- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.801
Ayrintiliya bence iyi fiyat vermisler canim. Ben 12. Hafta ayrintiliyi 750tle yaptirdim ki bazi yerlee cok daha fazla istediler. Aynen canim iki bebek olunca masraflar nerdeyse 2 kati. Benim ozel saglik sigortam var buyuzden fazla para odemiyorum, istersen sende bi arastir avantaji cok oluyo.Çok teşekkür ederim Bütün yavruların sağlıkla doğduğunu görelim inşallah. Normalde özele gidecektim ama artık devlet düşünmeliyim. Masraf çok olacakdün özelde ayrıntılı usg tek gebelik 350 ikiz 550 TL diyorlardı. dün Birde 4tüp kan verdim ve idrar 147tl aldılarmuayene 87 TL valla zor Allah hepimize güç
Versin.
Canim benim tuo bebekti ve embriyolara pgt yaptirmistim buyuzden gerek yok demisti dojtorum ama desigin gibi ikiz olunca cogu doktor onermiyor hatali ciktigi icinBide hanımlar bişey soracağım ikizler için 2li 3lü tarama testlerini yaptıran var mı. Benim hamile kalmadan önce tedavi gördüğüm doktorum. Ikizler için yanılma payı olduğundan bu testler yaptırılmasa da olur demişti
Bilgilerini dr sonrası yazman güzel olur.Acikcasi cok bir bilgim yok bende 2 asamali oodugunu duydum arkadaşlarimdan ilki yuksek cikarsa ikinci yapiliyor diye. Cok yaptirmakta istemiyorum bayilanlar bile olmus. Korktum oyke duyunca ama yaptirmak önemli diyorlar. Bu hafta ozeldeki doktoruma gitmeyi dusunuyorum eger gidersem ona soracagim buraya da yazarim ogrendiklerimi.
Rahim agzimi ozeldeki doktorum olcmustu 12. Haftada gayet iyi demisti. Vajinal olcmustu.
Hakan bey vajinal mi olcuyor? Bana hic bakalim demediler ama bir defasinda gobekten ultrasonla bakarken serviks iyi diyerek konusuyordu.
Evet bende yaptirmicam. Peki şeker yüklemesi yaptırdın mıCanim benim tuo bebekti ve embriyolara pgt yaptirmistim buyuzden gerek yok demisti dojtorum ama desigin gibi ikiz olunca cogu doktor onermiyor hatali ciktigi icin
Henuz yaptirmadim canim doktor daha bisi demedi. Yapilacakmi bilmiyorumEvet bende yaptirmicam. Peki şeker yüklemesi yaptırdın mı
Selamlar kızlar nasılsınız
Bılıyosunuz bu persembe doguma gıdıcem kısmetse hastanenın doguma gırecek bashekımıyle konustuk bebeklerım hala ters oturuyolar doktor ımza atıp makat dogurmamı soyluyor korku fılmı benım kendı takıp doktorum asla kabul etme dedı bende etmedım ama carsamba tekrar bakılacak doktor ozaman tekrar konusalım dedı ılk bebek bas donduyse normal denıcekler tekrar ılk ıkı dogumlarımda bebek ırı ve normal oldugu ıcın pek sezeryan yapmak ıstemıyor bunlarıda terste olsa dogurursun dıyor doktor bende bu sekıl normal dogurmak ıstemıyorum tehlıkelı olmasa ımza ıstemezdı bakalım ne olacak kabuslarım oldu artık
Çok uzak canım, 1250 km falanMaşallah Maşallahhhh. Valla ben heyecandan hiç hatırlamıyorum nene dedi ama 7+1 ile uyumlu ikisi de dedi. Uzak mı annen. Sağlıkla git gel inşallah.
