Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy canım cok sevindim yaa o kdr net ki çizgin bu sefer kesin rabbim nasip etti çok şükür
amin inşallah cnm bnm

ayy canım cok sevindim yaa o kdr net ki çizgin bu sefer kesin rabbim nasip etti çok şükür
amin inşallah cnm bnm
İnsAllah canım insAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da olmuştur insAllah yarın ki yapacağım testte de çıkarsa biraz rahatlycm

Ay hayırlı olsun kuzum yaaa çok sevindim valla ayağını sürt emi bizede bulaşsın
Sağol canım benim Allah razı olsun inan bı gün olacak çok uzak değil bence Rabbim beklemedigmz anda çiçeklendiriyor dualarımdasnz

Sağol canım benim Allah razı olsun inan bı gün olacak çok uzak değil bence Rabbim beklemedigmz anda çiçeklendiriyor dualarımdasnz
İnşallah kuzum inşallah tek duamız o , bizde en hayırlı zamanda o güzel mutluluğu sevinci heyecanı tatalım inşallah

Ahh en güzeli onun mis gibi kokusudur ❤
Aynen canım. En güzel şey valla
Bizimki salonda uyuyor çokça canım. Ses olayını hallettik. İnşallah değişmez. Her bebek kendine özgü değil mi. Bakalım bizimki nası olacak. Beslenme düzensiz şu an yaa. Emerken uyuyor. Sonra Bi daha Bi daha. Gece 2 - 3 saat uyuyor ama. Kendi uyanıyor. O zaman veriyorum süt. Gündüz nası denk gelirse. Bazen zırt pırt emip kısa kısa uyuyor bazen de 3 saat falan uyuyor güzel doymuşsa.
Sağolasın canım benim. Cümlemizinkini inşallah..
Maşallah büyümüş senin fıstık da. Zaman çabuk geçiyor bana yaa.
Ya süper Bi haber. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım. Gözün aydın. Oldu bak. Rabbim bilir onun vaktini.
çok geçmiş olsun canım. Şu an daha iyi mi.

Belirtilerin neler kuzum
Vala belirti yok henüz dün geceden beri karın ağrım var adet ağrısı gibi yorgunluk hissi var rutin farklı hiç bişey yok bı haftadır göğüs ağrım vardı hafif sivilcelrrde gelince dedim benim adet geliyor ama Şükür değilmiş

Amin canım insAllah Allah razı olsun aynen öyle Rabbim ol deyince hemen oluyor çok şükür Rabbim e

He benimde adet agrım var gibiyim ama göğüs bu ay hç ağrımadı normalde hep şişer agrır belki hiç yumurtlamadım bu ay Karın ve bel agrısı var sadece oda muhtemelen yorgunluktan

He benimde adet agrım var gibiyim ama göğüs bu ay hç ağrımadı normalde hep şişer agrır belki hiç yumurtlamadım bu ay Karın ve bel agrısı var sadece oda muhtemelen yorgunluktan
Vala benim bu ay ara ara karın kasık ağrım oldu ama spora gittgm iicn kaslar calistigina yormustum belki de yumurtlama yerleşme ağrısı falandı en olmaz dediğinde oluyor hakikaten Rabbim sana da sağlıkla nasip edecek insAllah

Benim kızda grip burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor arada ateş te var benim kız ne kendini incitiyor ne mamayı çok az içiyor zaten minyon annesi gibi burda ayda 1 kilo ölçülüyor ayın 21 ne doğru götürürüm kaç kilo oldu merak ediyorum ama mas.senin oğlanın gelişimi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…