Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen yine iyi karşılandın canım benle Kutsalsekerpare ilk buraya girdiğimizde kimse bizi takmamıştı bile
Amanın hiç deme. 2 sayfa yazı yazdım eğilip bükülerek bir de soru sordum bi allahın kulu cevap vermedi. Başta da bol bol herkese hayır duada bulunmuştum, pat diye konuya da girmedimama bak yaşadığımızı yaşatmıyoruz kutsalım panterim

amin canmm ama umutsuz olmuyor sende herkes gibi istiyorsun seni tanimazsam dogru diyor diyecem sendr herkes gibi anne olmayi hak ediyorsun

aynen öyle canım zaten bir iki günde hemen samimi olduk
Bende hemen ısındım mesela ya birde böyle burda birbirni hiç tanımayan insanlar dua ediyorlar birbirlerine o kadar mükemmel birşey ki ama dışarda öyle mi her hafta hani yokmu birşeyler hani daha hamile kalmadınmı diyen insanlar var öldüresi geliyor insanın

Tatlım anladığım kadarıyla sen hamilesin galiba şuandaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda ne mutlu sana :)

aynen öyle canım benim en güzelide böyle hiç tanımadığın insanlarla takılmak huzur buluyorum resmen

Tatlım anladığım kadarıyla sen hamilesin galiba şuandaaa rabbim kucağına almayı nasip etsin tez zamanda ne mutlu sana :)
Ahh canım hislerinin tez vakit gerçekleşmesini diliyorum ama hamile değilim. Sanki hamileymişim gibi mutlu ve çenem düşük demi sanki derdim yokmuş gibi

hahahah bende çok üzülmüştüm kimse beni takmayınca ne biliyim sonra böyle can ciğer olucam yaşatmiyalım tabii

Ahh canım hislerinin tez vakit gerçekleşmesini diliyorum ama hamile değilim. Sanki hamileymişim gibi mutlu ve çenem düşük demi sanki derdim yokmuş gibi
Ahh potmu kırdım ben ya.. gerçekten kusura bakma bir yazını gördüm de o yüzden oyle sandım inşallah bir an önce gönlünden gwçwnler kabul olur tebrik mesajları aldığın günlerde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…