- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.501
Hangisinde cnm cizkekin açtığı topik miKesinlikle sen bizim diğer topikde varmisin canım bende sıkı bir şekilde başladim diyete
Biz özelde yaptırdık 3 4 saate çıkar demişlerdi biz ertesi gün almıştık canım devlette büyük ihtimal hemn çıkmayabilir aynı gündeCnm esine spermiogram testi mi ne diolar ondan mi yaptilar bugun bizide yonlendrdi doktr biz istedik baktiralim icimiz rahat etsin dir ama ocaga randevu verdiler testi verince sonuclar hemen cikiyor mi
Evt cnmHangisinde cnm cizkekin açtığı topik mi
Evet canım herşeyin hayırlısı ya ne kadar çok talarsan o kadar kötü olur bence o yüden en iyisi hiç üzülmemek öünkü üzülünce olmuyo yaniii ne zaman olcağı varsa oluyorHimm anldim süt hormonu dimi o düzelir Allahin izniyle inşallhhh
Anldm cnm biz devlete gittik acelesi yok die doktor gerekte gormedi snrm o demedi ama bklm ins hayrli sonuc çıkar daha testi vermeye de var zaten baya ocagin 18ine attilar taaaBiz özelde yaptırdık 3 4 saate çıkar demişlerdi biz ertesi gün almıştık canım devlette büyük ihtimal hemn çıkmayabilir aynı günde
Varim canim pazartesi bildirim yaptim hatta bklm haftaya ne cikacak ins dikkat etmeye çalışıyorum sen kac kilosun hedef kac cnmEvt cnm
Evet devlette geç atıyorlar baya bizede 2 ay sonraya gün vermişlerdi ben o zamanda kadar sabredemedim özelde yaptıralım dedim iyikide yaptrmışım sorun çıktı hemen tedaviye başlandı eşim sigarayı bıraktı kıyamam ya nasıl korktuuuu allah inşallah emeklerimizin karşılığını verir ikimizde çok uğraşıypruz ama senin acelen yoksa bekleyebilir canımAnldm cnm biz devlete gittik acelesi yok die doktor gerekte gormedi snrm o demedi ama bklm ins hayrli sonuc çıkar daha testi vermeye de var zaten baya ocagin 18ine attilar taaa
81 im canım maleseff 70 e düşşem yeter.bana ama zor işteVarim canim pazartesi bildirim yaptim hatta bklm haftaya ne cikacak ins dikkat etmeye çalışıyorum sen kac kilosun hedef kac cnm
Bende 72 kiloyum yaa 65 e düşsem yeter ama olmuyorrrrr spora yazılmayı düşünüyorum ben kadınlara özel bunarada ben spor hocalığı yapmıştım ama tek başına olmuyor evde yapamıyprum iyi bir yere yazılıca inş81 im canım maleseff 70 e düşşem yeter.bana ama zor işte
Amin ins cnm Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin ins..Evet devlette geç atıyorlar baya bizede 2 ay sonraya gün vermişlerdi ben o zamanda kadar sabredemedim özelde yaptıralım dedim iyikide yaptrmışım sorun çıktı hemen tedaviye başlandı eşim sigarayı bıraktı kıyamam ya nasıl korktuuuu allah inşallah emeklerimizin karşılığını verir ikimizde çok uğraşıypruz ama senin acelen yoksa bekleyebilir canım
İEvet devlette geç atıyorlar baya bizede 2 ay sonraya gün vermişlerdi ben o zamanda kadar sabredemedim özelde yaptıralım dedim iyikide yaptrmışım sorun çıktı hemen tedaviye başlandı eşim sigarayı bıraktı kıyamam ya nasıl korktuuuu allah inşallah emeklerimizin karşılığını verir ikimizde çok uğraşıypruz ama senin acelen yoksa bekleyebilir canım
tek çok sıkıcı oluyor bende yürüyüş yapmaya çalişiyorum bakalim ya olucak bu işBende 72 kiloyum yaa 65 e düşsem yeter ama olmuyorrrrr spora yazılmayı düşünüyorum ben kadınlara özel bunarada ben spor hocalığı yapmıştım ama tek başına olmuyor evde yapamıyprum iyi bir yere yazılıca inş
Ay kiz bende bi 81 i 80 i gorseemmm ohooo bnm hedef de 70ler ama nasip81 im canım maleseff 70 e düşşem yeter.bana ama zor işte
İnşallahhh canım benimmm :)Amin ins cnm Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin ins..
Benim zaten kilo problemim de olunca o yuzden bende o surede ins zayiflarim
Olucakkk olucakkİ
tek çok sıkıcı oluyor bende yürüyüş yapmaya çalişiyorum bakalim ya olucak bu iş
Psikolojin neden kötü canım ?Kızlar ben kötüyüm ya,ölü gibi yatıyorum sürekli.Açken pek midem bulanmıyor ama bşyler yedikten sonra midem bulanıyor öğürmeye başlıyorum.İştah falan da kalmadı zorla yiyorum.Psikolojim de çok kötü, dokunsan ağlıcak gibiyim.Napcam bilmiyorum
Vala cnm hamilesin normal bence kizimda hatrliorum da inan coksacma şeylere agkardim üzülür yataktan cikmazdm gecicek :) ama mide bulantini bilemicem ne kadarlık hamilesinKızlar ben kötüyüm ya,ölü gibi yatıyorum sürekli.Açken pek midem bulanmıyor ama bşyler yedikten sonra midem bulanıyor öğürmeye başlıyorum.İştah falan da kalmadı zorla yiyorum.Psikolojim de çok kötü, dokunsan ağlıcak gibiyim.Napcam bilmiyorum
Vala cnm hamilesin normal bence kizimda hatrliorum da inan coksacma şeylere agkardim üzülür yataktan cikmazdm gecicek :) ama mide bulantini bilemicem ne kadarlık hamilesin
Psikolojin neden kötü canım ?
Olabiliyor cnm iste herkesin bunyesi farkli sana kendini hussettirio surekli demek ki minnak5+3 canım.Herkesin açken midesi bulanır benim tam aksine bişyler yiyorum midem başlıyor bulanmaya.
Ay kiz evi toplamayip bi is yapmayinca bnm bile psikolojim bozuluyorŞükür bir sorunumuz yok canım ama hormonlardan herlde.Evi falan da temizleyemiyorm o bile kötü hissettryor.Herşey den etkileniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?