Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm esine spermiogram testi mi ne diolar ondan mi yaptilar bugun bizide yonlendrdi doktr biz istedik baktiralim icimiz rahat etsin dir ama ocaga randevu verdiler testi verince sonuclar hemen cikiyor mi
Biz özelde yaptırdık 3 4 saate çıkar demişlerdi biz ertesi gün almıştık canım devlette büyük ihtimal hemn çıkmayabilir aynı günde

Biz özelde yaptırdık 3 4 saate çıkar demişlerdi biz ertesi gün almıştık canım devlette büyük ihtimal hemn çıkmayabilir aynı günde
Anldm cnm biz devlete gittik acelesi yok die doktor gerekte gormedi snrm o demedi ama bklm ins hayrli sonuc çıkar daha testi vermeye de var zaten baya ocagin 18ine attilar taaa

Anldm cnm biz devlete gittik acelesi yok die doktor gerekte gormedi snrm o demedi ama bklm ins hayrli sonuc çıkar daha testi vermeye de var zaten baya ocagin 18ine attilar taaa
Evet devlette geç atıyorlar baya bizede 2 ay sonraya gün vermişlerdi ben o zamanda kadar sabredemedim özelde yaptıralım dedim iyikide yaptrmışım sorun çıktı hemen tedaviye başlandı eşim sigarayı bıraktı kıyamam ya nasıl korktuuuu allah inşallah emeklerimizin karşılığını verir ikimizde çok uğraşıypruz ama senin acelen yoksa bekleyebilir canım

Amin ins cnm Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin ins..
Benim zaten kilo problemim de olunca o yuzden bende o surede ins zayiflarim

İ
tek çok sıkıcı oluyor bende yürüyüş yapmaya çalişiyorum bakalim ya olucak bu iş

Psikolojin neden kötü canım ?

Vala cnm hamilesin normal bence kizimda hatrliorum da inan coksacma şeylere agkardim üzülür yataktan cikmazdm gecicek :) ama mide bulantini bilemicem ne kadarlık hamilesin

Vala cnm hamilesin normal bence kizimda hatrliorum da inan coksacma şeylere agkardim üzülür yataktan cikmazdm gecicek :) ama mide bulantini bilemicem ne kadarlık hamilesin

5+3 canım.Herkesin açken midesi bulanır benim tam aksine bişyler yiyorum midem başlıyor bulanmaya.

5+3 canım.Herkesin açken midesi bulanır benim tam aksine bişyler yiyorum midem başlıyor bulanmaya.
Olabiliyor cnm iste herkesin bunyesi farkli sana kendini hussettirio surekli demek ki minnak
Şükür bir sorunumuz yok canım ama hormonlardan herlde.Evi falan da temizleyemiyorm o bile kötü hissettryor.Herşey den etkileniyorum.
Ay kiz evi toplamayip bi is yapmayinca bnm bile psikolojim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…