- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.821
Oyy Rabbim şifa versin miniklere hiç canları acimasin inşallah. Rahim ağzı 0a inince açılma başlar dr 28-32 haftalara geliriz inşallah dedi. Bol bol yatiyorum elimizden başka bir şey gelmiyor.Cok sukur kuzum verem asisi oldukda mizmiziz Yat canım surekli kaç olunca doğum oluyo tam bilmiyorum
bence 1.5 ayda bi rahim ölçune baktır.
Sık ultrasona girmenin zararlı oldugunu hic bi yerde okumadim.
Ama madem perinatolog 2 haftada bir kontrolse.diger dr a nicin gerek duyuyosun ki.Iki haftada bir muayene gayet güzel
ben cerrahpaşayı düşünüyorum.yenidogan yogunbakım için.Her sey normal gider ve bir komplikasyon olmazsa, Cerrahpasa'da dogum yapmayi dusunmuyorum, ozeldeki doktorumda dogum yapmak istiyorum, o yuzden onada duzenli gitmem gerekiyor diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun. Amiin amin inşaallahMerhabalar ben de mono amniyotik mono kardiyotik ikizleri hamileyim tüp bebek tedavisi ile . Çok riskli ama başarı şansımız da yüksek cok şükür. Inşallah hepimiz kucagimiza aliriz
Benim 35.haftada 4 tu canım o bi hafta 10 gün gider demişti 1 hafta sonra 2 cm açılma olmus inşallah canım kuvozde korkma bolca kaşar peyniri yeşil mercimek ye kilo yapiyo bebeklere gr ları ne kadar şimdi dikişlerde sıkıntı yok canım ama ici hissiz halaOyy Rabbim şifa versin miniklere hiç canları acimasin inşallah. Rahim ağzı 0a inince açılma başlar dr 28-32 haftalara geliriz inşallah dedi. Bol bol yatiyorum elimizden başka bir şey gelmiyor.
Senin sezeryan dikisleri nasıl oldu
750-800 civarındalar daha küçükler. Dikkat ediyorum kilo alsınlar diye inşallah işe yarar. Rabbim nasıl kısmet ettiyse öyle olacak yoksa sürekli yatarak kısaldı bu rahim ağzı.Benim 35.haftada 4 tu canım o bi hafta 10 gün gider demişti 1 hafta sonra 2 cm açılma olmus inşallah canım kuvozde korkma bolca kaşar peyniri yeşil mercimek ye kilo yapiyo bebeklere gr ları ne kadar şimdi dikişlerde sıkıntı yok canım ama ici hissiz hala
Bir sıkıntı yok canım telefonundan olabilir normal internet sitesinden tarayıcıdan girmeye çalış. Nasıl oldun sen daha iyi misin.Kızlar siteye çok zor giriyorum .telefondan mi siteden mi acaba
Nasıl olayım kuzu bekliyorum öyle .arada göbek kenarında toplanıyorlar.doktora gidince soracam.kasilmami normal mi diye.birde dediğin gibi sürekli yatıyorum bende.yemeği bile yatarak yiyorum.dikiş var ama nasıl rahim ağzım sıfırlanmış anlamadım.birde sıpalar resmen şeyime vuruyor.hele bazen altta öyle bir yere vuruyor ki.resmen bağırıyorum750-800 civarındalar daha küçükler. Dikkat ediyorum kilo alsınlar diye inşallah işe yarar. Rabbim nasıl kısmet ettiyse öyle olacak yoksa sürekli yatarak kısaldı bu rahim ağzı.
İyi bari çok canın acımıyor bebeklerle ilgilenirken. Ondan korkuyorum biraz. Dikişler çok engel olur mu diye.
Bir sıkıntı yok canım telefonundan olabilir normal internet sitesinden tarayıcıdan girmeye çalış. Nasıl oldun sen daha iyi misin.
Maşallah 100in altına düşmüşsün.rahim ağzım kaç canım senin.30 haftaya ulaşsak...rahatlariz biraz750-800 civarındalar daha küçükler. Dikkat ediyorum kilo alsınlar diye inşallah işe yarar. Rabbim nasıl kısmet ettiyse öyle olacak yoksa sürekli yatarak kısaldı bu rahim ağzı.
İyi bari çok canın acımıyor bebeklerle ilgilenirken. Ondan korkuyorum biraz. Dikişler çok engel olur mu diye.
Bir sıkıntı yok canım telefonundan olabilir normal internet sitesinden tarayıcıdan girmeye çalış. Nasıl oldun sen daha iyi misin.
