Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Meylen Canım bnde maflor kullanıyorum doktorhem probiyotik hem gaz damlası diye onu önerdi çok iyi geliyor dediğin gibş ama bana sadece günde 15 damla seklinde veril üstündede 6 damladan fazla vermeyin yazıyor sen sabah 5 akşam 5 mi veriyorsn çok değil mi acaba ilaçlarımız farklımı

Canim hemde ne zor ama benim 40 ondan sonra bebisim dahada azdi gazlar cok fenaydi valla hic nefes almiyoduk esimle ama cok sukur eczaneden bi yapma damla aldik sanki sihirli degnek o hunun ertesi gunu degdi uzerimize simdi arada simariyo agliyo o kadar senin sut durumlari nasil

Malfor probiyotik degilmi canim ya 10 damlami veriyosun bana 5 damla hep ayni saatte verdirtiyo doktorum kesinlikle fazla verme dedi
aynen bende bunu anlattım yukarda cnm üstündede 6 damladan fazla vermeyin diyor zaten 10 damla cok geldi bende beş damla veriyorum
Gunaydin canim iyilik valla oglusla sabah keyfi yapiyoz yan yana yattik sen nasilsin
Ohh Allahım keyfinize keyif katsın inşallahhh napiyim cnm bende kızımla keyif yapıyorum diyelim cok şükürr

Kizinla nasil gidiyo canim emziriyomusun gazlar varmi sendede

Seymaaaaaa napıyosun nasılsın taze anne kız anneler cocukları doğurdu kayboldu burdan demekki çok zor gözüm korkmaya başladı

Kaç aylık oldu kizin kilo alımı nasil pazartesi benim kızımada bakılacak

K Kutsal Alerji nasılsın seni rüyamda gördüm sezeryan olmustun valla merak ettim neler yapıyosun bizimde haberdar et
Selam canım. İyiyim şükür. Son günlerim benim de. Hayra çıksın rüyan inşallah. Ama rüyan çıkacak canım.
Benim kızın kafası önde gidiyor. Doktor normal doğurman için seni zorlamayacağım dedi. Çarşamba son kontrolle sezeryan kesinleşirse perşembe yatış cuma da sezeryan olacak nasipse.

Öyledir tabiki canım hele ilk cocuk olanların heyecanı daha bi başka sanki dimi okulu dersleri özlemedin mi
Oyle valla cok baska canim valla hic ozlemedim ya dersleri okulu ogrencilerimi ozledim bitek napiyolae merak ediyorum gidip gorcem yakin zamanda imkanim olsa kendi cocuguma kendim bakarsim ucretsiz izne ayrilip bakma ev krediai oduyorum ben

Canim ya seninde az kaldi yaa benim oglusun da kafasi biraz buyuk diyolardi ama oylede olmadi biliyomusun ama yinede sezeryan rahatlik gibi geliyo bana senin hakkinda hayirlisi olsun insalah cok kolay olur

Valla sağlıkla doğmuştu kızın inşallah senin için en iyisi hangisiyle olursa o olsun illa da diretme doktorunu dinle bizimde haberdar et merak ediyorum sizleri
Oyle valla cok baska canim valla hic ozlemedim ya dersleri okulu ogrencilerimi ozledim bitek napiyolae merak ediyorum gidip gorcem yakin zamanda imkanim olsa kendi cocuguma kendim bakarsim ucretsiz izne ayrilip bakma ev krediai oduyorum ben
keşke herkes kendi cocuguna bakabilse dimi imkanlar olsa da ama 6 ayda olsa kendin bakıp büyütrceksin evle okul yakın mı bari öğlen aralarında ders bosluklarında görürsün hiç olmazsa

Ilk çocuk ya da ikinci insan ayrı heyecan yaşıyor benim ilki oğlan şimdi ikincisi kız daha ayrı heyecan yasıyorum erkeğe belli şeyleri giydiriyorsun ama kız öyle değil saç tokalari elbise ayrı bir heyecan ikisindede çok ayrı duyguları yaşadım Cherrygum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…