2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Masallah allah bagislasin :) benimkilerde 1er hafta onde gidiyordu bu son kontrolde aralarinda 30 g fark olusmus bide tam haftasiyla uyumlu cikti
tesekkur ederim : )
Senin kısçelerinide Allah bagislasin.
Seninkiler tek yum. ikizi oldukları için mi aralarındaki fark 100gr ı geçmesin diyor dr.un.
22.hafta kilolarini ögrenince yaz lütfen.

Maşallah Benimkiler de biri erkek, diğeri henüz belli değil, bacakları kapamıştı :)

Soyledigin kilolar 22. Hafta icin normal degil mi ? Seker hastaligin var mi yoksa kilolarindan dolayi suphe mi duydun ? Ben normal buldum kilolarini
Ayrica seker yüklemesini Cerrahpasa'da mi yaptiracaksin? Bende orda takipliyim dun randevum vardi ama seker yuklemesi hakkinda hic konuşmadık. Bir sey demediler. Ozelde de takipliyim ama devlette yaptirmak isterim eger Cerrahpasa yapıyorsa

cerrahpaşadaki hakan bey kg icin normal dedi.Ama bi cok arkadaşla konuştum herkesinkinin agirligi az olunca kuşku duydum.int den baktım üst sınırı geçmemisler ama hep bi acabalar oluyo işte.
Hayır şeker hastası degilim.Aylık seker tahlillerimde hep normal çıktı ancak hamilelik öncesi meyve hariç hiç seker kullanmazdım ama hamileligimin 3. ayından baslayan bi şekerli şeylere doyamama arsızlığım oluştu.toplam 10 kg aldım.
O sebeple acaba hamilelik şekerim mi oluştu diye düşündüm.
Şeker yuklemesi devlet hast. yapılıyor diye biliyor ama cerrahpasa bana uzak o sebeple yakindaki bi devlet hast. yada özelde yaptırmayı düsünüyorum.
Bizde hakan by ile seker yuklemesine dair konusmadik. Zaten sormadikca hic bi sey söylemiyorlar.Rahim ölçumünü dahi ben talep edince bakıldı.30mm çıktı.iyi dedi.Ama arastirmalardan biliyorum ki 30un üstü iyi kabul ediyor.
Hakan bey ultrasonda detaylı inceliyo o konuda memnunum onun harici soru sorasın ki bilgi alasın.
senin bebeklerin kilosu kaç ?

Bende Hakan Bey'den cok memnunum. Cok detayli guzel inceliyor ancak dedigin gibi sorulara hic cevap vermiyor. Bende sancim var neden olabilir diye sordum onu takip doktoruna sor dedi. :)) Seker yuklemesini hasekide yaptirabilirim bende orda cok cabuk hallediliyor islemler.
Benim 21+5'te kilolari 430 gr cikti. Iyi dediler.

Hanımlar 4 günlük enfeksiyon tedavisinden sonra hastaneden çıktık. 12. Hafta dikiş atılacak. 14. ve 16. Hatalarda hep rahim boyum ölçülecek. Sonra hep yatış dinlenis
Cok gecmis olsun canim saglikla devam eder inss. Erken dikis atiyorlarms acilma mi oldu :s dinlen bolca sen ve bebeklerin iyi olsn bisi dusnme

Merhaba arkadaşlar. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Bügun sürpriz bir şekilde ikizlere hamile olduğumu öğrendim 7+1 ler. Ben henüz çok tecrübesizim. Zaman içinde bana yardım ederseniz sevinirim. Allah kuzularımızı korusun. Çok fazla mesaj vardı okuyamadım ama zaman içinde tanırım sizleri.

Gozun aydin canim saglikla kucagina alirsin ins. Bzde bu zamanlarda surpriz ogrenmstik harika bi duygu :)

Sizinle günü gününe ayniyiz :)

Hayırlı olsun canım ben de ilk öğrendiğim de 7+5, 7+3tüler. Şok olmuştuk bizde öğrendiğimuz de kalpleri pıtpıtpıt atıyordu :)) çift yumurta mı tek mi. Ilk gebelik mi:)

Hayırlı olsun canım ben de ilk öğrendiğim de 7+5, 7+3tüler. Şok olmuştuk bizde öğrendiğimuz de kalpleri pıtpıtpıt atıyordu :)) çift yumurta mı tek mi. Ilk gebelik mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…