- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
böyle böyle aşağı inelim kuzum4 olduk
Ben veririm bi sorayım haber veririmyakınlarınızda varsa verebilirseniz 41 i tamamlasak yeterli
tamam kuzum senide 5 sayıyorum ozamanBen veririm bi sorayım haber veririm
Şöyle yaplm mı kuzu habi mümünin mümine duası kabul olr ya mesela bn okudgmda senin niyetine okuyaym sen çde ıjudgnu benmkine kimse kendine okumasn herkes mümin kardesne okusn ama her okuyanada biiri okusun yani karsılık olarkyakınlarınızda varsa verebilirseniz 41 i tamamlasak yeterli
RAbbim şimdiden kabul etsin inşallah yaptığımız , yapılacak tüm duaları.tamam kuzum senide 5 sayıyorum ozaman
yok kuzum kendimize değil hepimiz hepimizin niyetineŞöyle yaplm mı kuzu habi mümünin mümine duası kabul olr ya mesela bn okudgmda senin niyetine okuyaym sen çde ıjudgnu benmkine kimse kendine okumasn herkes mümin kardesne okusn ama her okuyanada biiri okusun yani karsılık olark
Aynen işte bnde onu diyomyok kuzum kendimize değil hepimiz hepimizin niyetine
inşallah kuzumRAbbim şimdiden kabul etsin inşallah yaptığımız , yapılacak tüm duaları.
Öyle de yapabiliriz aslındaŞöyle yaplm mı kuzu habi mümünin mümine duası kabul olr ya mesela bn okudgmda senin niyetine okuyaym sen çde ıjudgnu benmkine kimse kendine okumasn herkes mümin kardesne okusn ama her okuyanada biiri okusun yani karsılık olark
bunu bitirip bi 41 yasinde döndürelim ohh mis[
evet kuzum bağışlayıncada grubun bütün üyeleri derizAynen işte bnde onu diyom
Böylesi daha güzel olyor çünki bnce yani cnmÖyle de yapabiliriz aslında
Okumaynalara yok demievet kuzum bağışlayıncada grubun bütün üyeleri deriz
Canım ibrahim suresi okuyacağım ben bu ayKızlar ses verin meryem suresiiii
Bir daha seni hiç unutmayacağım emir erim ZehrammmO cevao yazar elbet bende vi umtla bekliyom yazarsnz elbet abow nerde bizde o bizi sevenler :))
Sen mürüvvet idin dimii? Kız unutuyorum, senin sen olduğunuBeni deeeee :/ @Kutsal Tiramisu da olmasa
evetttttt benimCanım ibrahim suresi okuyacağım ben bu ay
Bir daha seni hiç unutmayacağım emir erim Zehrammm
Sen mürüvvet idin dimii? Kız unutuyorum, senin sen olduğunu
Untma şeymam Untmazsan untlmazsnnn kuzum karsılıklı yaneee :))Canım ibrahim suresi okuyacağım ben bu ay
Bir daha seni hiç unutmayacağım emir erim Zehrammm
Sen mürüvvet idin dimii? Kız unutuyorum, senin sen olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?