Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yo kiloyla alakalı bişey demedi,ama pco kilo sevmiyor biliyorsunuz.Kendim biraz ara verip kilo vermek istiyorum.Allahtan boy varda kiloyu kurtarıyor biraz.Yinede sağlık için şart.
Haklısın canim kilo olunca herseye yatkin oluyorsun problemlere sorunlara. Insallah canim hayirli zamandq bebeğine kavuşursun saglikla❤

@Seymaaao

Aynı mevzu bizde de geçti eşimle senin esinlr aynı tepkiyi verdi kilo vermeye çalış sen yine ama korunmamiza gerek yok o sürede olacaksa olur dedi kiloma bahane bulmuyor yani bnmki de ama bende bilmiyorum ya

Aynı mevzu bizde de geçti eşimle senin esinlr aynı tepkiyi verdi kilo vermeye çalış sen yine ama korunmamiza gerek yok o sürede olacaksa olur dedi kiloma bahane bulmuyor yani bnmki de ama bende bilmiyorum ya
Evet ayni tepkileri vermisler eslerimiz. Benim esim de olacaksa zaten olur olmazsa zaten olmaz diyor. Korunmak istemiyor. Ama bana saygi duyduğunu nasil istersem oyle yapmamazi söyledi ama benim icim rahat degil sanki kilodan sebep olmuyor gibi çünkü önceki gebeligimde korunmayi bıraktığım ay hamile kaldim. Bir sorunum yoktu ne olduysa kilodan sebep oyle dusunuyorum simdi adetlerim de düzensizlesti. Doktora da gitmwm gerek

Bence yürüyüş ve diyetle kilo vermeye çalışıp çalışmalara devam edin. Ben olsam öyle yapardım.

Kaç kilosun canım sen

Ayyy Nebilim ya benim adetlerim duzenliydi kimyasaldan sonra bozuldu geliyor her ay ama bi kac gunluk gecikme ya da erken oluyor

Bence yürüyüş ve diyetle kilo vermeye çalışıp çalışmalara devam edin. Ben olsam öyle yapardım.
Ben yürüyüş yaoiordm canım ds havalar soğudu bıraktım ama evde birseyler yapmaya başlarsam iyi olacak diyete de uyamiyorum bu ara ödem var ins pazartesi baslayim başlayabilirsem adet bitimi de kilomu yine not etmeye başlrim bi 10 Kilo daha vermem çok iyi olacak

3 günün sonra mı kullanmaya başlayacaksın?? Doktor bana adet döngüm için veriyordu progestan. Hamile kalırsan korur, kalmazsam adet olursun.
Olgunlaşmamışsa henüz neden 3 gün ilişki önerdi ki acaba
bilmiyorum kuzum heralde yarın başlıyacak çatlama doktor sonuçta anlıyo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…