- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.701
Sagol canim bilgi icin. Kayit da yaptirmadm aile hekmligine gidip calstgim icin arkads onlar seni araynca gidersn ogreniyorlar ortak sistemden dedi.
Çıktık eve geldik çok şükür aynı gibi durum istirahate daha çok yatarak devam edeceğiz.
Pazar farkedildi. Leke geliyordu dr açılma olabilir diye çağırdı açılma yokmuş kısalma olmuş. Yatacagiz bol bol. İlaçlara devam.
Çok normal vurmadiklari yer kalmadı bende. Aşağı yakın olan sürekli rahim ağzını tekmeliyor bol istirahat biraz yukarı çıkarıp baskıyı azaltır.
Kayıt yapılmadıysa araya kaynayabilir bence uğra zamanı geçmesin. Doktorun da onay versin ama tetanoz aşısına benim ki istemedi. Riskli durumun var zaten daha fazla sorun olmasın dedi.
Geçmiş olsun bende de benzer durum yeni çıktı 24+6da başladı benim serviks uzunluğu kısalmış 14-15mm civarında. Üç gün kaldım neredeyse bende bugün çıktım sabit gibi kalınca, ilaç kullanıyorum bende adalat verdiler. Dr 32. Hafta hedef dedi inşallah görürüz. Sadece yatış hareket yok mümkün olduğunca kısıtlı her şey. Dahada kısalmış olsa göndermeyi düşünmüyordu beni de.Merhaba arkadaşlar , ben 6 gündür hastanedeyim , doktora şeker yüklemesi testimi göstermeye gitmiştim , ve o hafta kasıklarımda ara ara baskı hissettiğimi ve gaz sancısı yaşadığımı söyledim , ultrasondan baktı her şey normal ama yine de nst çektirmemi istedi ve düzenli sancı çıktı , hastaneden çıkmama bile izin vermeden yatış yaptı hemen , rahim kasılmasını engelleyici ilaç tedavisi uyguluyor ve 3 saatte bir nst çektirtiyor . Bazılarında sancı 100 çıkıyor düzenli olarak . Henüz 27+2 , bugün daha iyiyim. Ama erken Doğum yapacağım kesinleşti gibi , umarım 32.haftayı görürüz en azından
Sana da geçmiş olsun arkadaşım, benim rahim uzunluğu yeterli seviyede ama kasılmalar var sürekli , 6 gün oldu hastanedeyim , günde 6 adalat içiyorum ben de 4 taneye düşürünce sancım artıyor , 2 defa da magnezyum verdiler serumla birlikte ağrı eşiğin yüksek dediler ..bakalım umarım 32 ya da daha fazlasını görürüz hep beraberGeçmiş olsun bende de benzer durum yeni çıktı 24+6da başladı benim serviks uzunluğu kısalmış 14-15mm civarında. Üç gün kaldım neredeyse bende bugün çıktım sabit gibi kalınca, ilaç kullanıyorum bende adalat verdiler. Dr 32. Hafta hedef dedi inşallah görürüz. Sadece yatış hareket yok mümkün olduğunca kısıtlı her şey. Dahada kısalmış olsa göndermeyi düşünmüyordu beni de.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı olsun tek çok farketmez. Zorluğu çok var maalesef. Rabbim güzel ömür versin hepsine. İçine doğdu belki de.Selam güzel anneler 1 haftadır istemsizce kendimi bu topik de buluyorum.Sohbetlerinizi okuyorum.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Kimbilir..Belki de ikizdir
Bende kasılma azdı çok az hissettim günde dört nidicard verildi yetti ama piyasada yokmuş benzeri bir ilaç dozaj biraz daha fazla adalat verildi günde iki içeceğim.Sana da geçmiş olsun arkadaşım, benim rahim uzunluğu yeterli seviyede ama kasılmalar var sürekli , 6 gün oldu hastanedeyim , günde 6 adalat içiyorum ben de 4 taneye düşürünce sancım artıyor , 2 defa da magnezyum verdiler serumla birlikte ağrı eşiğin yüksek dediler ..bakalım umarım 32 ya da daha fazlasını görürüz hep beraber
Canim ben bugun 20. Haftaya girdim doktor yaptirabilirsin artik dedi.Gecms olsn canim hic sevmem bende asi :s nezaman yapiliyo peki
Eve gecmene sevindm canim bolca dinlenirsn ins hersey yolunda gider. Tama zaman yaklasnca bi sabah ugrarim da var die saldim:) tabi bakalim doktr ne dick dedgn gibiÇıktık eve geldik çok şükür aynı gibi durum istirahate daha çok yatarak devam edeceğiz.
Pazar farkedildi. Leke geliyordu dr açılma olabilir diye çağırdı açılma yokmuş kısalma olmuş. Yatacagiz bol bol. İlaçlara devam.
