Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyigeceler kızlar Nasılsıniz? Midem bulantilarim beni benden alıyor sersem gibiyim hep uyuyasim var kalkıp iş güç bile yapamıyorum cogunlukla
Yapma canım yapma. Ben de sana yazacaktım bugün ismini bulamadım değiştir kız ismini
Birşey yapmayacaksın canım. Sabır her güzel şeyin bedeli oluyor ufak da olsa.

Acaba yok kiz ev banimligi nankor meslek bence yemek cocuk ev isi yapıyorsun hic goze gozukmuykr ozellikle ev isi yap yap aksama ayni ya da bi gun yaoma sanki gunlerdir is yaomiyor gibisin.. 7/24 çalışıyon
Valla canım benim koca hep geç geldiği için yemek sorunum yok o işte yiyor bende kaynanmda yiyprum çocuk desen zaten yok ee böyle olunca ev kirlenmiypr fazla haftada bir defa temizlik yapıyprum yetiyor :)))

Valla canım benim koca hep geç geldiği için yemek sorunum yok o işte yiyor bende kaynanmda yiyprum çocuk desen zaten yok ee böyle olunca ev kirlenmiypr fazla haftada bir defa temizlik yapıyprum yetiyor :)))
Kiz o da olacak ins Rabbim hayrlisindan rvlatkar nasip etsin de o zmn daginikligi görürsün :)

Kıyamam sana ben.Mekanı cennet olsun inşAllah anneciğinin.Bu dünya gelip geçici İnşAllah ahirette anneciğinle ve evlatlarınla birlikte sonsuz mutluluk yaşarsın canım.
inss kuzum unutamiuorum oglumun dogumuna gunler kala kadincagiz oldu ve ben cenazesine bile gidemedim cokk uzaktaydi .oglumun dogmasina sevinemedim dogum esnasin oglumun. cigerine pis su kaciyor 6 gun kuvezde yatti ondan ayri kaldim cok kotu gunlerdi bu yuzden oglumla cok ayri bir bag var aramizda

Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…