- 24 Şubat 2012
- 548
- 1.217
- 313
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.361
ayy canım cok sevindim yaa o kdr net ki çizgin bu sefer kesin rabbim nasip etti çok şükürKizlaaaar snrm oldu ya inanamıyorum bugün yaptım testi iki gündür ovu pik değildi ama kötüydü şüphelendim yaptm hemen anında çıktı silik durdukça böyle oldu gri değil bildgin pembe cizgiitest yapınca ağladm resmen insAllah doğru sonuçtur
amin inşallah cnm bnmUykusuzluk çok zor valla, günü gününü tutmuyor, ben de özlüyorum sizi, inşallah şu zor günleri geçeriz yaa. Böyle tatlış tatlış büyütürüz yavruları
Canımmmm yaaaa ilk göz ağrımaın sen benim burda hafizemmmmm. Çooooook sevindim lütfen hemen yarın kan ver. Allah emeklerini zayi etmedi inşallah testin çok net çok sevindimmm yaaa
İnsAllah canım insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da olmuştur insAllah yarın ki yapacağım testte de çıkarsa biraz rahatlycmayy canım cok sevindim yaa o kdr net ki çizgin bu sefer kesin rabbim nasip etti çok şükür
amin inşallah cnm bnm
İnşallah cnm haberdar et muhakkak öpüyorum şimdlkkİnsAllah canım insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da olmuştur insAllah yarın ki yapacağım testte de çıkarsa biraz rahatlycm
Tamam cnm ederim iyi gecelerİnşallah cnm haberdar et muhakkak öpüyorum şimdlkk
Ya senin takvimini yerimKızlar bugün ki testim alttaki
Sağol canım benimYa senin takvimini yerimsağlıkla ilerlesin inşallah sağlıkla gelsin . Kan verdin mi ?
Ay hayırlı olsun kuzum yaaa çok sevindim valla ayağını sürt emiKızlar bugün ki testim alttaki
Sağol canım benim Allah razı olsun inan bı gün olacak çok uzak değil bence Rabbim beklemedigmz anda çiçeklendiriyor dualarımdasnzAy hayırlı olsun kuzum yaaa çok sevindim valla ayağını sürt emibizede bulaşsın
İnşallah kuzum inşallah tek duamız o , bizde en hayırlı zamanda o güzel mutluluğu sevinci heyecanı tatalım inşallahSağol canım benim Allah razı olsun inan bı gün olacak çok uzak değil bence Rabbim beklemedigmz anda çiçeklendiriyor dualarımdasnz
Amiiiiiin canım insAllahİnşallah kuzum inşallah tek duamız o , bizde en hayırlı zamanda o güzel mutluluğu sevinci heyecanı tatalım inşallah
Belirtilerin neler kuzumAmiiiiiin canım insAllah❤
Aynen canım. En güzel şey vallaAhh en güzeli onun mis gibi kokusudur ❤
Bizimki salonda uyuyor çokça canım. Ses olayını hallettik. İnşallah değişmez. Her bebek kendine özgü değil mi. Bakalım bizimki nası olacak. Beslenme düzensiz şu an yaa. Emerken uyuyor. Sonra Bi daha Bi daha. Gece 2 - 3 saat uyuyor ama. Kendi uyanıyor. O zaman veriyorum süt. Gündüz nası denk gelirse. Bazen zırt pırt emip kısa kısa uyuyor bazen de 3 saat falan uyuyor güzel doymuşsa.Selam kızçeler herkes iyidir umarım...
Nisoş danası 4 aylık oldu
Sıçrama yapmaması için kundak kundak olmasa bile eller dona yapın farkı göreceksiniz
Reflü yatağınız yoksa bir adet edinin ayakta sallaması çok daha pratik oluyor onun üzerinde uyumaya devam eder.
Bebeklerin yok kırkı çıkınca yok 3 aylık olunca falan düzeldiği yok hepsi yalan Bi bebek 6 aylık olması gerekiyor sabır ♥
2 ayı devirenler emzirmek yada mama vermek için uyandırmayın acıkınca uyanır merak etmeyin özellikle geceleri yoksa çok zorlanırsınız 2 aydan küçükse sık beslemek önemli
Televizyonu kısayım uyusun ses yaomim demeyin aksine gündüz sesli ortamda olsun ki çıt sesine kalkmasın
Nacizane kolaylaştıracak çözümlerim bu şekilde oldu öptüm sarıldım ♥
Sağolasın canım benim. Cümlemizinkini inşallah..Selam kızlarK Kutsal Alerji hayırlı olsun kızın. Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.
