2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Sagol canim bilgi icin. Kayit da yaptirmadm aile hekmligine gidip calstgim icin arkads onlar seni araynca gidersn ogreniyorlar ortak sistemden dedi.

Hep ozel hastaneye gittiysen biraz gec ulasiyor bilgi. Beni 10. Haftada aramislardi. Senide bugun yarin ararlar ama aramazlarsa sen git bencede. Aylik kan ve idrar tahlilleri de yapiliyor cunku.

Bende bastan beri hareketlerini hep ordan hissettim. Biraz tedirgin oldum ama icimi rahatlattin sukur. Sagol canim.

Merhaba arkadaşlar , ben 6 gündür hastanedeyim , doktora şeker yüklemesi testimi göstermeye gitmiştim , ve o hafta kasıklarımda ara ara baskı hissettiğimi ve gaz sancısı yaşadığımı söyledim , ultrasondan baktı her şey normal ama yine de nst çektirmemi istedi ve düzenli sancı çıktı , hastaneden çıkmama bile izin vermeden yatış yaptı hemen , rahim kasılmasını engelleyici ilaç tedavisi uyguluyor ve 3 saatte bir nst çektirtiyor . Bazılarında sancı 100 çıkıyor düzenli olarak . Henüz 27+2 , bugün daha iyiyim. Ama erken Doğum yapacağım kesinleşti gibi , umarım 32.haftayı görürüz en azından

Geçmiş olsun bende de benzer durum yeni çıktı 24+6da başladı benim serviks uzunluğu kısalmış 14-15mm civarında. Üç gün kaldım neredeyse bende bugün çıktım sabit gibi kalınca, ilaç kullanıyorum bende adalat verdiler. Dr 32. Hafta hedef dedi inşallah görürüz. Sadece yatış hareket yok mümkün olduğunca kısıtlı her şey. Dahada kısalmış olsa göndermeyi düşünmüyordu beni de.

Sana da geçmiş olsun arkadaşım, benim rahim uzunluğu yeterli seviyede ama kasılmalar var sürekli , 6 gün oldu hastanedeyim , günde 6 adalat içiyorum ben de 4 taneye düşürünce sancım artıyor , 2 defa da magnezyum verdiler serumla birlikte ağrı eşiğin yüksek dediler ..bakalım umarım 32 ya da daha fazlasını görürüz hep beraber

Selam güzel anneler 1 haftadır istemsizce kendimi bu topik de buluyorum.Sohbetlerinizi okuyorum.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Kimbilir..Belki de ikizdir
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun tek çok farketmez. Zorluğu çok var maalesef. Rabbim güzel ömür versin hepsine. İçine doğdu belki de.

Bende kasılma azdı çok az hissettim günde dört nidicard verildi yetti ama piyasada yokmuş benzeri bir ilaç dozaj biraz daha fazla adalat verildi günde iki içeceğim.
Rahim ağzı uzunluğu birden düsmeye başlayabilir kontrol ederler zaten. Az hareket ile çok uzun süre kalıyor diyor bebekler içerde okuyunca. Rabbim korusun ne diyelim.

Eve gecmene sevindm canim bolca dinlenirsn ins hersey yolunda gider. Tama zaman yaklasnca bi sabah ugrarim da var die saldim:) tabi bakalim doktr ne dick dedgn gibi

Hep ozel hastaneye gittiysen biraz gec ulasiyor bilgi. Beni 10. Haftada aramislardi. Senide bugun yarin ararlar ama aramazlarsa sen git bencede. Aylik kan ve idrar tahlilleri de yapiliyor cunku.
Evet canm hep ozeldeym sgk yok devlet kanallarnda kaydm olmadgndan gec olabilir. Bu hafta bekleym haftaya cuma sabah ugraym en iyisi bu hafta yogunun gidemem sanirm. Ay her ay mi cagiriyo. E onu kendi doktormda isteyp yaptrck zatn takpteyz ya garp gelmsti bana duydugmda

Gecmis olsun canim. Insallah bundan sonra sıkinti yasamazsin

Selam güzel anneler 1 haftadır istemsizce kendimi bu topik de buluyorum.Sohbetlerinizi okuyorum.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Kimbilir..Belki de ikizdir
Hayirli olsun canim Allah gonlune gore versin hic belli olmaz blki bir surpriz olir:) bende iknci surpriz yumurtami 7. haftada ogrenmstm:)

Geçmiş olsun inşallah vakti zamanında gelir minikler

Eve gecmene sevindm canim bolca dinlenirsn ins hersey yolunda gider. Tama zaman yaklasnca bi sabah ugrarim da var die saldim:) tabi bakalim doktr ne dick dedgn gibi
İnşallah canım. 12 haftadan itibaren ücretsiz vitamin mineral desteği decavit de alabiliyorsun aklında olsun.
Gecmis olsun canim. Insallah bundan sonra sıkinti yasamazsin
Sağol canım, inşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayalim gerçekten çok zor hastane hastalık. Gebelik hastalık değildir diyorlar ya bize bildiğin hastalık gibi geçiyor. Nerede kaldı eğlencesi bir tulum giyip dolaşmadik diyorum bazen şaka tabi sağlık öncelikli özellikle onların ki Rabbim hepimize şifa versin korusun inşallah.

Sagol canim tamam sizden cok sey ogreniyorm vala sagoln kzlar daha yoln baslarindaym ins zamaninda ve saglkla kucaginiza alirsnz yavrularinizi❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…