- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.781
Allah tekrarini yasatmasn canim cok iyi dusunms tabiki icinz rahat eder allah korusun bebekleriniDaha önce ikizlerimi kaybetmistim şimdi önlem amaçlı dikiş atılacak. Aynısını yasamayalim dedi. Bizde kabul ettik içimiz daha rahat olur
Evet canim. Tek yumurta ikizlerinde kan transfuzyonu diye bir risk var, ikizlerin bazen biri bazen ikisini kaybedebiliyorsun gec donemde ortaya cikarsa kurtulma ihtimalleri oluyormus. 100 gr dedigi aslinda aralarindaki fark %20i gecerse bu durum soz konusu oluyor. Ondan endiselendim bende cunku onceki kontrolde fark yoktu. Bakalim perinatolog kontrolunde kesinlesir durumlari.tesekkur ederim : )
Senin kısçelerinide Allah bagislasin.
Seninkiler tek yum. ikizi oldukları için mi aralarındaki fark 100gr ı geçmesin diyor dr.un.
22.hafta kilolarini ögrenince yaz lütfen.
Masallah seninkilerinede.Bende Hakan Bey'den cok memnunum. Cok detayli guzel inceliyor ancak dedigin gibi sorulara hic cevap vermiyor. Bende sancim var neden olabilir diye sordum onu takip doktoruna sor dedi. :)) Seker yuklemesini hasekide yaptirabilirim bende orda cok cabuk hallediliyor islemler.
Benim 21+5'te kilolari 430 gr cikti. Iyi dediler.
Tek yumurta ikizleri daha zorlu süreçlerEvet canim. Tek yumurta ikizlerinde kan transfuzyonu diye bir risk var, ikizlerin bazen biri bazen ikisini kaybedebiliyorsun gec donemde ortaya cikarsa kurtulma ihtimalleri oluyormus. 100 gr dedigi aslinda aralarindaki fark %20i gecerse bu durum soz konusu oluyor. Ondan endiselendim bende cunku onceki kontrolde fark yoktu. Bakalim perinatolog kontrolunde kesinlesir durumlari.
Kalp atislarini iki gün önce duydum canım persembe günü, şu an anlaşılan çift yumurta ikizi. İki kese var ama plasenta gelişimi kesinleştirecek bakalım :)Amin cümlemize nasip etsin sağlıkla. Harika bir duyguymuş ya
A evet gerçekten öyle. Kalp atışlarını duydunuz mu. Tek mi çift yumurta ikizleri mi.
Masallah seninkilerinede.
ben hamilelik öncesi 4 ay çok yoğun bi şekilde vitamin takviyesi kullandım belkide ondan benimkiler azıcık besili : )
Rahim ağzını ölçtümü..ölçüyse kaç çıktı?
Bu seker yukleme testini araştırdığım kadarıyla
önce açlık kan şekerine bakiliyo
ardindan 50mg glikozla tekrar kan
daha sonraki 2. saatte(her merkez bu 3. kan alimini yapmiyomus) tekrar kana bakiliyormus.
Merak ettigim husus şu, eğer kan tahlil sonuclari çıkıp onlara göre 1 veya 2 saat sonraki kanlar aliniyorsa bu devlet hastanesinde nasıl olur.çünki kan tahlilleri hep ertesi gün çıkıyor.senin bilgin varmı bu konuda
Maşallah ne güzel :) benim ilk gebelik şuan 9 haftalıklar çift yumurta ikizi. Ben de yeni yeni araştırmalara girdim çok tecrübeli değilim korku heyecan sevinç herşey birarada:) ama benim çok mide bulantılarım kusmalarm var senin de öyle mi?Çok teşekkür ederim. Çift yumurta. Bir kızım var 3.5 yaşında. Sizin nasıl gidiyor, kuzular nasıl
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah yavrularini canim. Valla makat gelis cok riskli diye biliyorum ben mutlaka sezeryanla alinmasi gerekiyor. Niye boyle bir sey soylemisler size anlmadim. Bazen son anda da bebekler donebiliyor, umarim sizinkiler doner. Donmezlerse bence makat geliste normal riskini almayin.Selamlar kızlar nasılsınız
