- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.221
Evet 5 damladan fazla '' tek seferde '' veremiyorsun kuzum ama 3 öğüne kadar kullanabiliyorsunuz zararı yok ben baya araştırmıştım doktorumda söylediMalfor probiyotik degilmi canim ya 10 damlami veriyosun bana 5 damla hep ayni saatte verdirtiyo doktorum kesinlikle fazla verme dedi
Bırak bizi sen nasılsın kuzu
valla cnm bnm hiç olmadı bende dün rastladım aşırı beslenmeden oldugunu yazıyordu onu demek istedim o yüzdende dedim ki yinede doktora göstermende fayda var ne olur ne olmaz diyeIyi doyunca nasil yeşil oluyor
Ben arada bir veriyorum verdiğim zamanlardada 4 silme kaşık 120 cc suydu ama bugun tam 8 haftalık oldu mama arttı suyunuda artırmak lazım mamanın üstünde yazıyor zaten ona uyuyorum cnm vereceğim zaman büyük biberon kullanmam gerekecek ama dediğim gibi normalde hiç vermesem anca ama işte bazen böyle tam bi doysun diye vereyim diyorm halbuki doyuyorBende mama durumu ayni canim anne sutunun yaninda gece yatrken mama veriyorum ama doktor yasakladi vermim dedim daha sik uyandi uyumasi zorlasti falan kac cc mama veriyosun canim kac aylik oldu bebegin
Benimde altın sarısı pıtır pıtır bişeler var içinde başından beriCanim hic bilmiyorum ben anne sutu devam kaka hala altin sari renginde hic degismedi
Belki benim bebeğim küçük diye tek sefer vermiş olabilir cnm cünkü tek sefer 5 damla net dedi doktor benimki daha 56 günlük ama sen böyle diyince bi mantıkşı geldi bir soracam doktora bidahaki gidişimde kuzum saolasınBebeğim normalde günde 15 damla sabah 5 öğlen 5 akşam 5 kullanabiliyosun
Ama sabah 5 akşam 5 çok daha ideal doktorum o şekilde önerdi kullanabilirsin hiç bi zararı yok kuzu aynıdır ilaçlar
Anladim canim bana doktor demedi oylede ondan merak ettim benimkide cok gazli cunkuEvet 5 damladan fazla '' tek seferde '' veremiyorsun kuzum ama 3 öğüne kadar kullanabiliyorsunuz zararı yok ben baya araştırmıştım doktorumda söyledi
Sabah 5 akşam 5 yapıyodum zaten 2.5 ayı geçince gazı oldukça verdim olmadıkça vermedim
Kiz benimki 2 bucuk aylik oldu ben 90 veriyorm ama ben once kendim emziriyorum az mi veriyom ya cocugum ac kaldigi icinmi agliyo acaba bilemedimvalla cnm bnm hiç olmadı bende dün rastladım aşırı beslenmeden oldugunu yazıyordu onu demek istedim o yüzdende dedim ki yinede doktora göstermende fayda var ne olur ne olmaz diye
Ben arada bir veriyorum verdiğim zamanlardada 4 silme kaşık 120 cc suydu ama bugun tam 8 haftalık oldu mama arttı suyunuda artırmak lazım mamanın üstünde yazıyor zaten ona uyuyorum cnm vereceğim zaman büyük biberon kullanmam gerekecek ama dediğim gibi normalde hiç vermesem anca ama işte bazen böyle tam bi doysun diye vereyim diyorm halbuki doyuyor
Benimde altın sarısı pıtır pıtır bişeler var içinde başından beri
Belki benim bebeğim küçük diye tek sefer vermiş olabilir cnm cünkü tek sefer 5 damla net dedi doktor benimki daha 56 günlük ama sen böyle diyince bi mantıkşı geldi bir soracam doktora bidahaki gidişimde kuzum saolasın
Aç kalınca ağlar ben ilk emzirdigim zamanlar kız durmadan ağlıyordu hiç susmuyordu bende gazi var zannediyordum meğer garibim doymuyormuş bende anlamiyordumKiz benimki 2 bucuk aylik oldu ben 90 veriyorm ama ben once kendim emziriyorum az mi veriyom ya cocugum ac kaldigi icinmi agliyo acaba bilemedim
HAngi mamayı kullaniyorsun ben aptamil kullaniyorumvalla cnm bnm hiç olmadı bende dün rastladım aşırı beslenmeden oldugunu yazıyordu onu demek istedim o yüzdende dedim ki yinede doktora göstermende fayda var ne olur ne olmaz diye