Çok normal vurmadiklari yer kalmadı bende. Aşağı yakın olan sürekli rahim ağzını tekmeliyor bol istirahat biraz yukarı çıkarıp baskıyı azaltır.
Kayıt yapılmadıysa araya kaynayabilir bence uğra zamanı geçmesin. Doktorun da onay versin ama tetanoz aşısına benim ki istemedi. Riskli durumun var zaten daha fazla sorun olmasın dedi.
Sevindim canim. Endiselenme sen, bende bastan cok endiselenmistim ama doktor zaten ona gore ilac veriyorŞimdi çıktım sorun yok şükür. Antibiyotiğe devam.
Evet canm hep ozeldeym sgk yok devlet kanallarnda kaydm olmadgndan gec olabilir. Bu hafta bekleym haftaya cuma sabah ugraym en iyisi bu hafta yogunun gidemem sanirm. Ay her ay mi cagiriyo. E onu kendi doktormda isteyp yaptrck zatn takpteyz ya garp gelmsti bana duydugmdaHep ozel hastaneye gittiysen biraz gec ulasiyor bilgi. Beni 10. Haftada aramislardi. Senide bugun yarin ararlar ama aramazlarsa sen git bencede. Aylik kan ve idrar tahlilleri de yapiliyor cunku.
Gecmis olsun canim. Insallah bundan sonra sıkinti yasamazsinÇıktık eve geldik çok şükür aynı gibi durum istirahate daha çok yatarak devam edeceğiz.
Tamamdir canim sagol bilgi icin. Agri sisknlk yapti mi. Okulda hep kolum sisip agrirdi asilarda ins ole olmazCanim ben bugun 20. Haftaya girdim doktor yaptirabilirsin artik dedi.
Hayirli olsun canim Allah gonlune gore versin hic belli olmaz blki bir surpriz olir:) bende iknci surpriz yumurtami 7. haftada ogrenmstm:)Selam güzel anneler 1 haftadır istemsizce kendimi bu topik de buluyorum.Sohbetlerinizi okuyorum.Bugün hamile olduğumu öğrendim.Kimbilir..Belki de ikizdir
Valla canim gecen senede yapilmisti 1 hafta kolumu kaldiramamistim agridan. Simdi de agriyo, asil agrisi yarin basliycak. Ates yapmadi cok sukur.Tamamdir canim sagol bilgi icin. Agri sisknlk yapti mi. Okulda hep kolum sisip agrirdi asilarda ins ole olmaz
Geçmiş olsun inşallah vakti zamanında gelir miniklerMerhaba arkadaşlar , ben 6 gündür hastanedeyim , doktora şeker yüklemesi testimi göstermeye gitmiştim , ve o hafta kasıklarımda ara ara baskı hissettiğimi ve gaz sancısı yaşadığımı söyledim , ultrasondan baktı her şey normal ama yine de nst çektirmemi istedi ve düzenli sancı çıktı , hastaneden çıkmama bile izin vermeden yatış yaptı hemen , rahim kasılmasını engelleyici ilaç tedavisi uyguluyor ve 3 saatte bir nst çektirtiyor . Bazılarında sancı 100 çıkıyor düzenli olarak . Henüz 27+2 , bugün daha iyiyim. Ama erken Doğum yapacağım kesinleşti gibi , umarım 32.haftayı görürüz en azından
Oy ne diyosun canim zorms vala ya dinlen bolca. Ates olmamasi iyi tabi masallah.Q
Valla canim gecen senede yapilmisti 1 hafta kolumu kaldiramamistim agridan. Simdi de agriyo, asil agrisi yarin basliycak. Ates yapmadi cok sukur.
İnşallah canım. 12 haftadan itibaren ücretsiz vitamin mineral desteği decavit de alabiliyorsun aklında olsun.Eve gecmene sevindm canim bolca dinlenirsn ins hersey yolunda gider. Tama zaman yaklasnca bi sabah ugrarim da var die saldim:) tabi bakalim doktr ne dick dedgn gibi
Sağol canım, inşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayalim gerçekten çok zor hastane hastalık. Gebelik hastalık değildir diyorlar ya bize bildiğin hastalık gibi geçiyor. Nerede kaldı eğlencesi bir tulum giyip dolaşmadik diyorum bazen şaka tabi sağlık öncelikli özellikle onların ki Rabbim hepimize şifa versin korusun inşallah.Gecmis olsun canim. Insallah bundan sonra sıkinti yasamazsin
Sagol canim tamamİnşallah canım. 12 haftadan itibaren ücretsiz vitamin mineral desteği decavit de alabiliyorsun aklında olsun.
Sağol canım, inşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayalim gerçekten çok zor hastane hastalık. Gebelik hastalık değildir diyorlar ya bize bildiğin hastalık gibi geçiyor. Nerede kaldı eğlencesi bir tulum giyip dolaşmadik diyorum bazen şaka tabi sağlık öncelikli özellikle onların ki Rabbim hepimize şifa versin korusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?