- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.561
Yapma canım yapma. Ben de sana yazacaktım bugün ismini bulamadımIyigeceler kızlar Nasılsıniz? Midem bulantilarim beni benden alıyor sersem gibiyim hep uyuyasim var kalkıp iş güç bile yapamıyorum cogunlukla
Birşey yapmayacaksın canım. Sabır her güzel şeyin bedeli oluyor ufak da olsa.Kızlar ben kötüyüm ya,ölü gibi yatıyorum sürekli.Açken pek midem bulanmıyor ama bşyler yedikten sonra midem bulanıyor öğürmeye başlıyorum.İştah falan da kalmadı zorla yiyorum.Psikolojim de çok kötü, dokunsan ağlıcak gibiyim.Napcam bilmiyorum
Valla canım benim koca hep geç geldiği için yemek sorunum yok o işte yiyor bende kaynanmda yiyprum çocuk desen zaten yok ee böyle olunca ev kirlenmiypr fazla haftada bir defa temizlik yapıyprum yetiyor :)))Acaba yok kiz ev banimligi nankor meslek bence yemek cocuk ev isi yapıyorsun hic goze gozukmuykr ozellikle ev isi yap yap aksama ayni ya da bi gun yaoma sanki gunlerdir is yaomiyor gibisin.. 7/24 çalışıyon
Bende genelde tekefonda takılıyorum internt olmazsa napardımmm :))iyi yapiyosun kuzum pek tv sevmem ben
Yapma canım yapma. Ben de sana yazacaktım bugün ismini bulamadımdeğiştir kız ismini
Birşey yapmayacaksın canım. Sabır her güzel şeyin bedeli oluyor ufak da olsa.
Ne yazcağımı bilemedim çok zor olmalıah anaam ah. torunlarini gormeden giitin ya bu dunyadan bugunde buna agla
Bende genelde tekefonda takılıyorum internt olmazsa napardımmm :))[/QUOT
ah anaam ah. torunlarini gormeden giitin ya bu dunyadan bugunde buna agla
Kiz o da olacak ins Rabbim hayrlisindan rvlatkar nasip etsin de o zmn daginikligi görürsün :)Valla canım benim koca hep geç geldiği için yemek sorunum yok o işte yiyor bende kaynanmda yiyprum çocuk desen zaten yok ee böyle olunca ev kirlenmiypr fazla haftada bir defa temizlik yapıyprum yetiyor :)))
Görüyimmm yeter kiii şikayettt etmem aslaaaKiz o da olacak ins Rabbim hayrlisindan rvlatkar nasip etsin de o zmn daginikligi görürsün :)
Allah rahmet eylesin cnm cennetinde kavustursun insAllahah anaam ah. torunlarini gormeden giitin ya bu dunyadan bugunde buna agla
Sikayet degil tabi canlari saolasun yeter ki ama ev hanimligi olarak pek de kolay degil yaniGörüyimmm yeter kiii şikayettt etmem aslaaa:))
inss kuzum unutamiuorum oglumun dogumuna gunler kala kadincagiz oldu ve ben cenazesine bile gidemedim cokk uzaktaydi .oglumun dogmasina sevinemedim dogum esnasin oglumun. cigerine pis su kaciyor 6 gun kuvezde yatti ondan ayri kaldim cok kotu gunlerdi bu yuzden oglumla cok ayri bir bag var aramizdaKıyamam sana ben.Mekanı cennet olsun inşAllah anneciğinin.Bu dünya gelip geçici İnşAllah ahirette anneciğinle ve evlatlarınla birlikte sonsuz mutluluk yaşarsın canım.
amin canmmm benmmmAllah rahmet eylesin cnm cennetinde kavustursun insAllah
Doğrudurr canımmm annemden biliyorum ufak kardeşim var. Hep ev dağınıkkSikayet degil tabi canlari saolasun yeter ki ama ev hanimligi olarak pek de kolay degil yani
kuzum annem
:)Doğrudurr canımmm annemden biliyorum ufak kardeşim var. Hep ev dağınıkk
Rabbim mekanını cennet eylesin inşallahinss kuzum unutamiuorum oglumun dogumuna gunler kala kadincagiz oldu ve ben cenazesine bile gidemedim cokk uzaktaydi .oglumun dogmasina sevinemedim dogum esnasin oglumun. cigerine pis su kaciyor 6 gun kuvezde yatti ondan ayri kaldim cok kotu gunlerdi bu yuzden oglumla cok ayri bir bag var aramizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?