Bılıyosunuz bu persembe doguma gıdıcem kısmetse hastanenın doguma gırecek bashekımıyle konustuk bebeklerım hala ters oturuyolar doktor ımza atıp makat dogurmamı soyluyor korku fılmı benım kendı takıp doktorum asla kabul etme dedı bende etmedım ama carsamba tekrar bakılacak doktor ozaman tekrar konusalım dedı ılk bebek bas donduyse normal denıcekler tekrar ılk ıkı dogumlarımda bebek ırı ve normal oldugu ıcın pek sezeryan yapmak ıstemıyor bunlarıda terste olsa dogurursun dıyor doktor bende bu sekıl normal dogurmak ıstemıyorum tehlıkelı olmasa ımza ıstemezdı bakalım ne olacak kabuslarım oldu artık
Zorunlu bir durum oluşmuş olur artık imza ile falan olur mu Allah korusun. Bende kabul etmezdim. Sağlıkla gelsinler inşallah.Selamlar kızlar nasılsınız
Bılıyosunuz bu persembe doguma gıdıcem kısmetse hastanenın doguma gırecek bashekımıyle konustuk bebeklerım hala ters oturuyolar doktor ımza atıp makat dogurmamı soyluyor korku fılmı benım kendı takıp doktorum asla kabul etme dedı bende etmedım ama carsamba tekrar bakılacak doktor ozaman tekrar konusalım dedı ılk bebek bas donduyse normal denıcekler tekrar ılk ıkı dogumlarımda bebek ırı ve normal oldugu ıcın pek sezeryan yapmak ıstemıyor bunlarıda terste olsa dogurursun dıyor doktor bende bu sekıl normal dogurmak ıstemıyorum tehlıkelı olmasa ımza ıstemezdı bakalım ne olacak kabuslarım oldu artık
Canım nasıl oldu ufaklıklar büyümüslerdur. Erken doğum riski başladı benim yatıyorum sürekli serviks 14-15 mm.Bir ikiz annesi olarak söylüyorum iyice uyuyun uyuyun uyuyun hep uygun
Ay maşallah gelişimlerine ne dedi benim kuzular 7+1 Di dün. İki kese var başka da bir şey demedi. Kan verdim perşembe akşam gel tekrar bebişlere bakalım testi değerlendirelim dedi.. Çok güzel dimi kalp atışlarını duymak. Hareketlerinde kim bilir nasıl sevineceğiz.Kalp atislarini iki gün önce duydum canım persembe günü, şu an anlaşılan çift yumurta ikizi. İki kese var ama plasenta gelişimi kesinleştirecek bakalım :)
Maşallah kuzulara. Ben de bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Sadece açken midem bulanıyor ama hiçkusmadım şükür. Tokken çok iyiyim. Bakalım hep böyle mi olacak.Maşallah ne güzel :) benim ilk gebelik şuan 9 haftalıklar çift yumurta ikizi. Ben de yeni yeni araştırmalara girdim çok tecrübeli değilim korku heyecan sevinç herşey birarada:) ama benim çok mide bulantılarım kusmalarm var senin de öyle mi?
Merhaba ben senin yerinde olsam riske girmezdim. Tabi senin kararın, ailenle de tartış. Senin için hayır lısı olsun. Sağlıkla kavuş yavrularınaSelamlar kızlar nasılsınız
Gelişimleri iyi canım birisinin boyu 9,5 mm birisinin boyu da 9,4 mm. Tam 7+0 da duyduk kalp atışlarını. Doktor da kese ve embriyolari tam 7 haftalık ölçtüm dedi. Bugün 7+2 deyiz. Ailemin yanına gitmek için yola ciktim hayırlısıyla gider geliriz insallah. Kalp atışlarının bu kadar değişik olabileceğini hiç düşünmezdim. Bir çok kişinin aksine duygusallıktan ziyade bir yok artık durumu oldu bizde :) Allah in yaratisi ne güzel 1 cm bile degiller ama kalp atıyorAy maşallah gelişimlerine ne dedi benim kuzular 7+1 Di dün. İki kese var başka da bir şey demedi. Kan verdim perşembe akşam gel tekrar bebişlere bakalım testi değerlendirelim dedi.. Çok güzel dimi kalp atışlarını duymak. Hareketlerinde kim bilir nasıl sevineceğiz.
Maşallah kuzulara. Ben de bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum. Sadece açken midem bulanıyor ama hiçkusmadım şükür. Tokken çok iyiyim. Bakalım hep böyle mi olacak.
