- 14 Ekim 2018
- 17
- 19
- 3
- 40
- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.881
Hanımlar yeniden merhaba :) 17.haftayı bitirmek üzereyim, tek yunurta kız ikizlerimle. Son kontrolde ikisinin de kalbinde parlaklık çıktı. Bu yüzden amniyosentez önerildi ama ben istemedim. En son 160 ve 130 gr olmuşlardı, küçük olanın kordon damarı 3 değil de tek umblikal artermiş. Bu tür durumlar yaşayan oldu mu merak ediyorum, bir de inşallah aralarında daha fazla fark oluşmaz.
Anladım, çok teşekkür ederim. Şu an için kalpte başka bir anomali görülmedi. Detaylı ultrason önemli demek ki bu noktada.Benim ikizlerim çift yumurta 16. Haftada bizde de patlaklık görüldü. Perinatolojiye gönderdi. 20.haftada perinatoloji ayrıntılı inceledi diğer ölçümlerde sıkıntı olmadıgı için bu parlaklık bişey ifade etmez için rahat olsun kagana takma dedi . Eğer diger organlarda da bir sıkıntı bulunursa o zaman down sendromu yada kromozomlarla ilgili sıkıntı var anlamına gelir dedi
Evet ayrıntılı usg önemliAnladım, çok teşekkür ederim. Şu an için kalpte başka bir anomali görülmedi. Detaylı ultrason önemli demek ki bu noktada.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar bende bugün öğrendim ikiz olduğunu çok mutlu oldum inş hepimizde sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi :)
Kanamanız olduğunda doktorunuza sormanız iyi olur.Hayırlı akşamlar arkadaşlar yarın 10 haftalık oluyor ikizlerim. Bugün kahverengi kanamam oldu. Acaba kendimi yorduğum için mi oldu. Korktum da
Merhaba hayırlı olsun. İlaç etkilemiş olabilir yada ailede varsa sana denk gelmiştir belki. Benimki tüp bebekti inşallah sağlıkla alırsın kucağınaKızlar merhaba. Bugün 2kese göründü ve şok oldum. Sizlere sorum şu; ben geçen ay femara kullandım ve tutmadı bu ay hiçbirşey kullanmadım hatta zamanına bile dikkat etmedim ilişkinin ve sonuç ikiz. İlacın 2. Aya etkisi ile ikiz hamile olanlar var mı yoksa Benimki genetik mi çok merak ediyorum
Yumurta geliştirici ilaçların etkisi kişiye göre değişir bazılarında birkaç ay sürdüğü söylenir.Kızlar merhaba. Bugün 2kese göründü ve şok oldum. Sizlere sorum şu; ben geçen ay femara kullandım ve tutmadı bu ay hiçbirşey kullanmadım hatta zamanına bile dikkat etmedim ilişkinin ve sonuç ikiz. İlacın 2. Aya etkisi ile ikiz hamile olanlar var mı yoksa Benimki genetik mi çok merak ediyorum
O nidilat bana kalp krizi geçirtiyordu. Bir gün yattım hastanede . Ama gene agrılarım var . Oğlum dinlenmeme izin vermiyor zaten o da sıkıntı . Erken dogum da İnan beni çok korkutuyorBen de nst’de çıkan doğum kasılmaları nedeniyle 14 gündür hastanede Nidilat tedavisi görüyorum, sancılar azalmaya başladı , henüz 28 H 4 günlükler... umarım beklerler:/
Ben de nst’de çıkan doğum kasılmaları nedeniyle 14 gündür hastanede Nidilat tedavisi görüyorum, sancılar azalmaya başladı , henüz 28 H 4 günlükler... umarım beklerler:/
Evet ikizlerde bir işe yaramıyor..Bende bugün bebeklerimi gördüm büyümüşler çok şükürikili testi önermedi drum ultrasonla devam edeceğiz dedi
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Benim bat günümde degerim 1000 di. 5. haftada keseyi gördük 7. haftada kalp atışını duyduk. o zamana kadar onceki doktorum hep tek dedi. Ama ben dediğin gibi ikiz olduğunu hissediyordum ve belirtilerimide diger gebeligime gore daha agir yasiyordum. doktora ikiz olabilir mi dediğimde bana güldü hayır dedı. Meğersem görememiş başka bir hastaneye gittiğimde doktor bakar bakmaz ikiz dedi. Ailenizde varmış tabiki kısmet sizde de olabilir. Bazen hcg degerlerinden çok net anlaşılmıyor ikiz mi oldugu. İki yada tek önemli olan sağlıklı olsunlar. Ama ikiz gebelik diğer gebelikler gibi değilmiş daha ağır geciyor. Hakkinda hayırlısi olsun.Merhaba ikiz anneleri benim sizlere bir sorum olacak. Bende 5+5 günlük hamileyim. Nedense hep bir yanimda ikişmiş gibi bir his var ananemin ve halamin ikizleri vardi belki bu yuzden boyle hissediyorum. Bata 3 gun varken değerim 176 idi bat günümde 530 du artışlarım 2 kat. Daha sonra tekrar kan testi yaptırmadım. Kontrole de gidemedim eşim direk bebeği görmek istiyor bu yuzden 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyor.esim birde ikiz degil baksana 2 kat artıyor felan dedi ama benim bi tarafım hep ikişmiş gibi hissediyor belki cok istediğimden de olabilir. Sizler ikiz olduğunu hissettiniz mi belirtilerinizi tekil gebeliğe göre daha mi ağır yaşadınız merak ediyorum. Benim cok fazla belittim yok ilk zamanlar kramp oluyordu rahmimde geçti cok sukur bi kaç gündür midem çok bulanmaya başladı. Ama göğüs hassasiyetim döllenmeden itibaren başlamıştı cok açıyorlar.
