- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Allah korusunda birden öyle daldım ;( he kız o ne gruptu öyle isminden içim bayılıyodu.Ne aradınız canımcım?
Burayı sevdim, diğer topik kurak arazi gibiydi
Kız hayır konuşsanaaaa
Canımsınn çoook teşekkür ederim
O ara ara bende de oluyor acaba ben mi kalacağım diye kalmayız ya güzel şeyleri çağıralım güzel şeyler olsun :)Allah korusunda birden öyle daldım ;( he kız o ne gruptu öyle isminden içim bayılıyodu.
Aşk olsun ben aklına gelmiyor muyum :)ben. cahilim etiketlemeyi bilmiyorum ama chergyum. mrlyseetp nurlana elif senahh meltemmina ozgenin annesi adlina sabirla bekliyordu peri tozu. bunlari untmayalim bi. prenses annesi ruya ozgur 1982 olmaz olmaz. aklima gelenler bunlat
Aynen ismi uğur getirsin inşallah. Anacum madem yeni mekana getirdin bişeyler ısmarla acıktım yahuAllah korusunda birden öyle daldım ;( he kız o ne gruptu öyle isminden içim bayılıyodu.
Hee yaa arkadaş herkes tanıdığı kişilere cevap veriyordu 373828 kere yazmıştım sorumu. Ama işte devran döndü kutsalım panterim buralar artık bizim, biz ne dersek oKutsalsekerpare kız az önce dedin ya yeni üye olduğumda kimse bana cevap vermemişti diye benimde öyle olmuştu acayip gıcık olmuştum şimdi diyorum iyikide böyle güzel dostlar bulmuşum
inşallah kuzum başarırız inşallahO ara ara bende de oluyor acaba ben mi kalacağım diye kalmayız ya güzel şeyleri çağıralım güzel şeyler olsun :)
Tövbe de kizzzkızlar konuyu açtım ya şimdi diyom bidahaki yıl herkesin çocuğu olmuşta ben tek kalmışım gibi
Ahh ahh bni zehranı untmşsnnben. cahilim etiketlemeyi bilmiyorum ama chergyum. mrlyseetp nurlana elif senahh meltemmina ozgenin annesi adlina sabirla bekliyordu peri tozu. bunlari untmayalim bi. prenses annesi ruya ozgur 1982 olmaz olmaz. aklima gelenler bunlat
Anamm ben bir profil resmimi değiştireyim dedim 2 gün aradım, o yüzden hiç girmiyorum öyle toplara.
O kadarrrrrrrAynen ismi uğur getirsin inşallah. Anacum madem yeni mekana getirdin bişeyler ısmarla acıktım yahu
Hee yaa arkadaş herkes tanıdığı kişilere cevap veriyordu 373828 kere yazmıştım sorumu. Ama işte devran döndü kutsalım panterim buralar artık bizim, biz ne dersek o
yemek sana kurban olsun benden sana tantuni ozamanAynen ismi uğur getirsin inşallah. Anacum madem yeni mekana getirdin bişeyler ısmarla acıktım yahu
Hee yaa arkadaş herkes tanıdığı kişilere cevap veriyordu 373828 kere yazmıştım sorumu. Ama işte devran döndü kutsalım panterim buralar artık bizim, biz ne dersek o
İnşallah Canımmm canımmm 2019 un en geç ocak şubat ayına hamile girmek dileğiyleKutsal panter canım topikin topikimiz hayırlı olsun. İnşallah önce sana ve hepimize Uğur getirsin bol bebişli olsun inşallahhhhhhh
Allahhimm çok çok çok Amiiinnİnşallah Canımmm canımmm 2019 un en geç ocak şubat ayına hamile girmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?