- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.721
Haklisin canim. Benimde bugun kontrolum vardi. Gecen hafta kilolar ayniydi. Bu hafta 30gr fark acilmis, doktor simdilik bu kadar fark onrmli degil 100 gri gecerse sıkinti dedi ama benim moralim bozuldu yinede. Kan transfizyonu 20. Haftadan sonra basliyormus ya insallah allah ne bana ne de baska kisiye yasatmaz bu durumuİnşallah canım. 12 haftadan itibaren ücretsiz vitamin mineral desteği decavit de alabiliyorsun aklında olsun.
Sağol canım, inşallah hiçbirimiz sıkıntı yaşamayalim gerçekten çok zor hastane hastalık. Gebelik hastalık değildir diyorlar ya bize bildiğin hastalık gibi geçiyor. Nerede kaldı eğlencesi bir tulum giyip dolaşmadik diyorum bazen şaka tabi sağlık öncelikli özellikle onların ki Rabbim hepimize şifa versin korusun inşallah.
Karsiladigina sevindim canim. Aynen insallah hic gerek kalmaz, saglicakla kavusuruz bebitolarimizaArkadas uyarmisti L Lemmy sagolsn. Bu arada ben de bagli oldgm ozel emekli sandigina sordum kuvoz olayini ikiz oldgu icin erken dogum herkste bi ihtimal var sartlar ne dedim. Gttigm hastsnede cocugum %100 hizmet alabiliyorms sukur. Dogdugu gibi ilk is gununde uzerime aldrmam icin talepte bulunursam hastaneden sevk gidiyorms emekli sandigina onlarda onaylaynca para odemiyormusm. Bole donduler kayda sora baska seler ins cikmaz tabiki ins bunlara gerek kalmaz hicbirimiz icin. Ama bilmedgmden proseduru bastn ogreneym dedim.
Ben yine de bu sigorta sandik islerine pek guvenemiyorm bazn kilifina uyduruyorlar:) ins kalmaz hicbirimizn kuzum meleklerimize kavusalim saglikla❤ bazn zaman cok uzun geliyor kavusmk istiyorm hissetmk istiyorm o gunleride rabbim gosterdin cumlemizeKarsiladigina sevindim canim. Aynen insallah hic gerek kalmaz, saglicakla kavusuruz bebitolarimiza
Evet canm hep ozeldeym sgk yok devlet kanallarnda kaydm olmadgndan gec olabilir. Bu hafta bekleym haftaya cuma sabah ugraym en iyisi bu hafta yogunun gidemem sanirm. Ay her ay mi cagiriyo. E onu kendi doktormda isteyp yaptrck zatn takpteyz ya garp gelmsti bana duydugmda
Anladm canim. Sigorta oldgu icin hersy indrmli oluyo bnde gebeligi ogrendktn sora detyli tahlil yapilmsti. Devlet hstsnelerinede para odemem lazm sgk yok aile hekmligi nasi olck bakalim bnde:) tabiki ayni testler yaplcksa ne gerk var canim. Bncede mantkli surekli yapilmasi bisi varsa onlem alinirBenim doktorum istemiyor ekstradan tahlil ben aile hekiminin yaptiklarini onada gosteriyorum. Kontrol ediyor. Zaten aile hekimi söylüyor jinekologunuza da gosterin diye. Basta banada cok gelmisti her ay test yapmalari ama enfeksiyon ve degerlerin olculmesi acisindan iyi bir sey bence.
Şimdilik iyiler şükür ilerde sorun çıkmaz inşallahSevindim canim. Endiselenme sen, bende bastan cok endiselenmistim ama doktor zaten ona gore ilac veriyor
30gr çok fark etmez bence de canım sen şimdiden canını sıkma, bizimkilerde de fark var açılmaz inşallah daha fazla. Stres gebeliğe iyi gelmiyor. Sakin ol dr un takip ediyor sonuçta.Haklisin canim. Benimde bugun kontrolum vardi. Gecen hafta kilolar ayniydi. Bu hafta 30gr fark acilmis, doktor simdilik bu kadar fark onrmli degil 100 gri gecerse sıkinti dedi ama benim moralim bozuldu yinede. Kan transfizyonu 20. Haftadan sonra basliyormus ya insallah allah ne bana ne de baska kisiye yasatmaz bu durumu
Bana her ay gel tahlil yaparız demediler ama her gittiğimde istersem yapıyorlar artık gidemem o ayrı ama bende kendi doktoruma gösteriyorum öyle durumlarda.Benim doktorum istemiyor ekstradan tahlil ben aile hekiminin yaptiklarini onada gosteriyorum. Kontrol ediyor. Zaten aile hekimi söylüyor jinekologunuza da gosterin diye. Basta banada cok gelmisti her ay test yapmalari ama enfeksiyon ve degerlerin olculmesi acisindan iyi bir sey bence.