Hayirli olsun canim. Allah insallah gonlune gore verir. Benim beta degerlerim 2 kat artiyordu 2 gunde. Keseleri gorene kadar kesinlikle ikiz diyebilecegimiz birsey yok neyazikki. Ama benim bebekler tutunurken karnimin 2 farkli noktasinda batmalar cok yasadim 2-3 gun. Ama bununla alakalimi bilmiyorum acikcasi.Merhaba ikiz anneleri benim sizlere bir sorum olacak. Bende 5+5 günlük hamileyim. Nedense hep bir yanimda ikişmiş gibi bir his var ananemin ve halamin ikizleri vardi belki bu yuzden boyle hissediyorum. Bata 3 gun varken değerim 176 idi bat günümde 530 du artışlarım 2 kat. Daha sonra tekrar kan testi yaptırmadım. Kontrole de gidemedim eşim direk bebeği görmek istiyor bu yuzden 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyor.esim birde ikiz degil baksana 2 kat artıyor felan dedi ama benim bi tarafım hep ikişmiş gibi hissediyor belki cok istediğimden de olabilir. Sizler ikiz olduğunu hissettiniz mi belirtilerinizi tekil gebeliğe göre daha mi ağır yaşadınız merak ediyorum. Benim cok fazla belittim yok ilk zamanlar kramp oluyordu rahmimde geçti cok sukur bi kaç gündür midem çok bulanmaya başladı. Ama göğüs hassasiyetim döllenmeden itibaren başlamıştı cok açıyorlar.
Merhaba ikiz anneleri benim sizlere bir sorum olacak. Bende 5+5 günlük hamileyim. Nedense hep bir yanimda ikişmiş gibi bir his var ananemin ve halamin ikizleri vardi belki bu yuzden boyle hissediyorum. Bata 3 gun varken değerim 176 idi bat günümde 530 du artışlarım 2 kat. Daha sonra tekrar kan testi yaptırmadım. Kontrole de gidemedim eşim direk bebeği görmek istiyor bu yuzden 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyor.esim birde ikiz degil baksana 2 kat artıyor felan dedi ama benim bi tarafım hep ikişmiş gibi hissediyor belki cok istediğimden de olabilir. Sizler ikiz olduğunu hissettiniz mi belirtilerinizi tekil gebeliğe göre daha mi ağır yaşadınız merak ediyorum. Benim cok fazla belittim yok ilk zamanlar kramp oluyordu rahmimde geçti cok sukur bi kaç gündür midem çok bulanmaya başladı. Ama göğüs hassasiyetim döllenmeden itibaren başlamıştı cok açıyorlar.
Hayırlı olsun canım. Ben de 7. Haftam da öğrendim ikiz olduğunu kalp atışlarını duyduk ama eşimin tarafı çok dillendirdi inşallah ikiz olur diye tabi şok oldu herkes. Battan hemen sonra 2000 cıktı değerim şaşırdık. Göğüs hassasiyeti mide bulantısı.. ağır geçti 3.haftadan sonra şuan 10.haftalık halâ kusmalar bulantılar devamMerhaba ikiz anneleri benim sizlere bir sorum olacak. Bende 5+5 günlük hamileyim. Nedense hep bir yanimda ikişmiş gibi bir his var ananemin ve halamin ikizleri vardi belki bu yuzden boyle hissediyorum. Bata 3 gun varken değerim 176 idi bat günümde 530 du artışlarım 2 kat. Daha sonra tekrar kan testi yaptırmadım. Kontrole de gidemedim eşim direk bebeği görmek istiyor bu yuzden 8. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyor.esim birde ikiz degil baksana 2 kat artıyor felan dedi ama benim bi tarafım hep ikişmiş gibi hissediyor belki cok istediğimden de olabilir. Sizler ikiz olduğunu hissettiniz mi belirtilerinizi tekil gebeliğe göre daha mi ağır yaşadınız merak ediyorum. Benim cok fazla belittim yok ilk zamanlar kramp oluyordu rahmimde geçti cok sukur bi kaç gündür midem çok bulanmaya başladı. Ama göğüs hassasiyetim döllenmeden itibaren başlamıştı cok açıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?