2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Serklaj ile ilgili benimde henüz bir fikrim yok, Çarşamba perinatolog a gideceğim belki o bahseder olmadı unutmazsam ben sorarım. Gerekli mi diye

Saol canim. Belkide bunye farki vardir, cogu ilac bana sıkinti yapiyor, ilac alerjilerim neyazikki fazla. kalbimdeki sıkınti carpintidan ziyade kalbimde sirtima vuran agri yapmasi. Insallah sende bukez hayirlisiyla kavusursun bebeklerine
O iğne beni de mahvetti progestan bile ağızdan alınca bayılmanın eşiğine geliyordum ağır ilaçlar geçmiş olsun

O iğne beni de mahvetti progestan bile ağızdan alınca bayılmanın eşiğine geliyordum ağır ilaçlar geçmiş olsun
saol canim, sanada gecmis olsun. Doktorumla gorustum kesinlikle bir tane daha yaptirma dedi. Kardiloga gonderdi. Allahtan kalbimde buyuk bir sorun cikmadi.

saol canim, sanada gecmis olsun. Doktorumla gorustum kesinlikle bir tane daha yaptirma dedi. Kardiloga gonderdi. Allahtan kalbimde buyuk bir sorun cikmadi.
Canım tam anlamadım seni kötü yapan proluton depot 50 olan iğneni .Bende haftada 1 vurduruyotum.7.iğneni yaptıracam salı günü.Artık ne,zamana kadar kullanıcam bilmiyorum.10 buçuk haftalık olduk bizde.günde 1,tanede 200mg protgestan hap alıyorum

evet canim. Kardiyologta dedi cok agir bir igne vurdurma diye. Benim bunyemle alakali sıkinti yasamam. Bazi kisilere yapiyormus boyle. Zaten Ben genelde bircok ilacla ilgili sıkınti yasiyorum. Senin endiselenmene gerek yok, belliki sana dokunmamis. Bende crinonejel kullaniyorum progesteron olarak gunde 2e cikardilar. O sıkinti yapmiyo cok sukur.

Canım vajinal fitil jel gibi şeyleri kullanmaktanda ben çok korkuyorum.diyeceksin şimdi afedersin nasıl hamile kaldın diye ama işte oraya birşey koymak bana zor geliyor

Canım vajinal fitil jel gibi şeyleri kullanmaktanda ben çok korkuyorum.diyeceksin şimdi afedersin nasıl hamile kaldın diye ama işte oraya birşey koymak bana zor geliyor
valla canim bende hic sevmiyorum acikcasi. Ama mecburuz yapacak bisey yok.

Merhaba arkadaşlar. Bende yeni üye oldum ve Allah nasip ederse 2019 ikiz annesiyim ☺
Merhaba hoşgeldin inşallah sağlıkla doğar minikler
Düne kadar tek yumurta zannediliyordu dün çift yumurta olduğunu öğrendim :) noldu kuzum sıkıntı mu var?
Hiç bilmiyorum benim ki üçüz bile olabilir dedikleri için sağlıklı olsunlar başka bir şey düşünmüyorum. Nereden anladılar

Düne kadar tek yumurta zannediliyordu dün çift yumurta olduğunu öğrendim :) noldu kuzum sıkıntı mu var?
Canım ya kaçıncı hafta da öğrendin çift yumurta olduğunu... benim de tek dediler ama cinsiyet tahminin de ki ultrason iyiydi doktor birini kıza diğerini erkeğe benzetti çıkıntıya bakarak. Ama tek yumurtada cinsiyet farklı olmuyor o yüzden çift olma ihtimalleri olabilir mi diye düşünüyorum

Tek yumurta ikizlerinin cinsiyetleri aynı oluyor canım. Sağlıklı olsunlar inşallah. Senin isteğin hangi yönde ben çift yumurta tercih ederdim mesela

Tek yumurta ikizlerinin cinsiyetleri aynı oluyor canım. Sağlıklı olsunlar inşallah. Senin isteğin hangi yönde ben çift yumurta tercih ederdim mesela
Evet canım tek yumurta ikizleri ayni oluyor ama doktor tahminde öyle görünce acaba çift yumurta ikizi mi diye düşündüm. Tek çift pek fark etmiyor benim için ama merak ediyorum işte :)

Evet canım tek yumurta ikizleri ayni oluyor ama doktor tahminde öyle görünce acaba çift yumurta ikizi mi diye düşündüm. Tek çift pek fark etmiyor benim için ama merak ediyorum işte :)
Benim yumurtanın biri bölünebilir demişti dr iki transfer zaten yapıldı üçüz olabilir deyince korktum bende emin değilim tek mi çift mi ama sağlıkla gelsinler başka derdimiz yok çok şükür.

Benim yumurtanın biri bölünebilir demişti dr iki transfer zaten yapıldı üçüz olabilir deyince korktum bende emin değilim tek mi çift mi ama sağlıkla gelsinler başka derdimiz yok çok şükür.
İki yumurta döllendiyse çift yumurtadır

İki yumurta döllendiyse çift yumurtadır
Tüp Bebek zaten iki embriyo transferi yapıldı ama bazen biri tutmaz diğeri bölünür yine ikiz olur. Bizim durumda ihtimal dahilinde ama çok desmedim bu konuyu kendi dr uma ilk kez bu hafta gideceğim perinatolog belki o bir açıklama yapar. Tüp Bebek doktoru sadece pozitif sonuca bakıyor kalan kısmı ile pek ilgilenmiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…