- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Ee tabikide bu emoji ne anlama geliyor bu yazışmayla onu anladım canımİkiz olmasa bile en azından sağlıklı şükür canım en önemlisi bu sağlıkla ilerlemesi
Ee tabikide bu emoji ne anlama geliyor bu yazışmayla onu anladım canım
aminn kuzum rabbim sihat versin hamilelik degil insanin eli kolu tutsun hepsinin ustesinden gelirimAbla senin için zor geçecek ama insallah zaman senin için su olur da akar gider
Hımm :)En büyük Kadınlar kulübü
Tabikiii amenna abla insallah sağlığın en kısa süre de yerine geliraminn kuzum rabbim sihat versin hamilelik degil insanin eli kolu tutsun hepsinin ustesinden gelirim
sag ol zehrammmTabikiii amenna abla insallah sağlığın en kısa süre de yerine gelir
Sen dün beni etiketlemeyi unutmuşsun gözümden kaçmadı değil :/sag ol zehrammm
Bak canım ben de kiloluyum denedim kilo vermeyi olmadı eğer iki ayda istediğin kiloya gelebileceksen yap birde çalışmalara devam et bence vakit kaybetme ama birde spor salonuna falan gideceksen sakın ağır bişry yapma sadece diyet yap ve yürüyüş yapKızlar size bisey sorcam bana fikirlerinizi soyleyin de karar vermeme yardimci olun. Simdi benim kilom oldukça fazla biliyorsunuz. Ben bir iki ay ara vermek istiyordum ama zaten hicbir problem olmasa bile hamile kalacaginin garantisi yok sizce bir yandan zayiflamaya devam edip bir yandan calismalara devam etsem mi? Ne düşünüyorsunuz eşim ara vermemizi istemiyor ne kilolular var hamile oluyor diyor
Canım akrabada ikiz var mı?
kuzu been etiketlemeyi bilmiyorum bitanm o yazdigim isimler .etiketlenmeyele uyelerdi kizlarada de dim. arkadaslari etiketleyin yoksa aklina kotu biawy gelmeain senin. ismini tum arkadaslar etiletlwmisti cunkuSen dün beni etiketlemeyi unutmuşsun gözümden kaçmadı değil :/
Cok güzel canım masallahİnsallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına insallah ikizdir [/UOTE]
Sağlıklı olsun canım başka bşy istemiyorum Allah tan.
aynen canm gecen birini ornek verdim cok kilolu gercektem ama kadin surekli hamile kaliyorKızlar size bisey sorcam bana fikirlerinizi soyleyin de karar vermeme yardimci olun. Simdi benim kilom oldukça fazla biliyorsunuz. Ben bir iki ay ara vermek istiyordum ama zaten hicbir problem olmasa bile hamile kalacaginin garantisi yok sizce bir yandan zayiflamaya devam edip bir yandan calismalara devam etsem mi? Ne düşünüyorsunuz eşim ara vermemizi istemiyor ne kilolular var hamile oluyor diyor
Ahahhahaha yok abla ya dedim şakadan sitem edeyim ama olmadıkuzu been etiketlemeyi bilmiyorum bitanm o yazdigim isimler .etiketlenmeyele uyelerdi kizlarada de dim. arkadaslari etiketleyin yoksa aklina kotu biawy gelmeain senin. ismini tum arkadaslar etiletlwmisti cunku
amin kuzum pazartesi bende verecem bakalim hayirlisi olsun canm benm
Yok eger calismalar olursa oyle agir seyler yapmam zaten simdi yuruyus yapiyorum hergün ve yediklerime dikkat ediyorum. Ama eger ara verirsem o zman biraz daha fazla spor yapacagimBak canım ben de kiloluyum denedim kilo vermeyi olmadı eğer iki ayda istediğin kiloya gelebileceksen yap birde çalışmalara devam et bence vakit kaybetme ama birde spor salonuna falan gideceksen sakın ağır bişry yapma sadece diyet yap ve yürüyüş yap
Ahhh kız bide ben yapabilsem ya iradem su konuda cok zayıfYok eger calismalar olursa oyle agir seyler yapmam zaten simdi yuruyus yapiyorum hergün ve yediklerime dikkat ediyorum. Ama eger ara verirsem o zman biraz daha fazla spor yapacagim
Evet benim de akrabalarim var hem kilolu 3 tane de cocugu var 3 ü de normal dogum hem deaynen canm gecen birini ornek verdim cok kilolu gercektem ama kadin surekli hamile kaliyor
Canim ben 6 kilo verdim bir ayda insallah biraz daha zayıflarım ama olmayinca olmuyor onu da biliyorum surekli kilo verip tekrar geri aliyorumAhhh kız bide ben yapabilsem ya iradem su konuda cok zayıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?