2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Endokrin propocyl veya trimazol verir, hic endisrlenme bir arkadasiminda gebeliginde sıkinti oldu onun bi hipertiroid sonra hipotiroid oldu ilaclari kullaninca sapasaglam doguyor cocuklar.

Gözün aydınolsun arkadaşım.
Bebekler kaç kg doğdu.küveze bi gereklilik oldumu ?

Endokrin propocyl veya trimazol verir, hic endisrlenme bir arkadasiminda gebeliginde sıkinti oldu onun bi hipertiroid sonra hipotiroid oldu ilaclari kullaninca sapasaglam doguyor cocuklar.
Sağol canım Allah razı olsun, evet kullanılan ilaçlar bunlar bakalım bana verecekmi takip mi edecek. Herkese şifa versin Allah

Tebrikler. Birlikte hayirli, saglikli, uzun omurleriniz olsun insallah.

Maşallah. Çok sevindim darısı bize inşallah. Sağlıkları nasıl sen nasılsın

Selamlar hanımlar 31. Haftadayız biz. Çift yumurta ikizleri bizimkiler. 2 gün önce kontrole gittiğimizde bebeklerden biri diğerinden %15 zayıftı. Biri diğerine yetişir mi? Aranızda böyle birşey yaşayan var mı?

Valla ben iki aydır antibiyotik tedavisi görüyorum sürekli farklı farklı antibiyotikler

Gecmiz olsun canım Allah analı babalı büyütsün Darısı başımıza olsun Sağlıkla büyüsünler insallah

Allahım bize de nasip etsin 2019 da hamile kalmayı ve sağlıklı hamilelik geçirip kucağımıza almayı hamile arkadaşlar bizim içinde dua edin lütfen. Beklemek çok yorucu hele daha önce düşük yapmış biri olarak daha çok zorlanıyorum. Allahım yardım etsin

arkadaşlar günaydın benimde cuma ense kalınlığı ölçümü vardı. biri 1.7 diğeri 2.2 çıktı. 2.2 olanın nazal kemiği net değerlendilemedi dedi. kendi dr um salı gel ben ona yeniden bakarım önemli değil dedi inşallah sorun olmaz. 2.2 çıkanı dr ilk 2.7 ölçtü sonra yeniden bakayım pozisyon olunca o kadar kalın görünmüyor aslında dedi değer 2.2 çıktı sonrakinde..
yaşayan varmı aranızda böyle bişey yada bilgisi olan var mı?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba 8h5 tek yumurta ikizlerine hamileyim inşş sorunsuz sağlıkla kavuşuruz hepimiz. İlk hamileliğimde mide bulantısınından tiksinmeden gözümü açamazdım özellikle eşimden tiksinmiştim 3 yaşında bi oğlum var şuan ikizlere hamileyim midem fln bulanmıyr çok garip ikizlerde herşey daha yoğun yaşanıyor diye biliyrm acaba sorunmu var diye düşünüyorm sonrada aklını bulandırma ne güzel rahat hamilelik diyorum bulantı yaşamayan varmı

ben çok şükür hiç sorun yaşamadım açken midem bulandı bikaç kez sadece ama onun dışında hiçbir sorunum yok. sorunsuz da oluyormuş demekki tadını çıkartalım boşver :) hayırlı olsun

Hayirli olsun canim. Saglikla kucagina almayi allah nasip kismet etsin. Valla canim oyle diyorlar da bende hic sıkinti yasamasim. Hic midem bulanmadi, bi uykum cok geliyordu encok onda zorlandim calistigim icin.

ben çok şükür hiç sorun yaşamadım açken midem bulandı bikaç kez sadece ama onun dışında hiçbir sorunum yok. sorunsuz da oluyormuş demekki tadını çıkartalım boşver :) hayırlı olsun
Aynen açken varla yok arası bi şey oluyor ne bulanıyor ne bulanmıyor ama yeyince geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…