2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Bide hanımlar bişey soracağım ikizler için 2li 3lü tarama testlerini yaptıran var mı. Benim hamile kalmadan önce tedavi gördüğüm doktorum. Ikizler için yanılma payı olduğundan bu testler yaptırılmasa da olur demişti

Ayrintiliya bence iyi fiyat vermisler canim. Ben 12. Hafta ayrintiliyi 750tle yaptirdim ki bazi yerlee cok daha fazla istediler. Aynen canim iki bebek olunca masraflar nerdeyse 2 kati. Benim ozel saglik sigortam var buyuzden fazla para odemiyorum, istersen sende bi arastir avantaji cok oluyo.

Canim benim tuo bebekti ve embriyolara pgt yaptirmistim buyuzden gerek yok demisti dojtorum ama desigin gibi ikiz olunca cogu doktor onermiyor hatali ciktigi icin

Bilgilerini dr sonrası yazman güzel olur.
Hakan bey ölçelim demiyo zaten ben talep ettim.ozaman ultrasonla baktı.ama biliyoruz ki dışarıdan tam ölçüm olmuyo.Rica ettim altdan bakması için.Ozaman benim talebimden dolayı baktı.iyi dedi.hemen sordum rakam kaç. Benim icin rakamsal değerler önemli.
özele daha yakın zamanda gideceginden orada baktır bence önemli.

Ben olsaysim sezeryan dusunurdum boyle bir durumda. Insallah hakkinizda hayirlisi olur.

Çok uzak canım, 1250 km falan

2 li tarama yapmıyorum ikizlere dedi doktorum sadece 12. Haftada ense kalınlığı bakarım demişti.

Çok uzak canım, 1250 km falan
Offf. Uçakla mı gideceksin yoksa kara yolu mu. İyi yolculuklar. Çok dikkat et kendine.

O zaman baktiginda iyi demisti. Tekrar baktirmama gerek var mi ?

Bir de perinatalogla görün bencede canım
Coklu cevap yazmaya calisiyorum bir turlu beceremedim :))
İnşallah senin bebeklerin için en hayırlı Doğum şekli neyse o olsun canım sağlıkla kavuşun
Selam kizlar kontrolumuz vardi kuzuciklarimin farki kapanms sayilir 1 gune dusms icim rahatladi❤ sonradan surpriz yapan minigim cok hizli gelsms tabi ben 2 kilo vermisim bulantidan yiyemedgimden:)
Canım gözünaydın darısı başımıza inşallah

Cok sukur kuzum verem asisi oldukda mizmiziz Yat canım surekli kaç olunca doğum oluyo tam bilmiyorum

Ben her muayenede baktırıyorum.Sonuçda ikizlerde cok onemli bi husus.Bu sayfada bile bu problemle ugrasan arkadaslarimiz var.

Ben muayene sırasında ultrasonla gobekten bakip iyi dedikleri icin ustunde cok durmuyordum bir kere daha baktirayim oyleyse.

Benim birde muayenelerim çok sıklaştı 2 haftada bir cerrahpasa 3 haftada bir jinekologuma gidiyorun yani neredeyse her hafta ultrasona giriyorum. Annemler cok gidiyorsun zararli diyorlar. Doktoruma sordum alakasi yok dedi ama bu kadar sik ultrasona girmenin zarari olur mu?

bence 1.5 ayda bi rahim ölçune baktır.
Sık ultrasona girmenin zararlı oldugunu hic bi yerde okumadim.
Ama madem perinatolog 2 haftada bir kontrolse.diger dr a nicin gerek duyuyosun ki.Iki haftada bir muayene gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…