- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.861
İnşallah yetişir kız bir an önce. Duam sizibleSelam kızlar, biz de son kontrolümüzden çok iç açıcı çıkmadıkbizim kız hep önden giderdi 4-5 gün erkekse hep gününde. Şi di kız 4 gün geriye düşmüş erkek 4 gün ileri gitmiş. Yani kilo farkı açılmış... doktor 10 gün sonra yeniden bakalım dedi. Kız 800 küsür erkek bin küsür. Haliyle tedirginiz, Allah hepsine sağlık versin.
İnşallah aralarındaki farkı kapatırlar o zamana kadar, Allah şifa versinSelam kızlar, biz de son kontrolümüzden çok iç açıcı çıkmadıkbizim kız hep önden giderdi 4-5 gün erkekse hep gününde. Şi di kız 4 gün geriye düşmüş erkek 4 gün ileri gitmiş. Yani kilo farkı açılmış... doktor 10 gün sonra yeniden bakalım dedi. Kız 800 küsür erkek bin küsür. Haliyle tedirginiz, Allah hepsine sağlık versin.
31 olduk canım. Ağrılarım var nst de çok fazla sancım çıkıyor . Bu haft doktora gideceğim. Nidilattı sanırım hastanede kullandım ama bende kalp atımını hızlandırıyor. Şeker yüklemesi yaptırmadım . Ciğer geliştirici yapıldı bakalım bu haft ne söyleyecekKaç haftalıksin canım.geçmiş olsun
İyi akşamlar çık şükür yatın kontrol var iple çekiyorum üç hafta önce gitmiştim en son. Sen nasılsınIyi aksamlar kizlar
Herkes nasil? Pek sessiz kalmis burasi. Her sey yolundadir insallah.
Halsizliğe devamIyi aksamlar kizlar
Herkes nasil? Pek sessiz kalmis burasi. Her sey yolundadir insallah.
Güzel haberlerle gel inşallahYatmaya devam napalim öyle takılıyoruz. Cuma kontrol var.
Ben de nst’de çıkan doğum kasılmaları nedeniyle 14 gündür hastanede Nidilat tedavisi görüyorum, sancılar azalmaya başladı , henüz 28 H 4 günlükler... umarım beklerler:/31 olduk canım. Ağrılarım var nst de çok fazla sancım çıkıyor . Bu haft doktora gideceğim. Nidilattı sanırım hastanede kullandım ama bende kalp atımını hızlandırıyor. Şeker yüklemesi yaptırmadım . Ciğer geliştirici yapıldı bakalım bu haft ne söyleyecek
Allah kolaylık versin. İnşallah beklerlerBen de nst’de çıkan doğum kasılmaları nedeniyle 14 gündür hastanede Nidilat tedavisi görüyorum, sancılar azalmaya başladı , henüz 28 H 4 günlükler... umarım beklerler:/
Geçmiş olsun canım. Nifilat ile 40. Haftalara gelen var inşallah sana da fayda edecek dışarda da devem edeceksin zaten bende kullanıyorum günde iki kez 30luk adalat crono. Rabbim sağlık versin inşallah bize bebeklerimize sağlıkla dünyaya getirebilelim.Ben de nst’de çıkan doğum kasılmaları nedeniyle 14 gündür hastanede Nidilat tedavisi görüyorum, sancılar azalmaya başladı , henüz 28 H 4 günlükler... umarım beklerler:/
Ense kalınlığıni zaten dr ölçüyor anında söyler, ikili üçlü testler çoğul gebeliklerde yapılmıyor zaten.arkadaşlar 1 soru daha. ense kalınlığı sonuçları aynı gün alınıyor mu?
teşekkür ederim. nildiat kullanırken hastaneye yatış mı yapılıyor peki?Ense kalınlığıni zaten dr ölçüyor anında söyler, ikili üçlü testler çoğul gebeliklerde yapılmıyor zaten.
Nildiat kasılmaları olan hamilelere uygulanan tedavi kasılmaları durdurmak için yoksa erken doğum olabilir. Bildiğin hap.
Kasılma devam ediyorsa takıp etmek için yatırırlar kesildi ise eve gönderiyorlar. İlaca devam ediliyor. Herkes kullanmıyor. Erken kasılması olanlar mecbur kalıyor.teşekkür ederim. nildiat kullanırken hastaneye yatış mı yapılıyor peki?
Geçmiş olsun inşallah ileri haftaları görürsünüz sağlıkla gelirlerBen de nst’de çıkan doğum kasılmaları nedeniyle 14 gündür hastanede Nidilat tedavisi görüyorum, sancılar azalmaya başladı , henüz 28 H 4 günlükler... umarım beklerler:/
Bu konuda bir bilgim yok. Drumuz ne diyor bu durumaHanımlar yeniden merhaba :) 17.haftayı bitirmek üzereyim, tek yunurta kız ikizlerimle. Son kontrolde ikisinin de kalbinde parlaklık çıktı. Bu yüzden amniyosentez önerildi ama ben istemedim. En son 160 ve 130 gr olmuşlardı, küçük olanın kordon damarı 3 değil de tek umblikal artermiş. Bu tür durumlar yaşayan oldu mu merak ediyorum, bir de inşallah aralarında daha fazla fark oluşmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?