Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size bisey sorcam bana fikirlerinizi soyleyin de karar vermeme yardimci olun. Simdi benim kilom oldukça fazla biliyorsunuz. Ben bir iki ay ara vermek istiyordum ama zaten hicbir problem olmasa bile hamile kalacaginin garantisi yok sizce bir yandan zayiflamaya devam edip bir yandan calismalara devam etsem mi? Ne düşünüyorsunuz eşim ara vermemizi istemiyor ne kilolular var hamile oluyor diyor

Bak canım ben de kiloluyum denedim kilo vermeyi olmadı eğer iki ayda istediğin kiloya gelebileceksen yap birde çalışmalara devam et bence vakit kaybetme ama birde spor salonuna falan gideceksen sakın ağır bişry yapma sadece diyet yap ve yürüyüş yap

Sen dün beni etiketlemeyi unutmuşsun gözümden kaçmadı değil :/
kuzu been etiketlemeyi bilmiyorum bitanm o yazdigim isimler .etiketlenmeyele uyelerdi kizlarada de dim. arkadaslari etiketleyin yoksa aklina kotu biawy gelmeain senin. ismini tum arkadaslar etiletlwmisti cunku

aynen canm gecen birini ornek verdim cok kilolu gercektem ama kadin surekli hamile kaliyor

kuzu been etiketlemeyi bilmiyorum bitanm o yazdigim isimler .etiketlenmeyele uyelerdi kizlarada de dim. arkadaslari etiketleyin yoksa aklina kotu biawy gelmeain senin. ismini tum arkadaslar etiletlwmisti cunku
Ahahhahaha yok abla ya dedim şakadan sitem edeyim ama olmadı

Yok eger calismalar olursa oyle agir seyler yapmam zaten simdi yuruyus yapiyorum hergün ve yediklerime dikkat ediyorum. Ama eger ara verirsem o zman biraz daha fazla spor yapacagim

Yok eger calismalar olursa oyle agir seyler yapmam zaten simdi yuruyus yapiyorum hergün ve yediklerime dikkat ediyorum. Ama eger ara verirsem o zman biraz daha fazla spor yapacagim
Ahhh kız bide ben yapabilsem ya iradem su konuda cok zayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…