- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.521
Olsun yaaa bunlar çok güzel duygular bence hepsi geçecek canım inşallah senin bebeğine kavuşacağın günü hayal etŞükür bir sorunumuz yok canım ama hormonlardan herlde.Evi falan da temizleyemiyorm o bile kötü hissettryor.Herşey den etkileniyorum.
Olabiliyor cnm iste herkesin bunyesi farkli sana kendini hussettirio surekli demek ki minnak
Ay kiz evi toplamayip bi is yapmayinca bnm bile psikolojim bozuluyor
Olsun yaaa bunlar çok güzel duygular bence hepsi geçecek canım inşallah senin bebeğine kavuşacağın günü hayal et:)
Kiz vala bazen insan cidden yapasi gelmiyor ya ha yaoinca akşama bilr kalmiyor derli toplu kizim heryeri oyuncak falan dagitiyot cani saolsun tabi ama takilmA rahatla tafini ikar hamillrihininMalesef canım ya.Ev derli toplu temiz olmayınca kendmi daha kötü hissedyorm.Olmadı eşime yaptırcam artk işleri.
Biz de eşimle film izledik canım afiyet olsunCay fasli yeni bitti uzandm tv izliorum canım sen napiosun
Kızz ağzından yel alsınkullanma kız mazallah patlar
Saok cnm ohb sizinde sefaniz olsn :)Biz de eşimle film izledik canım afiyet olsun
Efndm cnm hgkızlaarr
Hoşgeldin canımmmBennn buralardayım canım dün gece katıldım aranıza :)
Sen de sağol kuzumSaok cnm ohb sizinde sefaniz olsn :)
Hoşgeldinizzz kızlarrr bugun sakinnnn ortalık :)kızlaarr
Evet canımm genelde öyle oluyorŞuan eşler evdedir canım yemek cay bakamıyorlar buraya :) gece 12 den sonra aktif buralar :))
hoşbulduk bebeğim naberrEfndm cnm hg
Teşekkür ederimmm canım benimm :)Hoşgeldin canımmm
Teşekkür ederimmm canım benimm :)
hoşbulduk canım 12 den sonra dolar burasıHoşgeldinizzz kızlarrr bugun sakinnnn ortalık :)
İyiyim sukur ya uyukluyorum sen napiosn naslsnhoşbulduk bebeğim naberr
Kiz vala bazen insan cidden yapasi gelmiyor ya ha yaoinca akşama bilr kalmiyor derli toplu kizim heryeri oyuncak falan dagitiyot cani saolsun tabi ama takilmA rahatla tafini ikar hamillrihinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?