Olacağı varmış canım elimizden geleni yapıyoruz öyle düşün inşallah daha duracaklardır bol bol dua edeceğiz birkaç cm açılma ile bile haftalarca duranlar varmış. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Benim özellikle oğlan altta çok vuruyor dediğin gibi korkutuyor ama napslim sevip oksayip sakinleşmesini bekliyoruz.Nasıl olayım kuzu bekliyorum öyle .arada göbek kenarında toplanıyorlar.doktora gidince soracam.kasilmami normal mi diye.birde dediğin gibi sürekli yatıyorum bende.yemeği bile yatarak yiyorum.dikiş var ama nasıl rahim ağzım sıfırlanmış anlamadım.birde sıpalar resmen şeyime vuruyor.hele bazen altta öyle bir yere vuruyor ki.resmen bağırıyorum
Yeni düştük canım 6 ay dün bitti bugün 7. Aya başladık çok şükür bugüne. Önce 15 ölçüldü iki gün sonra 14 mm ölçüldü. Cuma kontrol var tekrar ölçüm yaparlar sanırım.Maşallah 100in altına düşmüşsün.rahim ağzım kaç canım senin.30 haftaya ulaşsak...rahatlariz biraz
Canım vajinal mi ölçüyorlar.birde kasılma için ilaç verdi mi doktor.birde diğer iğnesi için ne dedi.şeker testi yaptırdın mi.çok soru sordum kuzu beOlacağı varmış canım elimizden geleni yapıyoruz öyle düşün inşallah daha duracaklardır bol bol dua edeceğiz birkaç cm açılma ile bile haftalarca duranlar varmış. Güzel düşünelim güzel olsun inşallah. Benim özellikle oğlan altta çok vuruyor dediğin gibi korkutuyor ama napslim sevip oksayip sakinleşmesini bekliyoruz.
Yeni düştük canım 6 ay dün bitti bugün 7. Aya başladık çok şükür bugüne. Önce 15 ölçüldü iki gün sonra 14 mm ölçüldü. Cuma kontrol var tekrar ölçüm yaparlar sanırım.
Vajinal ölçüm yapılıyor karından doğru sonuç olmuyormus.Canım vajinal mi ölçüyorlar.birde kasılma için ilaç verdi mi doktor.birde diğer iğnesi için ne dedi.şeker testi yaptırdın mi.çok soru sordum kuzu be
İkizlerde serklaj etkisi çok belli olmuyor istirahat önemli olacağı varsa oluyor yer çekimi ile savaş bu. Benimde işlemimn çok ama hep yattim neredeyse yine de kısaldı.Kızlar hepinize geçmiş olsun. Bu rahim ağzı beni de endişelendiriyor. Çok fazla işlem gördüm kürtajlar, yumurta toplamalar, histereskopi hah falan. Bunlar da tetikliyormuş. Çarşamba kontrolüm var soracağım bakalım ne diyecek. Önlem amaçlı falan serklaj yapılması daha mı mantıklı bilmiyorum
Bana kasılma için ilaç vermedi.bende soracam bu hafta gittiğimde bakalım ne diyecek.bende istemiyorum şeker testini dediğin gibi bekleyemem oralarda ...Vajinal ölçüm yapılıyor karından doğru sonuç olmuyormus.
İlk ölçüm hem usg hemde aparat takılarak yapıldı. İkinci ölçüm sadece alttan usg ile yapıldı. Bastirmadan ölçüm yapıyorlar.
Kasılma için adalat crono verdi 30luk günde iki kullanıyorum.
Ciğer geliştirici hastanede yatarken 25. Haftada 24 saat arayla iki doz yapıldı.
Şeker testi henüz yapılmadı ama o kadar zamanda hastanede kalmak zor bana şu anda cuma konuşacağız şekeri. Belki yaotirmam zaten erken doğum riski olduğundan dr gerek gormeyebilur.
Okudum canım bir şey diyemedim Rabbim kalan evladına sağlık sıhhat versin inşallah. İnşallah güzel günlerde zamanında doğacak.Merhaba güzel anneler daha önce bu formdaydım ama bebeğimin birimi kaybettim 19 haftalık şimdi diğer oğlumla sağlıklı bi şekilde devam ediyoruz. Sizler nasılsınız ?
Kasılma çıktı mi sende. Benim nst de çıkmadı dr eli ile kontrol ederken anladı asistan dr 10 dk kadar oturup yanında karnın alt kısmında elini tutuyor 7 dk da iki kez hissetti. Sonra kasılma için ilaç başladılar.Bana kasılma için ilaç vermedi.bende soracam bu hafta gittiğimde bakalım ne diyecek.bende istemiyorum şeker testini dediğin gibi bekleyemem oralarda ...
İnşallah canım vaktin de doğarlar rabbim yardımcın olsun ne olursa olsun iş yapma. Birde her ihtimale karşı yeni doğan bakım ünitesi iyi bir hastane her zaman daha avantajlıOkudum canım bir şey diyemedim Rabbim kalan evladına sağlık sıhhat versin inşallah. İnşallah güzel günlerde zamanında doğacak.
Erken doğum riski ile boğuşuyorum ben inşallah vaktini beklerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?