- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.741
Hayirlisi olsn canim hayirli evlat olsn:)bizim de dün akşam dr alttaki erkeğe benziyo dedi
Okurken bile kotu oldum nekadr korkmssndur cok gecms olsn canim Allah korusun bebeklerinibu sabah yoğun bir kanamayla uyandım purluton igne progestoren ve serum yaptilar.kanama simdim durdu ama beni çok korkuttu kesin kaybediyorum dedim . bebekler iyi rahim ağzıda kapalı ve evde istirahat edeceksin dedi dr. bu haftalarda kanama yaşayan olmuşmuydu arkadaşlar..içime bi korku düştü
Allah korusn senin bebislerini de canim yaKızlar perinotılogtan geldim.rahim ağzım 8mm düşmüş.23 hafraligim.elimizden geleni yaptık dedi.çünkü benim serklajim var.sürekli yatıyorum zaten..Sinirlerim bozuldu
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallahbu sabah yoğun bir kanamayla uyandım purluton igne progestoren ve serum yaptilar.kanama simdim durdu ama beni çok korkuttu kesin kaybediyorum dedim . bebekler iyi rahim ağzıda kapalı ve evde istirahat edeceksin dedi dr. bu haftalarda kanama yaşayan olmuşmuydu arkadaşlar..içime bi korku düştü
Karnın alt kısımda 15-20sn süren sertleşme gibi. Bende anlamamıştım. Sıkıntılı bir durum.Kizlar bu kasilma dediginiz sey nasil oluyor?
Benim gobegimin alt kismi karincalaniyor bazen mesela bu kasilma midir?
Geçmiş olsun iki kez biri çok yoğun kanama geçirdim proluton hastalık devam et hiç kesme. Kanama ile doğuran çok var zor biliyorum ama stres yapmanaya çalış. Benim perşembeden beri yine kahverengi leke geliyor üçüncü gün kırmızı oldu rahim ağzında kısalma varmış bilmiyorum denk geldi belki de. Allah korusun hepimizi ve evlatlarını. Bol bol dinlen. Yat kalkma.bu sabah yoğun bir kanamayla uyandım purluton igne progestoren ve serum yaptilar.kanama simdim durdu ama beni çok korkuttu kesin kaybediyorum dedim . bebekler iyi rahim ağzıda kapalı ve evde istirahat edeceksin dedi dr. bu haftalarda kanama yaşayan olmuşmuydu arkadaşlar..içime bi korku düştü
Kızlar perinotılogtan geldim.rahim ağzım 8mm düşmüş.23 hafraligim.elimizden geleni yaptık dedi.çünkü benim serklajim var.sürekli yatıyorum zaten..Sinirlerim bozuldu
bu sabah yoğun bir kanamayla uyandım purluton igne progestoren ve serum yaptilar.kanama simdim durdu ama beni çok korkuttu kesin kaybediyorum dedim . bebekler iyi rahim ağzıda kapalı ve evde istirahat edeceksin dedi dr. bu haftalarda kanama yaşayan olmuşmuydu arkadaşlar..içime bi korku düştü
maşallah inşallah bizlerde görürüz bu haftaları ilaç kullandın mi şimdiye kadar canim14 .haftamda bendede oldu cok yogun bir kanama 7 gün filan hastanede yattım sonrada evde dinlenmeyle bu haftaya kadar geldik cok sükür benımde bebekler iyiydi rahim agzı kapalıydı rahim damarı catlamıs dedi doktor sonra kesıldı yavas yavas
maşallah inşallah bizlerde görürüz bu haftaları ilaç kullandın mi şimdiye kadar canim
Hayirli ve kolay bir dogum olur ins canim dualarimz snele haberdar et bizi ikisinide saglikla kucagina al❤Kanamadan sonra progestan kullandım ama bir ay felan fitil gibi kullanmamı soyledı doktor oyle kullandım inş Rabbim hepınıze bu haftaları gormeyı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsin bende haftaya persembe yatıcam hastaneye kısmetse
Benim sağlık ocağındaki hemşire tetenoz aşısı icin 1 doz yeterli hamilelik icin dedi.tetanoz asisindan kurtulamadim bende sadece 3 doz degil 2 doz uygulanacakmis. Bugum yapildi ilki. Daha yapildigi gibi basladi kolum agrimaya
Benimkilerde 1 doz yeterli gelmiyor korumuyor dediler. Kadin dogumcumda aynisini demisti. Kadin dogumcunada sor bence bi yanlislik olmasin.Benim sağlık ocağındaki hemşire tetenoz aşısı icin 1 doz yeterli hamilelik icin dedi.
2. doz keyfe keder dedi.
Benim sağlık ocağındaki hemşire tetenoz aşısı icin 1 doz yeterli hamilelik icin dedi.
2. doz keyfe keder dedi.
Aynen canim bende oyle biliyorum. Ilk 2 asi gebelikte, 3. Asi dogumdan sonra yapiliyormusBen biraz arastirmistim her yerde 2 doz yaziyor o da 1 yil koruyormus zaten. Ebeye de sordugumda 2. yi de olmak zorundasın demisti. Bence jinekologunla da gorus.
Tamam o zaman bende 2. dozu oliym.Benimkilerde 1 doz yeterli gelmiyor korumuyor dediler. Kadin dogumcumda aynisini demisti. Kadin dogumcunada sor bence bi yanlislik olmasin.
Canim 2. Doz zaten 4. Haftadan once olmuyo. Ben 2. Doz icin nezaman geleyim diye sordugumda mutlaka 4 hafta gecmis olsun demislerdi.Tamam o zaman bende 2. dozu oliym.
Cerrahpasaya gidiyorum dr bana 5 hafta sonraya rand. verdigi icin 2. dozu sorma zamanını gecmis oluyorum.oyuzden yaptırırım.
Seker yuklemesini bile soramıycam 28. gecince randevum.oyuzden disarda yaptirip götürürüm.
Zaten benim kuzular azıcık iricene (22+3 de kızım 511 gr .oğlum 595 gr )hakan bey. sorun yok dedi ama arastirdigim kadariyla seker hastalarinin bebekleri iri oluyomus.26. hafta test yaptırıcam.
evet hafta araylaymış 2. doz.benim dr randovim 5 hafta sonraya verildiCanim 2. Doz zaten 4. Haftadan once olmuyo. Ben 2. Doz icin nezaman geleyim diye sordugumda mutlaka 4 hafta gecmis olsun demislerdi.
Masalllah kuzucuklara tombis tombiscinsiuetleri neydi?
Masallah allah bagislasin :) benimkilerde 1er hafta onde gidiyordu bu son kontrolde aralarinda 30 g fark olusmus bide tam haftasiyla uyumlu ciktievet hafta araylaymış 2. doz.benim dr randovim 5 hafta sonraya verildi
uyruk kemiği .karıniçin.kafataşı gibi ölçümlerini kontrol ettim. üst sınıra yakın çıktı.Tum degerlerin alt_orta ve üst sınırları var.
Yani kemikleri iri sanırim kuzularimin.
kız ve erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?