- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.921
Endokrin propocyl veya trimazol verir, hic endisrlenme bir arkadasiminda gebeliginde sıkinti oldu onun bi hipertiroid sonra hipotiroid oldu ilaclari kullaninca sapasaglam doguyor cocuklar.Maşallah Allah evlatlarınla sağlıklı uzun ömürler nasip etsin darısı bizlerin başına inşallah
Canım teşekkür ederim inşallah öyle olur. Perinatalog endokrine yönlendirdi şimdi omların tahlillerini tamamlamasını bekleyeceğim inşallah omlara bir şey olmaz. Endokrin hocasına da özel randevu aldım bakalım ne diyecek
Gözün aydınolsun arkadaşım.Selam kizlar cok sukur persembe gunu kuzularimi kucagima saglikli bir sekilde aldim dogum sezeryan oldu cunki iki bebekte makat gelisiydi bugun daha iyim hala hastanedeyiz ben yurt disindayim burda biraz tutuyorlar hastanede dualarim sizinle ins sizlerde kuzulariniza saglikli sekilde kavusun
Sağol canım Allah razı olsun, evet kullanılan ilaçlar bunlar bakalım bana verecekmi takip mi edecek. Herkese şifa versin AllahEndokrin propocyl veya trimazol verir, hic endisrlenme bir arkadasiminda gebeliginde sıkinti oldu onun bi hipertiroid sonra hipotiroid oldu ilaclari kullaninca sapasaglam doguyor cocuklar.
Selam kizlar cok sukur persembe gunu kuzularimi kucagima saglikli bir sekilde aldim dogum sezeryan oldu cunki iki bebekte makat gelisiydi bugun daha iyim hala hastanedeyiz ben yurt disindayim burda biraz tutuyorlar hastanede dualarim sizinle ins sizlerde kuzulariniza saglikli sekilde kavusun
Maşallah. Çok sevindim darısı bize inşallah. Sağlıkları nasıl sen nasılsınSelam kizlar cok sukur persembe gunu kuzularimi kucagima saglikli bir sekilde aldim dogum sezeryan oldu cunki iki bebekte makat gelisiydi bugun daha iyim hala hastanedeyiz ben yurt disindayim burda biraz tutuyorlar hastanede dualarim sizinle ins sizlerde kuzulariniza saglikli sekilde kavusun
Maşallah. Çok sevindim darısı bize inşallah. Sağlıkları nasıl sen nasılsın[/QUOTE
Cok tsk ederim hepimiz cok iyiz cok sukur bendedun bugun kalktim tek duam sizlere hayirlisiyla kavusun
Cok sagol cnm cok sukur bir sIkinti cikmadi kuvezede girmedeler 38+0 da dogum oldu ıkısıde 3 kılo üzeriGözün aydınolsun arkadaşım.
Bebekler kaç kg doğdu.küveze bi gereklilik oldumu ?
kırkbirbuçuk kere maşallahhhhCok sagol cnm cok sukur bir sIkinti cikmadi kuvezede girmedeler 38+0 da dogum oldu ıkısıde 3 kılo üzeri
Oyy maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsinAnanemin ve halamin ikizleri vardi ilk gebeliğim canım 2 aylık evliyim daha 5+6 oldu bugun hamileligimde
Aminnn cümlemize nasip etsin inşallah canım benimOyy maşallah Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Valla ben iki aydır antibiyotik tedavisi görüyorum sürekli farklı farklı antibiyotiklerKizlar benimde kanimda yine enfeksiyon cikti. Yine antibiyotik basladilar 5 gunlukmecburen kullaniyorum gecen sefer hemen baslamamistik zaturreye cevirmisti. Simdi risk alamam dedi doktorum. bu 2. Antibiyotik tedavim insan ister istemez endiseleniyi bisi olurmu acaba diye
Gecmiz olsun canım Allah analı babalı büyütsün Darısı başımıza olsun Sağlıkla büyüsünler insallahSelam kizlar cok sukur persembe gunu kuzularimi kucagima saglikli bir sekilde aldim dogum sezeryan oldu cunki iki bebekte makat gelisiydi bugun daha iyim hala hastanedeyiz ben yurt disindayim burda biraz tutuyorlar hastanede dualarim sizinle ins sizlerde kuzulariniza saglikli sekilde kavusun
ben çok şükür hiç sorun yaşamadım açken midem bulandı bikaç kez sadece ama onun dışında hiçbir sorunum yok. sorunsuz da oluyormuş demekki tadını çıkartalım boşver :) hayırlı olsunKızlar merhaba 8h5 tek yumurta ikizlerine hamileyim inşş sorunsuz sağlıkla kavuşuruz hepimiz. İlk hamileliğimde mide bulantısınından tiksinmeden gözümü açamazdım özellikle eşimden tiksinmiştim 3 yaşında bi oğlum var şuan ikizlere hamileyim midem fln bulanmıyr çok garip ikizlerde herşey daha yoğun yaşanıyor diye biliyrm acaba sorunmu var diye düşünüyorm sonrada aklını bulandırma ne güzel rahat hamilelik diyorum bulantı yaşamayan varmı
Hayirli olsun canim. Saglikla kucagina almayi allah nasip kismet etsin. Valla canim oyle diyorlar da bende hic sıkinti yasamasim. Hic midem bulanmadi, bi uykum cok geliyordu encok onda zorlandim calistigim icin.Kızlar merhaba 8h5 tek yumurta ikizlerine hamileyim inşş sorunsuz sağlıkla kavuşuruz hepimiz. İlk hamileliğimde mide bulantısınından tiksinmeden gözümü açamazdım özellikle eşimden tiksinmiştim 3 yaşında bi oğlum var şuan ikizlere hamileyim midem fln bulanmıyr çok garip ikizlerde herşey daha yoğun yaşanıyor diye biliyrm acaba sorunmu var diye düşünüyorm sonrada aklını bulandırma ne güzel rahat hamilelik diyorum bulantı yaşamayan varmı
Aynen açken varla yok arası bi şey oluyor ne bulanıyor ne bulanmıyor ama yeyince geçiyorben çok şükür hiç sorun yaşamadım açken midem bulandı bikaç kez sadece ama onun dışında hiçbir sorunum yok. sorunsuz da oluyormuş demekki tadını çıkartalım boşver :) hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?