Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keske canim yaa okulum evime uzak farkli ilceler hatta 45 km falan ben iki bucuk gun caliscam az ders alip

Canim ya seninde az kaldi yaa benim oglusun da kafasi biraz buyuk diyolardi ama oylede olmadi biliyomusun ama yinede sezeryan rahatlik gibi geliyo bana senin hakkinda hayirlisi olsun insalah cok kolay olur
Kaç hafay öndeydi oluşun kafası canım? 4 hfta önde bizimki. Benim doktor perinatolog biliyon. Başta ense kalınlığı fazlaydı ya. O yüzden doktor riske atmak istemiyorum. Sezeryan kesin olur sanırım. Korse takıyor musun sen?
Valla sağlıkla doğmuştu kızın inşallah senin için en iyisi hangisiyle olursa o olsun illa da diretme doktorunu dinle bizimde haberdar et merak ediyorum sizleri
Doktor ne derse o canım. Hem benim hem de bebek için en iyi olana o karar verir zaten. Haber ederim canım inşallah.
Sen nasılsın! Bulantılar ın ne durumda
Keske canim yaa okulum evime uzak farkli ilceler hatta 45 km falan ben iki bucuk gun caliscam az ders alip
Müdür yapar mı öyle program 2.5günlük? O günler de kim bakacak canım?

doğrudur canım her cocuk farklı hepsinin duygusu heyecanı haklısın ama tecrübelisin ben bazen düşününce elim ayagıma dolanıyor şunu nasıl yaparım bunu nasıl ederim diye
o cok kötü olmus yer değiştirme yapamadınmı ablamda öyleydi senin gibi şimdi evinin karsısında okula geldi öyle rahatladı ki vallahi zor inşallah programını ayarlayabilirsin
İnşallah canım en hayırlı sekilde kucagina alırsın bebegini ben biraz biraz iyi gibiyim bazı günler hiç yok bulantım ama bazı günlerde ölüyorum sanki günüm günüme uymuyor aman bundan kötüsü olmasın dua ediyorum

Yapiyolar canim 15 saat ders alcam sut iznimden dolayi aimdi hic mazereti olmayanlarin bile 3 gun okulu var valla o gunlerde annem bakcak bakarsa kayinvalidemle donusumlu olarak o kesin degil benim bebisin kafasi 1 2 hafta ondeydi cok degil canim benimd doktorum perinotolog bende yasadiklarimdan dolayi bide dikis atildigi icin iste sende saglikla al kucagna insallah

Darisi bize evimin yaninda calismak nasil olur hayal bile edemiyorum bakalm nasip oglusun kismeti olur belki cok sukurki ders programlari yapiliyo okulumzda

Kizinla nasil gidiyo canim emziriyomusun gazlar varmi sendede
iyi gidiyorcanım şükürler olsun emziiriyorum arada bi öğün mamaveriyorum özellikle 8 de gece uykusuna baslayacağı zamn ama hergün vermiyorum cnm bktım huzrsuz doymuyor gibi hissettiğimde aslında o zmnda doyuyor sanrm brz bnm kuruntumm cnm gaz bizde maflordan sonra yok deneck kdr az ama kullanmadan öncede cok gazlı bi bebek değildi belli bir saatte cok rahatsızlanıyorduu yoksa rahat gaz cıkarıyor cnm maşallah
Kaç aylık oldu kizin kilo alımı nasil pazartesi benim kızımada bakılacak
Bugün 54 günlük olsu cnm valla en son gittiğmde 40 günlüktü 4 kilo çıkmıştı şimdi ne kdr oldu hiç bilmiyorum cnmm Ama 4 kilo çıktıgımda kilo alımı gayet iyi demişti doktorum cnm inşallah seninkide iyidir cnm

Kutsalsekerpare Seena @Meylen
Kızlaarrr. Nasılsınız? Nasıl gidiyor?
Dönenceli süreci atlattık gibi en azından sanırım ben alıştım ağlaya zırlaya geçiyor şuanlık vakit tek problemimiz gaz onada eczanedeki bitkisel bir ilaçla çözümü bulduk gibi:) sen nasılsın girip yazamıyorum kusura bakmayın uyuduğu vakit bayılıyorum bende bir yerlerde . Doğum olmadı değilmi daha ne kadar kaldı ?

Sağol canım.

Yok yok, bundan kötüsü olmaz. Daha da iyiye gidersin de geçer hemen inşallah canım. Yine de tadını çıkar. Özleyeceksin bu günleri. Şahsen ben çok özleyeceğim.
Çok iyi o zaman canım. Maşallah valla. Bizimki 20 saat yapsa şükredecem yaa.
Benim bebenin 4 hfta önde. Bakalım nası çıkacak :))
Sağlıcakla al prensesini kuzummBana da dua et
Sağol kuzum. Ederim tabii ki.
Maşallah size canım. Zamanla daha çok öğrenirsin huyunu suyunu. Sıra bizde inşallah :)
Öğrenmişsindir huyunu suyunu canım. Zaman daha da iyi olur zaten. Bitkisel ilaç hangisi canım? İhtiyaç duyarsam alayım ben de.

Doğum olmadı daha canım. Doktor risk gördüğü için şiödlik sezeryan kararı aldı. Çarşamba son kontrol. Düşündüğü gibiyse perşembe yatış verip cuma sezeryana alacak nasipse.

Kızlar bu iki üç defadır bebeğin kaka rengi yeşil sizde böyle bir durum oldumu mamayla besleniyor

Bende mama durumu ayni canim anne sutunun yaninda gece yatrken mama veriyorum ama doktor yasakladi vermim dedim daha sik uyandi uyumasi zorlasti falan kac cc mama veriyosun canim kac aylik oldu bebegin

Ay canim bende eczaneden yapma bitkisel ilac aldim verirken biraz tedirgin oldhm ama en azindan aglamiyi resmen sihirli gibiydi

Bebeğim normalde günde 15 damla sabah 5 öğlen 5 akşam 5 kullanabiliyosun
Ama sabah 5 akşam 5 çok daha ideal doktorum o şekilde önerdi kullanabilirsin hiç bi zararı yok kuzu aynıdır ilaçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…