- 4 Nisan 2018
- 1.957
- 4.368
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
O kadarrrrrrr
Kızz sen adını kutsal tantuni diye değiştirseneyemek sana kurban olsun benden sana tantuni ozamanyaa hiç söyleme nasıl zoruma gitmişti beni insandan saymıyolar diye tabiikiii Mekan bizden sorulur
kuzum şizofren panter düşünüyorumda bilemedimGirişte kontrol falan mı yapsak, herkes gelmesin
Kızz sen adını kutsal tantuni diye değiştirseneKutsal Tiramisu nasıl yaratıcı bi isim demi
Sağoll kuzumm hepimize hayır uğur getirsin inşallahhKutsal panter hayrlı ugurlu olsn topiğin kuzum ugurlu olr inşaallah bizede herkesede :))
Aminnnnnnnnn kuzumm :)Sağoll kuzumm hepimize hayır uğur getirsin inşallahh
Canımmmsınnn, kız valla bak yeni geldim ortama alışmaya çalışıyordum zaten kimseyi etiketlemedim daha, @canli anne yazmış da yazmış seni unutmuş
O cevao yazar elbet bende vi umtla bekliyom yazarsnz elbet abow nerde bizde o bizi sevenler :))Canımmmsınnn, kız valla bak yeni geldim ortama alışmaya çalışıyordum zaten kimseyi etiketlemedim daha, @canli anne yazmış da yazmış seni unutmuşbana kızma, ben hakimimm suçsuz bey
Ben varimm şekerimm her daimmKızlar ses verin meryem suresiiii
Beni deeeee :/Canımmmsınnn, kız valla bak yeni geldim ortama alışmaya çalışıyordum zaten kimseyi etiketlemedim daha, @canli anne yazmış da yazmış seni unutmuşbana kızma, ben hakimimm suçsuz bey
OkuyalımKızlar ses verin meryem suresiiii
sen 1 ben 2 hani bunun devamıBen varimm şekerimm her daimm
3 olduk kuzum devammmOkuyalım
4 olduk3 olduk kuzum devammm
sen 1 ben 2 hani bunun devamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?