2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Teşekkür ederim Çarşamba endişemi söyleyeceğim bakalım be diyecek. Olacağı varsa her türlü oluyor dediğin gibi işte insan bir ihtimal diyor

İnşallah canım vaktin de doğarlar rabbim yardımcın olsun ne olursa olsun iş yapma. Birde her ihtimale karşı yeni doğan bakım ünitesi iyi bir hastane her zaman daha avantajlı
Amin inşallah. Hiç bir şey yapmıyorum yatıyorum sağolsun eşim arkadaşım yardımcı oluyorlar. Hacettepe ye gidiyorum doktorun orada zaten memnunum genel olarak. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız yavruları.
Bu arada bebişler kaç gr oldu ?
Benimkiler 800 gr kadar oldular sanırım cuma kontrol var.
Teşekkür ederim Çarşamba endişemi söyleyeceğim bakalım be diyecek. Olacağı varsa her türlü oluyor dediğin gibi işte insan bir ihtimal diyor
Çok kafana takma ama aklının bir tarafına koy ki olabilir neler olması gerektiğini bil inşallah olmaz.

Teşekkür ederim inşallah bir sıkıntı olmaz hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı

Canım çarşamba perinotılog hem alttan hem karından ultrasonla baktı.birşey demedi.elimizden geleni yaptık deri.salı günü kadın doğumcu ya gidecem.ona diyecem kasılma varsa ilaç versin .gitmişken idrar tahlili vereyim diyecem .bakalım yatış felan verir mi.kızında var biliyorsun.kış ayı okulu var.Allah yardımcımız olsun.annemde kolundan fiziğe gidiyor.kolu kımıldamıyor.ne bileyim kaynanam desen arayıp sormuyor bile.evde yardımcı kadın var.gel desem şimdi kocasunida sürükler.evde kadın var.elalemin kadını gelir mi .amaaan canım inşallah herşey yolunda gider....

Kizlar benimde kanimda yine enfeksiyon cikti. Yine antibiyotik basladilar 5 gunluk mecburen kullaniyorum gecen sefer hemen baslamamistik zaturreye cevirmisti. Simdi risk alamam dedi doktorum. bu 2. Antibiyotik tedavim insan ister istemez endiseleniyi bisi olurmu acaba diye

Benim arkadaşım da 2 kez kullandi bir zararı olmadı

Son haftalarda aliyolr canım valla ilk 1 hafta baya acılı oluyo küçük oldukları için emmiyolar zaten enjektörle besledik biz o zamanda aynı anda beslerseniz uyuyorlar hep zaten ilk zaman onlar uyurken sende dunlenirsin hementoparlanirsın insallah canim yanına annen falan gelmeyecekmi

Allah yardımcın olsun canım zor biliyorum az daha dayan inşallah sağlıkla doğacak kadar büyürler içerde.
Kasılma var ise evet ilaç başlamalı ama perinatolog görmedi demek ki yoksa ilaç verirdi.
Pozitif olalım inşallah güzel şeyler olur.
Eşim ile bakacağız canım. Anne baba yok benim rahmetli oldular. Eşimin annesi de yaşlı zaten gelse de pek faydası olmaz eşimnle elimizden geleni yaparız sağlıkla doğsun onlar yeter ki. Bir arkadaşım yardıma gelir ancak o kadar.

Cok geçmiş olsun. Kullanman gerekiyor demekki yoksa doktor riske girdirmezdi soyle dusun kullanmasan başka sıkıntılar olusabilir. Rabbim sifa versin tez zamanda.

Allah Rahmet eylesin canım Mekanları cennet olsun ilk 1 hafta zorlanırsın sonra alışırsın İnşallah annelik duygusu olduktan sonra insan her şey alışıyor sıkıntısız stressiz rahat geçirmeye bak Çocuklar da olsa oluyor benim biri sakin bir huysuz biri sıkıntı zamanımı almış biri rahat

Bende de erken dogum riski vardı . Bir gece yattım hastanede ilaçlar serumlar ... endişe verici geliyor insana. Karnımda da hafıften agrılar var

Allah razı olsun canım.
Alışıriz canım sorun değil hiç sıkıntı edeceğimi sanmıyorum çok bekledik yeterki sağlıkla zamanında doğsunlar.
Güzel günler bunlar büyüyünce yad edersin sağlıklari yerinde olsun gerisi boş.
Bende de erken dogum riski vardı . Bir gece yattım hastanede ilaçlar serumlar ... endişe verici geliyor insana. Karnımda da hafıften agrılar var
Canım sen 30lara gelmiştin herhalde neden erken doğum riski var dediler noldu. Geçmiş olsun. İnşallah vaktini bekler yavrular.

Aynen canım herşeyin başı sağlık gerisi bos

Iyi aksamlar kizlar benimde dun kontrolum vardi benim doktorum perinatolog bende 19. Haftada acil atilmis serklajda var dunki olcumde 37 mm cikti rahim agzi nstde sancim hic cikmiyo lakin benimde sertlesmelerim oluyo bunun icinde gunde 4 kere nidilat kullaniyorum magnezyum kullaniyorum genelde aksamlari oluyo sertlesme. Doktorum 1 ay sonra ilk kez umutlu konuştu insallah guzel haftalari hep birlikte gorururuz. Benim tosuncuklarim masallah iyiler biri 770 digeri 730 cikti 10 gun sonra seker yuklemesi ve ciger gelistirici igne yapilacak hepimiz icin hayirlisi olsun insallah

Maşallah süper. Darısı bizlere inşallah. Sağlıklı doğumlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…