- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.541
Benimki hala çalışıyorrr :))))) rahatımmmhoşbulduk canım 12 den sonra dolar burasıbenim eşim yeni uyumaya gittide
Ins cnm saglikla gelsin bebisin :)İnşAllah zamanla kafaya takmamayı öğrenicem canım .Haftaya bebeğimin kalp atışını da duyrsam Allah ın izniyle baya rahatlıcam .
Benimki hala çalışıyorrr :))))) rahatımmm
bende tvye bakıyorum canımİyiyim sukur ya uyukluyorum sen napiosn naslsn
Ins cnm saglikla gelsin bebisin :)
ohh kaçta geliyo kızBenimki hala çalışıyorrr :))))) rahatımmm
Yalnız değilsinnn biz varız kiiiii onun yerini tutmayız ama yardımcı oluruzzz :)Benim ki de biraz önce gitti sabah 7de gelecek.Gece yalnızım
Minibüs şöförü kendileri bugun nöbetçi arabası gelir birazdan :))ohh kaçta geliyo kız
hııı Allah kolaylık versin canımMinibüs şöförü kendileri bugun nöbetçi arabası gelir birazdan :))
Sağol canımmm cümlemize inşallah :) aramızda bayan olarak çalışan varmı pekihııı Allah kolaylık versin canım
Yalnız değilsinnn biz varız kiiiii onun yerini tutmayız ama yardımcı oluruzzz :)
ben ev hanımıyım :)Sağol canımmm cümlemize inşallah :) aramızda bayan olarak çalışan varmı peki
Doğrudur canım gerçektende öyle valla insan sadece konuşmaları bile okusa yetiyorİyi varsınız canım ya,yoksa sıkıntıdan patlardım. Buraya yazmak insanı o kdar rahatlatyor ki.
En güzeliii ev hanımcılıkkk bende öyleyimmmben ev hanımıyım :)
uyuyorum uyanıyorum sonra yine uyuyorum
En güzeliii ev hanımcılıkkk bende öyleyimmm
Bendee uyuyorum genelde yada dizi izliyorum eski dizileri falan bi açıyorum ginale kadar çok eğlenceli oluyorrruyuyorum uyanıyorum sonra yine uyuyorum
Bizimkisi güzel meslek kafa rahat :)))Bende ev Hanımıyim:)
Acaba yok kiz ev banimligi nankor meslek bence yemek cocuk ev isi yapıyorsun hic goze gozukmuykr ozellikle ev isi yap yap aksama ayni ya da bi gun yaoma sanki gunlerdir is yaomiyor gibisin.. 7/24 çalışıyonBizimkisi güzel meslek kafa rahat :)))
iyi yapiyosun kuzum pek tv sevmem benBendee uyuyorum genelde yada dizi izliyorum eski dizileri falan bi açıyorum ginale kadar çok eğlenceli oluyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?