2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin rabbim sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin insallahh

Amin canım Allah razı olsun. Teşekkür ederim bilgilerin icin rabbim bebeklerinizi size bağışlasın. Tek veya ikiz aslında cidden onemli degil yeterki sağlıklı dogsunlar hayirli evlat olsunlar ama iste ikizin heyecanıda bi farklıdır illaki

Benim göğüs hassasiyetim en başından beri aşırı ağrılı geciyor malesef birden sertlerdiler ve büyüdüler

Aynı durum bende de söz konusu canım bizimkilerde sürekli ikiz olur inşallah felan diyorlar ikizi onlar soktu kafama bi nevi maşallah sizlere rabbim bebeklerinizi sizlere bağışlasın hayırlı ömürler nasip etsin

Kendi aile çevreniz ve gecmisinizde varsa genetiktir, ben de hicbir ilaç ve tedavi olmadan ilk hamileligim ikiz ama bende genetik. 6. Hafta iki kese görmeden önce içime doğmuştu eşime söylemiştim :) hayırli olsun bebekler saglikla gelsin insallah

Amin canm Allah razı olsun.. Aile de ikiz var mı? Ilk gebeliğin mi

Merhaba Kızlar, aranızda hipertroidi geçiren oldu mu acaba nasıl bir yol izlendi
Canım bn 18 ay ilaç kullandım hipertroid için normale döndü hormonlar doktor artık içmene gerek Yok ilaçları deyince bıraktım şimdi çok şükür normal hormonlarım propycil diye bir hap veriyorlar onu kullanıyorsun kontrol altına alınmazsa gebelikte çok tehlikeli bebeği direk etkiliyor diye biliyorum tiroid hastalıkları şakın aksatma kontrollerini

Çok teşekkürler canım bilgilendirdiğin için. Dr troid usg ve tekrar tetkik istedi duruma göre hareket edecek. Sonuca göre takip deriz ya da ilaç başlarız dedi. İnşallah bir problem olmaz. Ne zorluklarla geldi bebeklerim Allah onlara sağlık versin inşallah. Ellerimde titreme ve çarpıntı oluyor. Bulantı kusmam çok ve 7 kilo verdim beş haftada

Çok geçmiş olsun cnm hiç endişelenme Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz sağ salim alırsın bebişlerini kucağına korkulacak birsey değil doktorun kontrolündesin ztn o tıtremelere çarpıntılara da normalde dideral diye ilaç kullanılıyor onuda kullandım nabzım 160 ları buluyordu on7n için vermişti tabi gebelikte kullanılıyor mu onu bilmiyorum ama korkacak birsey yok çok şükür tedavisi olan birsey bol bol dinlen stres yapma sınırlenme sakin ol bunlar çarpıntıları el ayak tıtremelerini tetikliyor artırıyor çünkü

Maşallah güzel günler gorsun inşallah bebeklerin. Ömürleri güzel olsun.

Masallah gözünüz aydın, geçmiş olsun.Allah saglikli uzun ömür versin

Ne güzel Rabbim hayırlı uzun ömürler versin bahtlarını açık Etsin analı babalı büyütsün inş

Merhaba Kızlar, aranızda hipertroidi geçiren oldu mu acaba nasıl bir yol izlendi
Canim ben hamile kalmadan 1-2 yil once cok siddetli hipertoroid gecirmistim. Gebelikte riskleri var ama tedavisiyle saglikla bebegine kavusursun. Hemen kadin dogumcunla gorus ilac tedavisine baslar. Sık sık kontrol ettirirsin. Eger benim gibi ilac alerjin cikarsa ki insallah cikmaz benim gibi diyetle de duzeltebilirsin.

Yaaa coookkkk sevindimmmmm . Hayirli ugurlu olsun, saglikla buyut cocuklarini. Darisi bizim basimiza

cok sevindim Rabbim hayirli saglikli omurler versin insallah

Maşallah Allah evlatlarınla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah
Canım teşekkür ederim inşallah öyle olur. Perinatalog endokrine yönlendirdi şimdi omların tahlillerini tamamlamasını bekleyeceğim inşallah omlara bir şey olmaz. Endokrin hocasına da özel randevu aldım bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…