Ben arada bir veriyorum verdiğim zamanlardada 4 silme kaşık 120 cc suydu ama bugun tam 8 haftalık oldu mama arttı suyunuda artırmak lazım mamanın üstünde yazıyor zaten ona uyuyorum cnm vereceğim zaman büyük biberon kullanmam gerekecek ama dediğim gibi normalde hiç vermesem anca ama işte bazen böyle tam bi doysun diye vereyim diyorm halbuki doyuyor
Belki benim bebeğim küçük diye tek sefer vermiş olabilir cnm cünkü tek sefer 5 damla net dedi doktor benimki daha 56 günlük ama sen böyle diyince bi mantıkşı geldi bir soracam doktora bidahaki gidişimde kuzum saolasın
O kadar cok aglamiyo ama uymuyo tam doymadigi icin uyumuyo olabilirmi acaba yaAç kalınca ağlar ben ilk emzirdigim zamanlar kız durmadan ağlıyordu hiç susmuyordu bende gazi var zannediyordum meğer garibim doymuyormuş bende anlamiyordum
Canım 90 cc veriyorsan 3 kaşık veriyosundur doymuyor olabilir bak mama veriyorsan bu gece uykusuna gececek olsugu zamanı mama ver yani emzirmesende olur eğer öyle yaparsanda doyarsa daha uzun uyur hem emziriyorsan bile mamanın üstünde yazan haftaya göre vermen gerek bırak arttırsın isterse hepsini içmesin ama sen bebeğinin haftasına göre yap bence hangi mamayı kullanıyorsun canım sennKiz benimki 2 bucuk aylik oldu ben 90 veriyorm ama ben once kendim emziriyorum az mi veriyom ya cocugum ac kaldigi icinmi agliyo acaba bilemedim
Benm kızım hastanede iki gün yatmıştı o zaman hipp combiotic vermişlerdi canım en az gaz yapan mamalardanmış güya o yüzden değişmedim almak istediğimde onu alıyorum aslında bana kalsa evolvia alcktım bn...H
HAngi mamayı kullaniyorsun ben aptamil kullaniyorum
Canım tam doydugu zaman uykuya çok hızlı geçiyor eğer uyumuyorsa huzursuzsa büyük bi ihtimal ya açtır ya altı pistir çünkü başka açıklaması yok uykuau var ve uyumuyorsa bu ikisinden biridir işte ben o yüzden bazen mama veriyorum diyorum ya hafta 1 gün yada 2 gün sanki doymadı gibi geliyor bende bugün mama veriyim diyorum bi dene bakalım bide hafta heaabına göre ver bakalım oğluşun eminim daha rahat uykuya geçicektir cnm ama şuda var hiçbir zaman sütüm yetmiyor deme o seni emdikçe sütün geliyodur öyle düşünme kendini etkilemeO kadar cok aglamiyo ama uymuyo tam doymadigi icin uyumuyo olabilirmi acaba ya
Anladim canim bana doktor demedi oylede ondan merak ettim benimkide cok gazli cunku
Bende başladığımda 45 günlüktü benim hanımvalla cnm bnm hiç olmadı bende dün rastladım aşırı beslenmeden oldugunu yazıyordu onu demek istedim o yüzdende dedim ki yinede doktora göstermende fayda var ne olur ne olmaz diye
Benimki bugün tam 40 günlük 60 cc anca emiyor 3 saatte birMama konusuna gelince kızlar 2. Ayda 90-120 cc arası alması yeterli 3 4 saatte bir
3. Ayda 120-150 cc arası ben emziremiyorum artık maalesef meme reddi yaşadım 3.5 ay dolu dolu emdi ama artık almıyor
Canim ama ben hep emzirip uzerine mama veriyorum doymadigini hissettigim zaman ece uykusuna gecerken yeterli sutum kalmiyo sanki uzerine mama veriyorum 60 falan yetmiyo demekkki en yuksek 90 veriuorum yani devamli emziriyorum cunku ondan sutum basindan beri biraz az bence ama en azindan oglusa yariyo 6.5 kiloyu gecti cunkuCanım 90 cc veriyorsan 3 kaşık veriyosundur doymuyor olabilir bak mama veriyorsan bu gece uykusuna gececek olsugu zamanı mama ver yani emzirmesende olur eğer öyle yaparsanda doyarsa daha uzun uyur hem emziriyorsan bile mamanın üstünde yazan haftaya göre vermen gerek bırak arttırsın isterse hepsini içmesin ama sen bebeğinin haftasına göre yap bence hangi mamayı kullanıyorsun canım senn
Benm kızım hastanede iki gün yatmıştı o zaman hipp combiotic vermişlerdi canım en az gaz yapan mamalardanmış güya o yüzden değişmedim almak istediğimde onu alıyorum aslında bana kalsa evolvia alcktım bn...
