bende asi :s nezaman yapiliyo peki
Sagol canim bilgi icin. Kayit da yaptirmadm aile hekmligine gidip calstgim icin arkads onlar seni araynca gidersn ogreniyorlar ortak sistemden dedi.20. Haftada yapiliyor. Aile hekimligindeki ebe sizinle iletisime gececektir.
Kizlar size bir sey soracagim. Benim tam gobek bitiminde alt kismina yani bikini bolgeskne yakin yerde vuruyorlar. Bu normal mi ? Surekli olmuyor arada.
Pazar farkedildi. Leke geliyordu dr açılma olabilir diye çağırdı açılma yokmuş kısalma olmuş. Yatacagiz bol bol. İlaçlara devam.Hadi ya yeni mi farkedildi. Sürekli istirahat ile bu sorunu ortadan kaldırabiliyormussun. İnşallah hayırlı vakitte sağlıcakla kavuşursunuz. Bir ay kadar dayansalar bile yeterli kritik dönemi atlatiyorsunuz
Çok normal vurmadiklari yer kalmadı bende. Aşağı yakın olan sürekli rahim ağzını tekmeliyor bol istirahat biraz yukarı çıkarıp baskıyı azaltır.20. Haftada yapiliyor. Aile hekimligindeki ebe sizinle iletisime gececektir.
Kizlar size bir sey soracagim. Benim tam gobek bitiminde alt kismina yani bikini bolgeskne yakin yerde vuruyorlar. Bu normal mi ? Surekli olmuyor arada.
Kayıt yapılmadıysa araya kaynayabilir bence uğra zamanı geçmesin. Doktorun da onay versin ama tetanoz aşısına benim ki istemedi. Riskli durumun var zaten daha fazla sorun olmasın dedi.Sagol canim bilgi icin. Kayit da yaptirmadm aile hekmligine gidip calstgim icin arkads onlar seni araynca gidersn ogreniyorlar ortak sistemden dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?