Merhaba ben senin yerinde olsam riske girmezdim. Tabi senin kararın, ailenle de tartış. Senin için hayır lısı olsun. Sağlıkla kavuş yavrularına
Ben perinataloğa gidiyorum ama daha önce kaybım var vs drum kendisi istedi bu şekilde olmasını. Yok canım Doğum bir kere oluyor sonuçta ücreti neyse o alınırGünydın mucize anneleri. Siz kontrole kdın doğum hekimine mi perinatoloğa mi gidiyorsunuz. Ben ne yapmalıyım. İlk kez dün normal bir kadın doğumcuya gittim özele. Doğumda bizde 2 doğum ücreti mi alacaklar bir de onu merak ettim
Maşallah Maşallahhhh. Valla ben heyecandan hiç hatırlamıyorum nene dedi ama 7+1 ile uyumlu ikisi de dedi. Uzak mı annen. Sağlıkla git gel inşallah.Gelişimleri iyi canım birisinin boyu 9,5 mm birisinin boyu da 9,4 mm. Tam 7+0 da duyduk kalp atışlarını. Doktor da kese ve embriyolari tam 7 haftalık ölçtüm dedi. Bugün 7+2 deyiz. Ailemin yanına gitmek için yola ciktim hayırlısıyla gider geliriz insallah. Kalp atışlarının bu kadar değişik olabileceğini hiç düşünmezdim. Bir çok kişinin aksine duygusallıktan ziyade bir yok artık durumu oldu bizde :) Allah in yaratisi ne güzel 1 cm bile degiller ama kalp atıyor
Bende ilk kızımda suyu azdı perinatoloji takip etti ve doğumumda onlar yaptırdı. Bir kyıbım varbenim de şimdi deikiz bence ben de gitmeliyim. Bakalım hacettepe den randevu almaya çalışayımBen perinataloğa gidiyorum ama daha önce kaybım var vs drum kendisi istedi bu şekilde olmasını. Yok canım Doğum bir kere oluyor sonuçta ücreti neyse o alınır
Ben özele kadın doğuma gidiyorum. Tek ücret benim de bildiğimGünydın mucize anneleri. Siz kontrole kdın doğum hekimine mi perinatoloğa mi gidiyorsunuz. Ben ne yapmalıyım. İlk kez dün normal bir kadın doğumcuya gittim özele. Doğumda bizde 2 doğum ücreti mi alacaklar bir de onu merak ettim
Merhaba canim. Bebislerin hayirli ugurlu olsun. Ben sadece kadin doguma gidiyorum aslinda benimkiler tek yumirta ikizi oldugundan perinatolagada ayda 1 gitmem gerekiyor, ama artik 20. Hafta perinatologtan sonra sevkimi istiycem kadin dogumcumdan. burada herikisinede giden arkadaslarda var. Dogum ucreti ikiz olunca biraz fark aliyo benim fiyat icin gorustugum tum hastaneler. Ama 2 dogum ucreti olmuyo. 200-500 tl arasi fark oluyo okadar.Günydın mucize anneleri. Siz kontrole kdın doğum hekimine mi perinatoloğa mi gidiyorsunuz. Ben ne yapmalıyım. İlk kez dün normal bir kadın doğumcuya gittim özele. Doğumda bizde 2 doğum ücreti mi alacaklar bir de onu merak ettim
Çok teşekkür ederim Bütün yavruların sağlıkla doğduğunu görelim inşallah. Normalde özele gidecektim ama artık devlet düşünmeliyim. Masraf çok olacakMerhaba canim. Bebislerin hayirli ugurlu olsun. Ben sadece kadin doguma gidiyorum aslinda benimkiler tek yumirta ikizi oldugundan perinatolagada ayda 1 gitmem gerekiyor, ama artik 20. Hafta perinatologtan sonra sevkimi istiycem kadin dogumcumdan. burada herikisinede giden arkadaslarda var. Dogum ucreti ikiz olunca biraz fark aliyo benim fiyat icin gorustugum tum hastaneler. Ama 2 dogum ucreti olmuyo. 200-500 tl arasi fark oluyo okadar.
Kan, idrar, tüm testlerini poliklinikte yada direk devlet hastanesinde yaptır özelde ki doktoruna göster hem masraf olmuyor öyleÇok teşekkür ederim Bütün yavruların sağlıkla doğduğunu görelim inşallah. Normalde özele gidecektim ama artık devlet düşünmeliyim. Masraf çok olacakdün özelde ayrıntılı usg tek gebelik 350 ikiz 550 TL diyorlardı. dün Birde 4tüp kan verdim ve idrar 147tl aldılarmuayene 87 TL valla zor Allah hepimize güç
Versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?