Canım tam doydugu zaman uykuya çok hızlı geçiyor eğer uyumuyorsa huzursuzsa büyük bi ihtimal ya açtır ya altı pistir çünkü başka açıklaması yok uykuau var ve uyumuyorsa bu ikisinden biridir işte ben o yüzden bazen mama veriyorum diyorum ya hafta 1 gün yada 2 gün sanki doymadı gibi geliyor bende bugün mama veriyim diyorum bi dene bakalım bide hafta heaabına göre ver bakalım oğluşun eminim daha rahat uykuya geçicektir cnm ama şuda var hiçbir zaman sütüm yetmiyor deme o seni emdikçe sütün geliyodur öyle düşünme kendini etkileme
Aptamil kullaniyorum canim benCanım 90 cc veriyorsan 3 kaşık veriyosundur doymuyor olabilir bak mama veriyorsan bu gece uykusuna gececek olsugu zamanı mama ver yani emzirmesende olur eğer öyle yaparsanda doyarsa daha uzun uyur hem emziriyorsan bile mamanın üstünde yazan haftaya göre vermen gerek bırak arttırsın isterse hepsini içmesin ama sen bebeğinin haftasına göre yap bence hangi mamayı kullanıyorsun canım senn
Benm kızım hastanede iki gün yatmıştı o zaman hipp combiotic vermişlerdi canım en az gaz yapan mamalardanmış güya o yüzden değişmedim almak istediğimde onu alıyorum aslında bana kalsa evolvia alcktım bn...
Canım tam doydugu zaman uykuya çok hızlı geçiyor eğer uyumuyorsa huzursuzsa büyük bi ihtimal ya açtır ya altı pistir çünkü başka açıklaması yok uykuau var ve uyumuyorsa bu ikisinden biridir işte ben o yüzden bazen mama veriyorum diyorum ya hafta 1 gün yada 2 gün sanki doymadı gibi geliyor bende bugün mama veriyim diyorum bi dene bakalım bide hafta heaabına göre ver bakalım oğluşun eminim daha rahat uykuya geçicektir cnm ama şuda var hiçbir zaman sütüm yetmiyor deme o seni emdikçe sütün geliyodur öyle düşünme kendini etkileme
Canim her bebek 3 4 aylarinda memeMama konusuna gelince kızlar 2. Ayda 90-120 cc arası alması yeterli 3 4 saatte bir
3. Ayda 120-150 cc arası ben emziremiyorum artık maalesef meme reddi yaşadım 3.5 ay dolu dolu emdi ama artık almıyor
Benim arkadasim 1 haftalaikti suru gelmedi 3 saatte bir 60 cc veriyodu seninki 90 a cikabilir sankiBenimki bugün tam 40 günlük 60 cc anca emiyor 3 saatte bir
Mamayı içmiyor fazla gelirse kusuyorBenim arkadasim 1 haftalaikti suru gelmedi 3 saatte bir 60 cc veriyodu seninki 90 a cikabilir sanki
Bme İyyim kuzum. Son ufak tefek hazırlıklardayım. Yarın kontrolüm var. Doktorun düşündüğü gibiyse perşembe yatış cuma sezeryan olacak nasipse.Bırak bizi sen nasılsın kuzu
Doğurdun mu diye girip girip bakıyorum♥
yaa seninki bizimkinden küçğkmüş aldığında hım demekki verilebiliyormuş nebilim kesin konuşuncaa nese doktora sorarım bunu cnm sağollBende başladığımda 45 günlüktü benim hanım
Canım bn verdiğim zamanlarda hipp veriyorum onun kutusunun üstünde hastasına göre kaç kaşık mama ve kaçç ml su oşduğu yazıyor bende ona uyuyorum hiç bilgim yok bu komuda sen aptamilmi kullanıyorsun onun üstünde yazmıyormu pekiMama konusuna gelince kızlar 2. Ayda 90-120 cc arası alması yeterli 3 4 saatte bir
Ohh ne güzel işte sütünde yarıyormuş işte sende doymuyor gibi hissetmene gerek yok çok vermek istiyorsan bir öğün hani gece uykusuna geçerken bir öğünü komple verebilirsin demek istemiştim ben ama bende az emzirip verince yine 120cc hazırlıyorum ne kdr içerse içiyo genelde o zaman 60 cc arttırıyor bnmkiCanim ama ben hep emzirip uzerine mama veriyorum doymadigini hissettigim zaman ece uykusuna gecerken yeterli sutum kalmiyo sanki uzerine mama veriyorum 60 falan yetmiyo demekkki en yuksek 90 veriuorum yani devamli emziriyorum cunku ondan sutum basindan beri biraz az bence ama en azindan oglusa yariyo 6.5 kiloyu gecti cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?