Bir bebeğim olduğu çok belli değil mihiç giremiyorum ya, ben bu hallere düşecek kadın mıydın boş zamanlarımı dinlenerek geçiriyorum. 12 sinde 2 aylık olacağız inşallah.
Ya süper Bi haber. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım. Gözün aydın. Oldu bak. Rabbim bilir onun vaktini.Kizlaaaar snrm oldu ya inanamıyorum bugün yaptım testi iki gündür ovu pik değildi ama kötüydü şüphelendim yaptm hemen anında çıktı silik durdukça böyle oldu gri değil bildgin pembe cizgiitest yapınca ağladm resmen insAllah doğru sonuçtur
çok geçmiş olsun canım. Şu an daha iyi mi.Kizlar nasilsinz bayadir giremiyorum oglum hastaydi ateslendi falan cok nobetler uykusuzluklar derken simdi biraz iyi @Seymaaao canim baydir girmiyosun valla annelik zor zanaatN Nan85 canim bencr mama ici bebekle alakali bisi benim oglum anne sutunu de bir seferde 120 150 arasi iciyo mamayida 120-150 iciyo 3 saat bile olmuyo ama benimki bugun tam3 aylik 7350 gram oldu 66 cm Fit mutlu anne canim cok aevindim ya benim testim oglumu ogrendigimde dahada silikti bence kesin pozitif gozun aydin sabrinin sonu guzel olaun insallah
Vala belirti yok henüz dün geceden beri karın ağrım var adet ağrısı gibi yorgunluk hissi var rutinBelirtilerin neler kuzum
Amin canım insAllah Allah razı olsun aynen öyle Rabbim ol deyince hemen oluyorAynen canım. En güzel şey valla
Bizimki salonda uyuyor çokça canım. Ses olayını hallettik. İnşallah değişmez. Her bebek kendine özgü değil mi. Bakalım bizimki nası olacak. Beslenme düzensiz şu an yaa. Emerken uyuyor. Sonra Bi daha Bi daha. Gece 2 - 3 saat uyuyor ama. Kendi uyanıyor. O zaman veriyorum süt. Gündüz nası denk gelirse. Bazen zırt pırt emip kısa kısa uyuyor bazen de 3 saat falan uyuyor güzel doymuşsa.
Sağolasın canım benim. Cümlemizinkini inşallah..
Maşallah büyümüş senin fıstık da. Zaman çabuk geçiyor bana yaa.
Ya süper Bi haber. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım. Gözün aydın. Oldu bak. Rabbim bilir onun vaktini.
çok geçmiş olsun canım. Şu an daha iyi mi.
He benimde adet agrım var gibiyim ama göğüs bu ay hç ağrımadı normalde hep şişer agrır belki hiç yumurtlamadım bu ayVala belirti yok henüz dün geceden beri karın ağrım var adet ağrısı gibi yorgunluk hissi var rutin ☺ farklı hiç bişey yok bı haftadır göğüs ağrım vardı hafif sivilcelrrde gelince dedim benim adet geliyor ama Şükür değilmiş
Vala benim bu ay ara ara karın kasık ağrım oldu ama spora gittgm iicn kaslar calistigina yormustum belki de yumurtlama yerleşme ağrısı falandı en olmaz dediğinde oluyor hakikaten Rabbim sana da sağlıkla nasip edecek insAllahHe benimde adet agrım var gibiyim ama göğüs bu ay hç ağrımadı normalde hep şişer agrır belki hiç yumurtlamadım bu ayKarın ve bel agrısı var sadece oda muhtemelen yorgunluktan
He benimde adet agrım var gibiyim ama göğüs bu ay hç ağrımadı normalde hep şişer agrır belki hiç yumurtlamadım bu ayKarın ve bel agrısı var sadece oda muhtemelen yorgunluktan
Benim kızda grip burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor arada ateş te var benim kız ne kendini incitiyor ne mamayı çok az içiyor zaten minyon annesi gibi burda ayda 1 kilo ölçülüyor ayın 21 ne doğru götürürüm kaç kilo oldu merak ediyorum ama mas.senin oğlanın gelişimi güzelKizlar nasilsinz bayadir giremiyorum oglum hastaydi ateslendi falan cok nobetler uykusuzluklar derken simdi biraz iyi @Seymaaao canim baydir girmiyosun valla annelik zor zanaatN Nan85 canim bencr mama ici bebekle alakali bisi benim oglum anne sutunu de bir seferde 120 150 arasi iciyo mamayida 120-150 iciyo 3 saat bile olmuyo ama benimki bugun tam3 aylik 7350 gram oldu 66 cm Fit mutlu anne canim cok aevindim ya benim testim oglumu ogrendigimde dahada silikti bence kesin pozitif gozun aydin sabrinin sonu guzel olaun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?