- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.261
aynen öyle canım zaten bir iki günde hemen samimi oldukHadiii ya kötü olmuş ama şöyle düşün hani. Lisede yada üniversitede bi kız görürsün hiç hoşlanmazsın felan sonra can ciğer olursun sizinkide o hesap olmuştur şuan gayet hoş görünüyorsunuz:)
Amanın hiç deme. 2 sayfa yazı yazdım eğilip bükülerek bir de soru sordum bi allahın kulu cevap vermedi. Başta da bol bol herkese hayır duada bulunmuştum, pat diye konuya da girmedimsen yine iyi karşılandın canım benleKutsalsekerpare ilk buraya girdiğimizde kimse bizi takmamıştı bile
Kendimle ilgili bireysel dualara amin demeye gerçekten utanıyorum. Burda benden çok daha fazla isteyen ve benden çok daha fazladır bekleyen insanlar varken gelecek ay inşallah hamile olurum diyemiyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah, dayanamayacak, sabır taşı çatlamaya ramak kalmış, büyük imtihanalr yaşamış olanlara daha önce nasip etsin.
amin canmm ama umutsuz olmuyor sende herkes gibi istiyorsun seni tanimazsam dogru diyor diyecem sendr herkes gibi anne olmayi hak ediyorsunKendimle ilgili bireysel dualara amin demeye gerçekten utanıyorum. Burda benden çok daha fazla isteyen ve benden çok daha fazladır bekleyen insanlar varken gelecek ay inşallah hamile olurum diyemiyorum. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Allah, dayanamayacak, sabır taşı çatlamaya ramak kalmış, büyük imtihanalr yaşamış olanlara daha önce nasip etsin.
Valla ben hafif tırsıyorum ama çekinmiyorum databi kız ne sandın koca o koca
Bende hemen ısındım mesela ya birde böyle burda birbirni hiç tanımayan insanlar dua ediyorlar birbirlerine o kadar mükemmel birşey ki ama dışarda öyle mi her hafta hani yokmu birşeyler hani daha hamile kalmadınmı diyen insanlar var öldüresi geliyor insanınaynen öyle canım zaten bir iki günde hemen samimi olduk
Tatlım anladığım kadarıyla sen hamilesin galiba şuandaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda ne mutlu sanaAmanın hiç deme. 2 sayfa yazı yazdım eğilip bükülerek bir de soru sordum bi allahın kulu cevap vermedi. Başta da bol bol herkese hayır duada bulunmuştum, pat diye konuya da girmedimama bak yaşadığımızı yaşatmıyoruz kutsalım panterim
valla canım benim değişiyoValla ben hafif tırsıyorum ama çekinmiyorum da
Hahahha düdüklü tencere yapcaktım olmadıkazan dibi mi inan bizim catlak. behriyeyi gectin senam nami deger tiremusuyu
aynen öyle canım benim en güzelide böyle hiç tanımadığın insanlarla takılmakBende hemen ısındım mesela ya birde böyle burda birbirni hiç tanımayan insanlar dua ediyorlar birbirlerine o kadar mükemmel birşey ki ama dışarda öyle mi her hafta hani yokmu birşeyler hani daha hamile kalmadınmı diyen insanlar var öldüresi geliyor insanın
Ahh canım hislerinin tez vakit gerçekleşmesini diliyorumTatlım anladığım kadarıyla sen hamilesin galiba şuandaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda ne mutlu sana:)
Aynen bende o huzuru yakaladım şuanaynen öyle canım benim en güzelide böyle hiç tanımadığın insanlarla takılmakhuzur buluyorum resmen
anam ben suan tatli degilde et yiyesim geliyor habire. su gonlumden geceni rabbim nasib edecek mi acabaHahahha düdüklü tencere yapcaktım olmadıheh be bi kazan dibi yemezmiydik
hahahah bende çok üzülmüştüm kimse beni takmayınca ne biliyim sonra böyle can ciğer olucamAmanın hiç deme. 2 sayfa yazı yazdım eğilip bükülerek bir de soru sordum bi allahın kulu cevap vermedi. Başta da bol bol herkese hayır duada bulunmuştum, pat diye konuya da girmedimama bak yaşadığımızı yaşatmıyoruz kutsalım panterim
Hoşgeldiiin :)Aynen bende o huzuru yakaladım şuan
eder ablam ederrr inşallahanam ben suan tatli degilde et yiyesim geliyor habire. su gonlumden geceni rabbim nasib edecek mi acaba
Neye görevalla canım benim değişiyo
konuya göreNeye göre
Ahh potmu kırdım ben ya.. gerçekten kusura bakma bir yazını gördüm de o yüzden oyle sandım inşallah bir an önce gönlünden gwçwnler kabul olur tebrik mesajları aldığın günlerde gelirAhh canım hislerinin tez vakit gerçekleşmesini diliyorumama hamile değilim. Sanki hamileymişim gibi mutlu ve çenem düşük demi sanki derdim yokmuş gibi
Valla ablaanam ben suan tatli degilde et yiyesim geliyor habire. su gonlumden geceni rabbim nasib edecek mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?