- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.381
Güzel şeyler demiş doktor canım, sen de sakince stressiz bi şekilde hem diyey yap hem çocuk iste, hiç sıkıntı yok. Zihnen rahatlaman çok önemli. Hep duyuyorız. "Tam umudumu kestim, artık amannn olursa olur olmazsa olmaz" dedim hamile kaldım cümleleirni. Stres çok etkili demek ki.
Aynen kızlar bende svndm bklm hyrlisiÇok sevindim canım benim kafanı rahat bırak bir kere oldu gene olur allahın izniyle öyle düşünm :))
Canım ben test yaptım sabah dayanamadım malesef tek çizgi çıktı
Erken gebelik miydi?Canım ben test yaptım sabah dayanamadım malesef tek çizgi çıktı
Canımmm ben başkasına yazmıştım seni mi etiketlemişim ya :)) sabah test yaptım negatif çıktı kafam karıştı galiba :))Ben içmiyorum canım
Yok benim bugun bat tarihimdi ama kırmızıları görmeyince normal kaset testten yaptım çıkmadı canımErken gebelik miydi?
İyidir kuzucummm senden naber yemek yapıcam şimdiselam kızlar naber
Ve aleyküm selam canımselam kızlar naber
bende yemek yapacam beybiiİyidir kuzucummm senden naber yemek yapıcam şimdi
iyilik bebeğimVe aleyküm selam canımİyilik senden naber
Hayallerr paris gerçekler somali senin adın belli mokkkali mokkkaliiyilik bebeğim
Kız nerden buluyorsun bu esprileriHayallerr paris gerçekler somali senin adın belli mokkkali mokkkali
Bnde dantel yapıyorumiyilik bebeğim
Yok kız :) grupta herkes içiyor dendiği için ben içmiyorum dedim :)Canımmm ben başkasına yazmıştım seni mi etiketlemişim ya :)) sabah test yaptım negatif çıktı kafam karıştı galiba :))
Kız nerden buluyorsun bu esprileri
Kız nerden buluyorsun bu esprileri
En iyisi canım bende üniye kadar içmedim sonra arkadaş çevresiyle tirkayisi oldumYok kız :) grupta herkes içiyor dendiği için ben içmiyorum dedim :)
5 yıl önce 2 hafta içtim. Kendi isteğimle. Az biraz depresyondaydım. :))) dağıtmıştım kendimi. Sonra 2 hafta sonunda tiksinti geldi. Sigara maceram bu kadar :) arada keyif için yakasım geliyor ama eşim de içmez. Yanına da yaklaştırmaz içersem. Içmiyorum o yüzden :)En iyisi canım bende üniye kadar içmedim sonra arkadaş çevresiyle tirkayisi oldum
En güzeli benim eşimde içiyor o yüzden bırakamıyorm. Bide ben aileden uzaktayım annemle telle konuşurken illa o sigara yanacak :)5 yıl önce 2 hafta içtim. Kendi isteğimle. Az biraz depresyondaydım. :))) dağıtmıştım kendimi. Sonra 2 hafta sonunda tiksinti geldi. Sigara maceram bu kadar :) arada keyif için yakasım geliyor ama eşim de içmez. Yanına da yaklaştırmaz içersem. Içmiyorum o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?