Gebelerin kendiliğinden sgk dan hizmet alabildiği duymustum sanki bi sor istersen sgk ya.Anladm canim. Sigorta oldgu icin hersy indrmli oluyo bnde gebeligi ogrendktn sora detyli tahlil yapilmsti. Devlet hstsnelerinede para odemem lazm sgk yok aile hekmligi nasi olck bakalim bnde:) tabiki ayni testler yaplcksa ne gerk var canim. Bncede mantkli surekli yapilmasi bisi varsa onlem alinir
haftaya perinatolojiden randevu alıcam ense kalınlığı için. ben hep gebeliğin 11. haftasına kadar biliyordum artık çok tecrübesizim ne yapıcam kaç çıkıcak nasıl olacak düşünmekten çıldıriciiimmm
çok şükür o dediklerini hiç bilmiyorum araştırmayayımda bilmeyeyim bariO düşünceler hic bitmiyor.
Beta degerini gorunce bir keseyi gorsem diyorsun.
Keseyi gorunce bir kalp atisini duysam diyorsun.
Onu duyuyorsun aman ense kalinligi normal mi?
Sonra ay kalpleri atiyor mudur acaba?
17. Haftadan beri hareketlerino duyuyorum ama yine korkular bitmedi. Transfuzyon olur mu, rahim kisalir mi, erken dogum olur mu, tansiyon yukselir mi, hep bir dusunce, tedirginlik.
Allah cumlemizin sonunu hayra cikarsin. Hep dua ediyorum hepimizin hamileligi hayirlisiyla saglikla çocuklarımızı kucagimiza alarak bitsin.
Bol bol dua edip ferahlamaya calisacagiz. Su belliki olacak olan hic bir seye de engel olamiyoruz. Elimizden gelen sey dua etmek.
cinsiyete konsantre olamıyorum. her dr risk sayınca bir korku.... ınşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz için dua ediyrmMasallah canim cumlemiz icin aminsmdi cinsiyt heyecani vardir snde zmaan yaklastikca:)
Canım benim yaa bilmiyorum ne desem aynı sıkıntı bende de var sen elinden geleni yapıyorsun Rabbim korur inşallah onları belli olmaz kötü düşünme gün doğmadan neler doğar. Kasılma var mi bakıyorlar mi Ben hissetmiyordum ama dr eliyle kontrol ederken farketti nst de çıkmadı ama yine de ilaç başladılar Kasilma için.Kızlar perinotılogtan geldim.rahim ağzım 8mm düşmüş.23 hafraligim.elimizden geleni yaptık dedi.çünkü benim serklajim var.sürekli yatıyorum zaten..Sinirlerim bozuldu
Blki aile hekmligi onu uyguluyodur canim sorarm sagol. Ozel emekli sandiginda benim primlerim birikiyo ondan30gr çok fark etmez bence de canım sen şimdiden canını sıkma, bizimkilerde de fark var açılmaz inşallah daha fazla. Stres gebeliğe iyi gelmiyor. Sakin ol dr un takip ediyor sonuçta.
Bana her ay gel tahlil yaparız demediler ama her gittiğimde istersem yapıyorlar artık gidemem o ayrı ama bende kendi doktoruma gösteriyorum öyle durumlarda.
Gebelerin kendiliğinden sgk dan hizmet alabildiği duymustum sanki bi sor istersen sgk ya.
Bu hafta sanirim hepimiz icin kotu bir hafta oluyorKızlar perinotılogtan geldim.rahim ağzım 8mm düşmüş.23 hafraligim.elimizden geleni yaptık dedi.çünkü benim serklajim var.sürekli yatıyorum zaten..Sinirlerim bozuldu
Kızlar perinotılogtan geldim.rahim ağzım 8mm düşmüş.23 hafraligim.elimizden geleni yaptık dedi.çünkü benim serklajim var.sürekli yatıyorum zaten..Sinirlerim bozuldu
Inss canim ya bndede o korkular var zamannda dogarlar sorunsz buyurler inscinsiyete konsantre olamıyorum. her dr risk sayınca bir korku.... ınşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz için dua ediyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?