- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.752
- 133
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.761
tesekkur ederim : )Masallah allah bagislasin :) benimkilerde 1er hafta onde gidiyordu bu son kontrolde aralarinda 30 g fark olusmus bide tam haftasiyla uyumlu cikti
Maşallahevet hafta araylaymış 2. doz.benim dr randovim 5 hafta sonraya verildi
uyruk kemiği .karıniçin.kafataşı gibi ölçümlerini kontrol ettim. üst sınıra yakın çıktı.Tum degerlerin alt_orta ve üst sınırları var.
Yani kemikleri iri sanırim kuzularimin.
kız ve erkek.
Tamam o zaman bende 2. dozu oliym.
Cerrahpasaya gidiyorum dr bana 5 hafta sonraya rand. verdigi icin 2. dozu sorma zamanını gecmis oluyorum.oyuzden yaptırırım.
Seker yuklemesini bile soramıycam 28. gecince randevum.oyuzden disarda yaptirip götürürüm.
Zaten benim kuzular azıcık iricene (22+3 de kızım 511 gr .oğlum 595 gr )hakan bey. sorun yok dedi ama arastirdigim kadariyla seker hastalarinin bebekleri iri oluyomus.26. hafta test yaptırıcam.
Tesekkurler.MaşallahBenimkiler de biri erkek, diğeri henüz belli değil, bacakları kapamıştı :)
cerrahpaşadaki hakan bey kg icin normal dedi.Ama bi cok arkadaşla konuştum herkesinkinin agirligi az olunca kuşku duydum.int den baktım üst sınırı geçmemisler ama hep bi acabalar oluyo işte.Soyledigin kilolar 22. Hafta icin normal degil mi ? Seker hastaligin var mi yoksa kilolarindan dolayi suphe mi duydun ? Ben normal buldum kilolarini
Ayrica seker yüklemesini Cerrahpasa'da mi yaptiracaksin? Bende orda takipliyim dun randevum vardi ama seker yuklemesi hakkinda hic konuşmadık. Bir sey demediler. Ozelde de takipliyim ama devlette yaptirmak isterim eger Cerrahpasa yapıyorsa
cerrahpaşadaki hakan bey kg icin normal dedi.Ama bi cok arkadaşla konuştum herkesinkinin agirligi az olunca kuşku duydum.int den baktım üst sınırı geçmemisler ama hep bi acabalar oluyo işte.
Hayır şeker hastası degilim.Aylık seker tahlillerimde hep normal çıktı ancak hamilelik öncesi meyve hariç hiç seker kullanmazdım ama hamileligimin 3. ayından baslayan bi şekerli şeylere doyamama arsızlığım oluştu.toplam 10 kg aldım.
O sebeple acaba hamilelik şekerim mi oluştu diye düşündüm.
Şeker yuklemesi devlet hast. yapılıyor diye biliyor ama cerrahpasa bana uzak o sebeple yakindaki bi devlet hast. yada özelde yaptırmayı düsünüyorum.
Bizde hakan by ile seker yuklemesine dair konusmadik. Zaten sormadikca hic bi sey söylemiyorlar.Rahim ölçumünü dahi ben talep edince bakıldı.30mm çıktı.iyi dedi.Ama arastirmalardan biliyorum ki 30un üstü iyi kabul ediyor.
Hakan bey ultrasonda detaylı inceliyo o konuda memnunum onun harici soru sorasın ki bilgi alasın.
senin bebeklerin kilosu kaç ?
Cok gecmis olsun canim saglikla devam eder inss. Erken dikis atiyorlarms acilma mi oldu :s dinlen bolca sen ve bebeklerin iyi olsn bisi dusnmeHanımlar 4 günlük enfeksiyon tedavisinden sonra hastaneden çıktık. 12. Hafta dikiş atılacak. 14. ve 16. Hatalarda hep rahim boyum ölçülecek. Sonra hep yatış dinlenis
Hanımlar 4 günlük enfeksiyon tedavisinden sonra hastaneden çıktık. 12. Hafta dikiş atılacak. 14. ve 16. Hatalarda hep rahim boyum ölçülecek. Sonra hep yatış dinlenis
Gozun aydin canim saglikla kucagina alirsin ins. Bzde bu zamanlarda surpriz ogrenmstik harika bi duygu :)Merhaba arkadaşlar. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Bügun sürpriz bir şekilde ikizlere hamile olduğumu öğrendim 7+1 ler. Ben henüz çok tecrübesizim. Zaman içinde bana yardım ederseniz sevinirim. Allah kuzularımızı korusun. Çok fazla mesaj vardı okuyamadım ama zaman içinde tanırım sizleri.
Sizinle günü gününe ayniyiz :)Merhaba arkadaşlar. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Bügun sürpriz bir şekilde ikizlere hamile olduğumu öğrendim 7+1 ler. Ben henüz çok tecrübesizim. Zaman içinde bana yardım ederseniz sevinirim. Allah kuzularımızı korusun. Çok fazla mesaj vardı okuyamadım ama zaman içinde tanırım sizleri.
Amin cümlemize nasip etsin sağlıkla. Harika bir duyguymuş yaGozun aydin canim saglikla kucagina alirsin ins. Bzde bu zamanlarda surpriz ogrenmstik harika bi duygu :)
A evet gerçekten öyle. Kalp atışlarını duydunuz mu. Tek mi çift yumurta ikizleri mi.Sizinle günü gününe ayniyiz :)
Daha önce ikizlerimi kaybetmistim şimdi önlem amaçlı dikiş atılacak. Aynısını yasamayalim dedi. Bizde kabul ettik içimiz daha rahat olurCok gecmis olsun canim saglikla devam eder inss. Erken dikis atiyorlarms acilma mi oldu :s dinlen bolca sen ve bebeklerin iyi olsn bisi dusnme
tesekkurler. İnşallah sağlıcakla kavusuruz bebislerimizeCok gecmis olsun inşallah olumlu sonuclar alirsiniz.
Çok geçmiş olsun inşallah bir saha yaşatmaz AllahDaha önce ikizlerimi kaybetmistim şimdi önlem amaçlı dikiş atılacak. Aynısını yasamayalim dedi. Bizde kabul ettik içimiz daha rahat olur
Kayıpların için çok üzgünüm. Rabbim bu acıyı kimseye yaşatmasın. İnşallah sağlıkla doğsun kuzular.Daha önce ikizlerimi kaybetmistim şimdi önlem amaçlı dikiş atılacak. Aynısını yasamayalim dedi. Bizde kabul ettik içimiz daha rahat olur
Hayırlı olsun canım ben de ilk öğrendiğim de 7+5, 7+3tüler. Şok olmuştuk bizde öğrendiğimuz de kalpleri pıtpıtpıt atıyordu :)) çift yumurta mı tek mi. Ilk gebelik mi:)Merhaba arkadaşlar. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Bügun sürpriz bir şekilde ikizlere hamile olduğumu öğrendim 7+1 ler. Ben henüz çok tecrübesizim. Zaman içinde bana yardım ederseniz sevinirim. Allah kuzularımızı korusun. Çok fazla mesaj vardı okuyamadım ama zaman içinde tanırım sizleri.
Çok teşekkür ederim. Çift yumurta. Bir kızım var 3.5 yaşında. Sizin nasıl gidiyor, kuzular nasılHayırlı olsun canım ben de ilk öğrendiğim de 7+5, 7+3tüler. Şok olmuştuk bizde öğrendiğimuz de kalpleri pıtpıtpıt atıyordu :)) çift yumurta mı tek mi. Ilk gebelik mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?