Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusunda birden öyle daldım ;( he kız o ne gruptu öyle isminden içim bayılıyodu.
Aynen ismi uğur getirsin inşallah. Anacum madem yeni mekana getirdin bişeyler ısmarla acıktım yahu

Kutsalsekerpare kız az önce dedin ya yeni üye olduğumda kimse bana cevap vermemişti diye benimde öyle olmuştu acayip gıcık olmuştum şimdi diyorum iyikide böyle güzel dostlar bulmuşum
Hee yaa arkadaş herkes tanıdığı kişilere cevap veriyordu 373828 kere yazmıştım sorumu. Ama işte devran döndü kutsalım panterim buralar artık bizim, biz ne dersek o

ben. cahilim etiketlemeyi bilmiyorum ama chergyum. mrlyseetp nurlana elif senahh meltemmina ozgenin annesi adlina sabirla bekliyordu peri tozu. bunlari untmayalim bi. prenses annesi ruya ozgur 1982 olmaz olmaz. aklima gelenler bunlat
Ahh ahh bni zehranı untmşsnn

O kadarrrrrrr

yemek sana kurban olsun benden sana tantuni ozaman yaa hiç söyleme nasıl zoruma gitmişti beni insandan saymıyolar diye tabiikiii Mekan bizden sorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…