Bende ilk kızımda suyu azdı perinatoloji takip etti ve doğumumda onlar yaptırdı. Bir kyıbım varbenim de şimdi deikiz bence ben de gitmeliyim. Bakalım hacettepe den randevu almaya çalışayım
2 li tarama yapmıyorum ikizlere dedi doktorum sadece 12. Haftada ense kalınlığı bakarım demişti.Bide hanımlar bişey soracağım ikizler için 2li 3lü tarama testlerini yaptıran var mı. Benim hamile kalmadan önce tedavi gördüğüm doktorum. Ikizler için yanılma payı olduğundan bu testler yaptırılmasa da olur demişti
Offf. Uçakla mı gideceksin yoksa kara yolu mu. İyi yolculuklar. Çok dikkat et kendine.Çok uzak canım, 1250 km falan
Bilgilerini dr sonrası yazman güzel olur.
Hakan bey ölçelim demiyo zaten ben talep ettim.ozaman ultrasonla baktı.ama biliyoruz ki dışarıdan tam ölçüm olmuyo.Rica ettim altdan bakması için.Ozaman benim talebimden dolayı baktı.iyi dedi.hemen sordum rakam kaç. Benim icin rakamsal değerler önemli.
özele daha yakın zamanda gideceginden orada baktır bence önemli.
Bende zaten makat dogum olarak kesinlikle riske atmak istemiyorum bakalım ne olacak carsamba bellı olur persembede dogum sonrası sızlere ayrıntı anlatırım inş hayırlısıyla bitince
Bir de perinatalogla görün bencede canımMaşallah Maşallahhhh. Valla ben heyecandan hiç hatırlamıyorum nene dedi ama 7+1 ile uyumlu ikisi de dedi. Uzak mı annen. Sağlıkla git gel inşallah.
Bende ilk kızımda suyu azdı perinatoloji takip etti ve doğumumda onlar yaptırdı. Bir kyıbım varbenim de şimdi deikiz bence ben de gitmeliyim. Bakalım hacettepe den randevu almaya çalışayım
İnşallah senin bebeklerin için en hayırlı Doğum şekli neyse o olsun canım sağlıkla kavuşunCoklu cevap yazmaya calisiyorum bir turlu beceremedim :))
Canım gözünaydın darısı başımıza inşallahSelam kizlar kontrolumuz vardi kuzuciklarimin farki kapanms sayilir 1 gune dusms icim rahatladi❤ sonradan surpriz yapan minigim cok hizli gelsmstabi ben 2 kilo vermisim bulantidan yiyemedgimden:)
Cok sukur kuzum verem asisi oldukda mizmiziz Yat canım surekli kaç olunca doğum oluyo tam bilmiyorumZorunlu bir durum oluşmuş olur artık imza ile falan olur mu Allah korusun. Bende kabul etmezdim. Sağlıkla gelsinler inşallah.
Canım nasıl oldu ufaklıklar büyümüslerdur. Erken doğum riski başladı benim yatıyorum sürekli serviks 14-15 mm.
Ben her muayenede baktırıyorum.Sonuçda ikizlerde cok onemli bi husus.Bu sayfada bile bu problemle ugrasan arkadaslarimiz var.O zaman baktiginda iyi demisti. Tekrar baktirmama gerek var mi ?
Ben her muayenede baktırıyorum.Sonuçda ikizlerde cok onemli bi husus.Bu sayfada bile bu problemle ugrasan arkadaslarimiz var.
Oh maşallah tek yumurta ikiziydi dimi senin. Darısı bize inşallah.Selam kizlar kontrolumuz vardi kuzuciklarimin farki kapanms sayilir 1 gune dusms icim rahatladi❤ sonradan surpriz yapan minigim cok hizli gelsmstabi ben 2 kilo vermisim bulantidan yiyemedgimden:)
bence 1.5 ayda bi rahim ölçune baktır.Ben muayene sırasında ultrasonla gobekten bakip iyi dedikleri icin ustunde cok durmuyordum bir kere daha baktirayim oyleyse.
Benim birde muayenelerim çok sıklaştı 2 haftada bir cerrahpasa 3 haftada bir jinekologuma gidiyorun yani neredeyse her hafta ultrasona giriyorum. Annemler cok gidiyorsun zararli diyorlar. Doktoruma sordum alakasi yok dedi ama bu kadar sik ultrasona girmenin zarari olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?